הייתם פוסלים על בעיות נפשיות?

כן, כבר הבנתי שאתם מוכנים לשמוע רק מה שנוח לכם.

אז שיהיה לכם לבריאות וכל טוב.
חיים שלכם, בעיה שלכם. לא שלי.

ככה נשמעת אחת עם הגיון בריא ושכל ישר

שמעוניינת בחיים יפים ומאושרים.
אותי מעניין בשביל מה שאלת את השאלה הזאת בפורום, אם את/ה לא מוכנ/ה לקבל תשובות שלא מלקקות לך בתחת.

בינתים מי שמתעצבנת זו את

אני מחייך לי מאחורי המסך נוכח המופע שאת מספקת לי.
אגב, בעל עיוור זה מסוכן יותר מבעל סכיזופרן. אבל העיקר שיש לך היגיון בריא.
נעצור כאן ברשותך.

חחח מתעצבנת? מהשטויות בפורומים?

אין לך יותר מדי סיבות לחייך אם מה שכתבת פה על עצמך נכון, אבל זכותך כמובן.
בעל עיוור מסוכן מבעל סכיזופרן? מאיפה החירטוט הזה? מההזיות שהכדורים עושים לך? אגב, עכשיו יש לי בעל אחר, ולא הגרשתי מהעיוור בגלל הנכות שלו אלא סתם בגלל אי התאמה.
נעצור מתי שיבוא לי, לא מתי שנוח לך.

niva99

New member
ממש לא נכון עובדתית ש"בעל עיוור מסוכן יותר מסכיזופרן"

ואת זה כותבת לך מי שהתמחתה ועובדת בתחום בריאות הנפש.
אני באמת לא צד בויכוח ביניכם - אבל חשוב להצמד לעובדות.
טענתך - נשמעת על פניו, כמאד טולרנטית ומאפשרת (גם הניסוח הרהוט עוזר).
אך המציאות, אותה אני פוגשת מידי יום בעבודה עם ומול המתמודדים היא שונה לגמרי - מעטים מאד מהם מצליחים להחזיק קשרים משמעותיים, שלא לדבר על זוגיות ארוכת שנים.
ולא כי הם אנשים פחות...(כאן תכניס כל ערך העולה על דעתך למשוואה), אלא כי המחלה במיוחד אם החלה בגיל צעיר, מכלה והורסת כל חלקה טובה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נראלי שהיתה אי הבנה

אפשר לפסול כליל ועם זאת לדעת שיש את האפשרות להתאהב בכל זאת.

וחולי נפש יכולים להיות מסוכנים, זו סקאלה רחבה ואולי זו הבעיה...

רואה 6 6

New member
הגזמת בחור.אני לא חייבת לפרוש את נסיון חיי כאן.

אתה אולי בוחר לשפוט אבל אף אחת לא עומדת למשפט. זה לא חובה לצאת דוקא עם אדם עם בעיית תפקוד נפשי.זו לא התנסות שנסיון החיים של אדם פגום בגללו.כל אחד צריך למצוא מה שמתאים לו ואם זה מתאים לך אתה שומע אותי שופטת אותך? אני עובדת עם ילדים אוטיסטים. אני חושבת שרוב האוכלוסיה בורה בידיעותיה והבנותיה לגבי אוטיסטים אבל אני עצמי לעולם לא אוכל לחיות עם בן זוג אוטיסט. אני מכירה יותר מהרוב הממוצע,אני לא הייתי מתחתנת עם אדם עם אוטיזם. אני מכירה כאלה שכן. זה טוב להם.זה מתאים להם.

זה נכון מאד

כשמכירים רק את הסטיגמה על חולי נפש קשים וכרונים.
וכידוע, המציאות מורכבת ומגוונת הרבה יותר, גם אם הנסיון האישי שלנו לא.

רואה 6 6

New member
מאדם,אני יודעת שאת בן אדם מתוק

ואני שמחה בשבילכם על האהבה המשותפת שלכם. אני מודה שאני לא מבינה עד הסוף את מטרת הדיון.טוב לך,את מוערכת ומחובקת,מה את צריכה לשאול כשברור שיש דברים שיכולים סתם לצברח אותך?

תודה

פתחתי את הדיון למטרת הדיון הכללי לא אישית כלפיי, לא מעליב אותי שום דבר:)

Berethor

New member
נכון, רק צריך לציין שגם לחלק מהבעיות הפיזיות יש מרכיב גנטי

וכן מחלות גנטיות הן חשוכות מרפא, וגם עלולות לעבור בתורשה, זה בהחלט מהווה שיקול נוסף, שהוא גם השיקול הכי חשוב לדעתי, אם יש כוונה להביא ילדים עם אנשים שיש להם בעיות קשות. הכדורים הם רק פתרון זמני ולא גנטי, ברמה הגנטית זה כמו לטאטא מתחת לשטיח או אשליה עצמית עצמית ושל הצד השני, במיוחד אם לא מודעים לבעיות. אפשר גם להשוות את הכדורים הפסיכיאטרים לאיפור, מהבחינה שהמראה האמיתי הוא ללא איפור.

למעלה