אתה רומז שאני פופוליסט?
אתה צודק, לא אמרתי שאני חף מדבר זה, גם אני כמו כולם נופל ברשת הזו
אך אם זאת יש מקרים שצריך לדעת לעצור
יכול להיות שאם יציעו לי בליינדייט עם מישהי ויגידו שיש לה מאנייה דיפרסיה זה קצת ידאיג אותי ואולי ירתיע אבל אם אכיר מישהי, היא תעניין אותי ואז במהלך היכרות קצרה אני אגלה שיש לה מאנייה דפרסיה זה לא ירתיע אותי, זה יעניין אותי, למה? כי התעניינתי בה מלתחלתחילה אז מן הסתם שהיא, כל החבילה השלמה ומה שבתוכה ייעניינו אותי ומבחינתי היא כבר אדם ולא מחלה
אם אהיה איתה שנה או שתיים, אחווה אותה ואראה שהמאנייה דפרסייה כפי שהיא באה לביטוי אצלה קשה לי מדיי להתמודדות, יש מצב שאחתוך כמו שיש מצב שאחתוך בגלל מחלוקות אחרות בזוגיות
לא ביקשתי ממך להיות אמא תרזה, לא ביקשתי מאף אחד, אני לא חושב שאנשים צריכים נדבות
פשוט אני חושב שאם מישהו פוסל מישהי שמלתחלתחילה מעניינת אותו בגלל כותרת ("בעיות נפשיות", "רגל תותבת", "הייתה עם המון גברים", "חוסר איזון בלה בלה" וכה') הורס לעצמו סיכוי למשהו טוב.
אבל אנחנו אנשים שונים ברתור
מבחינתך ההתנהלות בעולם תמיד צריכה להיות רציונאלית, מבחינתי הקסם טמון בדברים הלא רציונאליים
מבחינתך בן אדם צריך לחשוב פעמיים לפניי שהוא מתנסה במשהו, מבחינתי כל העולם הזה חוויה וכל עוד משהו לא יכול להרוג אותך (הרואין, כת, הצטרפות לחמאס וכה') אז למה לא?
מניח שכל אחד מאיתנו יכול ללמוד מהשני משהו
שנה טובה