היי לכולם...

kapit5

New member
ווואאאייי קרעת אותי לגמרי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך מתאים לו .מצחיק ומשעשע

ברח לי באמצע...guns n jako../images/Emo6.gif

רציתי גם להוסיף שוב שאני שמחה שיש בנות עם כשרון בפורום, את צריכה ללמד אותנו את התוכנה בזהדמנות.. אהבתי את 3 התמונות אך בשלישית הראש הכי משתלב אז אם להעלות לאלבום תמונות- יצירה וכד' זה אותה...ערב נעים לך..

תודה שמיים.. ../images/Emo13.gif

אז את אוהבת את התמונה התחתונה הכי? אני באופן אישי חושבת שהעליונה הכי טובה...

a d i d a s 2 1

New member
במקום אקסל!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??

לאאאא עושים דברים כאלההההההההההההההההההההההה וויייייייייייייייי.....

shongold

New member
היי קרן אם אנחנו בפוטו-מונטאג'

עסקינן...האם יש מצב שתוכלי למצב את ג'קו ואת ג'וני דפ אחד ליד...השני עם כמה דוגמאות...שריטה פרטית שלי....

Karina85

New member
../images/Emo99.gif

ג'קו וג'וני באותו פריים??? את בטוחה שזה מומלץ???

shongold

New member
עבורי מאד מאד מאד ...חחח

מומלץ. רוצה לראות הקבלה...דברנו פעם על הדמיון. למעשה את שניהם אני מסמפטת.....שנהם מוכשרים מאד בעיני אבל ...גם דומים..לפחות קצת...

Karina85

New member
חחח

ג'וני חמוד, מוכשר והורס... אבל ג'קו, זה משו אחר לגמרי... ואני בטוחה שאת מבינה על מה אני מדברת... חיבור אחר לחלוטין... ומעבר לזה, ג'קו מוזיקאי... ומוזיקה זה בערך הדבר שהכי מרגש אותי...

דורית41

New member
קרן-מקסים !!!

שוב ספקת תזכורת לכשרון שלך. קודם כל תודה (בשם ג'קו )על הגיחה החוזרת שעשית לו לאמסטרדם,ובמזג אוויר שמשי כחוויה מתקנת. וגם על יתר התמונות....זה מתחיל להשמע כמו שרשור קרן תעשי לנו-...תמונות של ג'קו.

moon line

New member
מצטרפת לבקשתך, אין מנוס מהדמיון

בין השניים, אגב ג'וני גם מנגן ויש לו להקה.

Karina85

New member
באמת???

על מה הוא מנגן? (יש לי חולשה מטורפת לגיטרות למי שלא ידעה חחח, פעם כמעט התחתנתי עם מישהו בן 15 כי הוא ניגן לי על גיטרה חשמלית... חחח)

Karina85

New member
אגב אם כבר בגאנז עסקינן...

הורדתי היום את הקליפ לנובמבר ריין... איזה סולו גיטרה קטלני...

a d i d a s 2 1

New member
ברורררררררררררררררררררר

אמא אני רגישה לגאנס.... הכניסה אסורה לילדים מתחת לגיל 18!!

Karina85

New member
אני רגישה גם כן לגאנז

אבל גם לעוד להקות... במקרה שלי הם לא אהובים יחידים חחח... פעם הכנתי לעצמי דיסק עם שירים עם סולואים קטלניים, רק איפה הוא אין לי מושג... אני צריכה להכין אחד חדש!!! יווו תתנו לי רעיונותתת

למעלה