היי כולם/ן...

תיקי א

New member
פורום הורות אינו קבוצת תמיכה

בפורום הורות מתלבטים לגבי הדילמות הרבות, מתייעצים איך להגיב במיקרים שונים ומשונים, זהו העיקר מבחינתי, פורום שימושי ולא קבוצת תמיכה. כמה פעמים צריך לכתוב שהשאלה כנה ולא צינית ? למה ישר להתקיף ? על מה בדיוק מדברים פה, האם לא לעשות ילדים זו אידיאולוגיה שצריך לדון ולדוש בה, איך בדיוק זה מעצב את הזהות שלכם בחיים? כי לעשות ילדים לא בא מאידיאולוגיה בכלל. ולמה ישר להניח שלא כל מי שאיתכן, או במצבכן הוא נגדכם ?

עינת12

New member
תיקי

את יכולה לומר דבר כזה על כל פורום. למה שלא תכנסי לפורום מעריצות ג'וני דפ ותשאלי אותן למה הן צריכות פורום? או פורום מעריצי כריסטינה אגילרה? יצאתי מההודעה ונכנסתי לאות א': למה צריכים: פורום: אבריל לאבין? אוונסנס? איירון מיידן? אמינם? אתניקס? אקזיט? למה שלא תכנסי לפורומים הנ"ל (אלא אם כן הם נראים לך "לגיטימיים") ותשאלי את חבריהם וחברותיהם למה הם צריכים פורום? וכפי שכבר הציעו לך: את מוזמנת להכנס לקישורי הפורום. תמצאי שם מאמרים שתקוותי שיתנו לך תשובות. וכן לדפדף בפורום. אבל מה שבטוח הוא שאין לנו שום צורך להצדיק את קיומנו. תודה.

SaraGubits

New member
פורום הורות הוא גם למטרות היכרות

ומציאת חברים למשחק לילדים ולהתחבר עם הורים אחרים באזור... נו, כדי ללכת ברחוב אני והחברה'כיייי טובה שלי שנינו ב ה י ר י ו ן ושנינו כל אחד, דוחפות עגלת תינוקות כפולה ומפטפטות על תינוקות בוכים וחיתולים

gezer5

New member
אנחנו לא קבוצת תמיכה

אנחנו גם מתלבטים עם דברים למה אנחנו צריכות כל הזמן להצדיק את מחשבותינו???

gezer5

New member
בואו נחליט

שכל הנשים שנרשמו לפורום כי הן באמת לא מעוניינות כרגע לילדים בחייהן ולכל אלה שנרשמו כי הם מזדהים איתנו שאנחנו לא ממש שמות על השטויות במיץ שהשאר כותבים או שפשוט נפרוץ להם בחזרה לפורום ונגיד את דעותינו אני אישית ממש מעדיפה להתעלם כי אין סיכוי בעולם שהם יבינו מה אנחנו מרגישות ואין סיכוי בחיים שהם יקבלו את זה אז בואו נעזוב אותם

I s t a r

New member
השאלה היא

למה מישהו כאן חש בכלל צורך "הם" יקבלו או יבינו אותנו? אנשים נאורים מספיק,תפוחים מספיק- ולרוב גם אינליגנטים מספיק-מסוגלים להבין שיש דרך אחרת מלבד שלהם שגורמת אושר לאדם אחר ,שדרך זו היא לגיטימית ונכונה לו ושהיא מכובדת ויפה לא פחות משלו. כל מי שעוד לא הגיע למקום ולהבנה הזו- לא צריך לעניין את נשות הפורום הזה בכלל- הרי אין מטרה מוצהרת בפורום של "חינוך אחרים" או אפילו לא "הסברה" -ולכן לא ברורה י בכלל ההתעכבות על נשים מהסוג שלא מסוגל להבנות שהזכרתי. זה שלהן, טוב להן בתבנית שלהן, הן מרגישות בטוחות בה- אז למה לנסות בכלל להתדיין איתן? שתהיינה מאושרות עם הבחירה שלהן ןשתבדוקנה למה ומדוע כל מי שבוחר אחרת מהן כל כך מאיים או מציק להן בקיומו- זו עבודה שלהן ולא של הנשים כאן.

womandl

New member
אני דווקא מאוד מבינה אותך,

למרות שכתוב לי ב CV שאני אמא. עד לפני שנתיים מאוד הזדהתי וגם היום אני יכולה להבין למה את לא מעוניינת . כל הכבוד שאת מקשיבה לרצונות שלך ולא למה שהחברה אומרת. אני מאוד רצינית לגבי מה שכתבתי.

S i r i u s

New member
זה ממש מעצבן.

מה כל כך לא הגיוני בזה שיש נשים שנגעלות מילדים? יש אנשים שנגעלים וכלבים וחתולים, אני לא מבינה איך אפשר, אבל זה בסדר - זכותם. ילדים הם צווחנים, נוטים לבכות, מנוזלים ונודניקים - לא כולם מתים על זה.

למעלה