היי כולם/ן...

מורנוש 2

New member
ומה אתה בדיוק עושה בפורום הזה?

תפתח פורום" גברים שלא רוצים ילדים" ותוסיף : בגלל שלא עברו את גיל הטיפשעשרה!

limooor

New member
ולי יש חלחלה ממך../images/Emo5.gif

אני יכולה להבין נשים שלא רוצות ילדים מסיבה זאת או אחרת, לגיטימי ולא באה לשפוט אף אחת, אבל מכאן ולהגיד שילדים מעוררים בך חלחלה .... הכעסת אותי מאוד

gezer5

New member
איזה מוזר

שאמא של 2 ילדים נכנסת לפורום של אנשים שלא רוצים ילדים ואומרת להם מה מגעיל ומה לא אם הבחורה רשמה שילדים עושים לה חלחלה זה מה שהיא מרגישה למה היא עושה לך חלחלה? גם אני נעשית עצבנית ליד ילדים - ממש לא מתה על העם הזה אח"כ הם גדלים להיות אנשים רעים ללא לב ללא חינוך ולדעות כאלה שחייביםלעשות ילדים מה רע בלי?

minimousegi

New member
אני לא רוצה ללכלך אבל במקרה אני

מכירה את האמא ואת הילדים וממה שאני קוראת לך כנראה לא היתה אמא כזאת, איך מעמדתך את אומרת כאלה דברים מגעילים: גם אני נעשית עצבנית ליד ילדים - ממש לא מתה על העם הזה אח"כ הם גדלים להיות אנשים רעים ללא לב ללא חינוך ולדעות כאלה שחייביםלעשות ילדים מה רע בלי? בקיצור ובלי לרדת לרמות שאין לי רצון להגיע אליהן אני לא רוצה לחשוב באיזה בית גדלת...כנראה שלא היו יותר מידיי רגשות שם וזה באמת מה שלקחת איתך הלאה...וחבל

I s t a r

New member
נכון,זה מוזר.

מוזר שאנשים נתקפים חלחלה לשמע דברי ודעת אדם אחר המבטא תחושות לגיטימיות לחלוטין. אולי זה מאיים באיזשהו אופן על העולם המסודר והמובנה תבניתית של האדם ולכן החלחלה הקשה. בכל מקרה, לא הייתי לוקחת קשה- שתתחלחל אם בא לה, לא סוף העולם.

limooor

New member
כפי שאמרתי לא באה לשפוט אף אחד

אבל זה קיצוני לקרוא לדור ההמשך שלנו חלחלה ועוד פנינים. אני אוהבת את הילדים שלי והם תוצר של אהבה גדולה מזל שאתן לא רוצות ילדים אחרת הם היו מסכנים ובאמת היו גודלים להיות אנשים רעים ואנטים

הורים זה סוג של כנופית רחוב?

כל פעם שולחים הנה איזה ליצן/ית, מנסה להסביר שאנחנו פסיכים/ות, וכשאנו מסרבים להשלים עם הקביעה, הוא הולך להביא את כנופיית המשריצים/ות חדי הלשון. לא רוצים ילדים, לא מעוניינים לדון. חאלאס. מיסיונרים. לכו תדברו על חיתולים ותנו לנו לחיות בשקט. באה קרציה אחת (מורן), מסבירה מדעית שאנחנו נוגדים כל אינסטינקט ודרך הטבע, וכמעיזים לומר לה את האמת היא מביאה את החבר'ה(לימור והעכברה הקטנה). אתן לא צריכות לחנך קצת את החיות הרעשניות שלכן לסובלנות במקום להציק בפורומים נינוחים. בקרו כאן: www.getalife.com

I s t a r

New member
אתה צריך להבין

שזה גם מסוג האנשים שיגידו שלסביות והומואים הם "נגד דרך הטבע" . אבל באותה נשימה יגידו שניתוחים ותרופות שהם ובני ביתם לוקחים הם "בסדר"- למרות שהם משנים את דרך הטבע לחלוטין. האם אלה באמת אנשים שעימם אתה רוצה לדון? האם לדעתך הם יכולים לתרום לחברה נאורה? פתוחה? מקבלת? לדעתי לא- ולכן הדיון עימם חסר מטרה וכיוון- ומכאן יש רק מסקנה אחת מתבקשת ואצלי היא נקראת "טרול" -למרות שאחרים לא מסכימים לזה כאן.

Arfilit

New member
משום שנושא הפורום איננו

"הבאת ילדים לעולם - בעד ונגד". הפורום הזה הינו פלטפורמה ותמחכה למי שהחליטה שלא להביא לעולם.

womandl

New member
יודעת.

שאלתי נבעה מהתגובה שלו. את יודעת שאת חסרה לי בפורום הריון ולידה.היית לי לחברה מאוד נעימה בזמנו.

Arfilit

New member
הרמממ...

זה היה כל כך מזמן... לבושתי - אינני זוכרת אותך משם... אבל תודה. אני תמיד אוהבת להיות חברה נעימה. לא תמיד אני מצליחה.

Arfilit

New member
אהלן!!!!!

מה שלומך??? (מוזר להתעניין בשלום בכזה שרשור זועף...)

womandl

New member
בהחלט מוזר.

אני אענה ממש בקצרה. שלמי/נו עושה רושם שטוב ,מצפה ללידה שניה.שלומך?

דעתי:

חיות תקרא לאחים שלך אול הורים שלך - כי כנראה שהחינוך והגנים שלהם כל כך דפוקים שזה מה שיצא ממך. חיה. המילה השרצה היא המילה הכי נוראית שיכלתי לשמוע על הבאת ילדים לעולם. והלאווי שימוגרו מהעולם אנשים כמוך, כדי בשאמת לא יהיה להם המשך!

gezer5

New member
אתה יכול להיות רגוע

אני תמיד מדברת בשורש השרצה לפעמים אני ממש בוטה אז אני אומרת המליטה או הפליצה עוד ילד לעולם

gezer5

New member
מה זה קשור לטיפשות?

וכן לצערי הרב הפליצו אותי לעולם הזה בלי הרבה שאלות הייתי בוחרת לא להגיע כיוון שאני כבר כאן אני בוחרת לא להמשיך את זה

למעלה