היי, שאלה

m e r a v

New member
היי, שאלה

פעם ראשונה שאני פה, לפני הרבה זמן במהלך גלישה באינטרנט נתקלתי באתר אינטרנט מוזר שאולי אתם מכירים ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא? נראה לכם שזה אמיתי?

A L1

New member
זה אתר של חבורת רמאים

שמרוויחים כסף מ- "חוצנים מרפאים".

franse

New member
הדיווחים של אדריאן דביר הם אמת.

זה מנסיוני האישי ומנסיון של מאות אנשים אחרים. למעט אדריאן דביר שנפטר, כל שאר האנשים שמופיעים באתר חיים ומתפקדים. הנושא קשה לעיכול עבור מי שטרם הגיע לשלב המתאים לכך. מערכת ההגנה הפסיכולוגית מתייגת מייד את המידע כ-'שטויות' על מנת להגן על האדם ממידע שאינו אמור להתמודד איתו בשלב זה, ולגרום לו ללחץ מיותר.

פחחח לך תכין חמוצים!

תזכיר לי רגע ממאדריאן דביר נפטר? יפה...עכשיו לפני שאתה עונה לי תחשוב ותשאל את עצמך את השאלה למה החוצנים שהוא עבד איתם לא ריפאו אותו?

עכשיו תתנסה עליי בטח...

ותגיד שאני לא מוכן פסיכולוגית להבין זאת...אוי..איזה ישות פסיכולוגית חכמה אתה...תאמין לי...בטח גם מסתובב לך חייזר בבית שאתה לא יכול לראות ומוסר לך מידע מהמרפאה של אדריאן דביר...כולכם חבורת רמאים מטורפים!

כריסטין

New member
למה אתם שוללים את אדריאן דביר ז"ל ?

אתם מזכירים את הסקפטים האלו שטוענים כי עב"מים הם דבר הזוי , אותו הדבר עם אדריאן דביר ז"ל , כדאי לשמור על ראש פתוח , אולי מרפאות חוצנים אכן פועלות בשיתוף חוצנים , אולי העב"ם המשולש שצילם אכן עב"ם משולש . אתם לא חייבים לקבל אבל למה הגישה השלילית בתחום שאתם אמורים להיות משולבי ידיים ...

A L1

New member
אני בכלל לא סקפטי

כל הזמן אומרים לי שאני מסיק מסקנות מהר מידי וישר קובע חד משמעית שמדובר בחוצנים. אבל "ריפוי בעזרת חוצנים" זה באמת בדיחה אפילו בשבילי שאני הכי פחות סקפטי. "ריפוי בעזרת חוצנים" זה בדיוק כמו גילוי עתידות בעזרת כדור בדולח או באמצעות קלפים. אנשים לוקחים נושא רציני וחשוב ועושים ממנו עסקים... ובדרך גורמים נזק למחקר המדעי הרציני...

scriewy

New member
אז אתה פשוט לא יודע שקיים גילוי

עתידות. דרך של כל אדם מוכתבת מראש עם צמתים. בגלל הריבוי צמתים יש לך אפשרויות, וזה מכפר על המושג חופש כאילו. יש לך תאריך מוות מדוייק, ויש אנשים שיכולים לקרוא אותו ממך. ואירועים גדולים בהיסטוריה גם נראים לעין. וההיסטוריה חוזרת על עצמה, כל תחום חדש יש צעקות מסקפטים. ולכל ראש פתוח יש מכסה. הנושא של ראית עתיד כבר יותר מסתם תאוריה, זה 60% לכיוון קיום

A L1

New member
גילוי עתידות

אתה באמת מאמין לזקנות האלה ששמות ערמה של איפור על הפרצוף ומתלבשות כמו איזה מכשפות ויושבות עם כדור בדולח או כלפים ומגלות עתידות? אם כן, אני מרחם עליך.

scriewy

New member
תודה על הרחמים

אבל לא כל מי שמתאפרת מחוברת לערוצים חיצונים, יש גם כבשות שחורות עם כדורי בדולח שעושות שם רע בעיני אנשים כמוך. ואני לא מאמין, אלה אני בעצמי יודע והתוודעתי כבר. אני לא אדם שמאמין במילים. ואתה לא צריך להאמין לדברי, זה אסור. אתה צריך להתוודעות בעצמך. וקודם חייבים להיות סקרנים. אחרת אתה תיהיה כמו בצה במקום. לא כולם נולדים עם סקרנות רחבה מטבעם.

A L1

New member
לפי מה שאת אומרת

רואים שאת לא יודעת מספיק על נושא העב"מים. לפי דברי אדריאן, באו אליו חוצנים עם תיק ובוא אוכל בצבע ירוק ורק הוא רואה אותם (חחחחחחח... קודמיה). המראיינים שאלו את אדריאן "כמה חוצנים יש פה" והוא ענה תוך שנייה (איך הוא הספיק לספור?!) 60 חוצנים. שאלו אותו איך הם ניראים וזה היה פשוט מגוחך איך ראו בעיניים שלו שהוא משקר... בקיצור הכל בולשיט אחד גדול. לדעתי צריך לכלוא את האנשים האלה כי זה ממש כמו לגנוב כסף, זאת עבודה בעיניים.

כריסטין

New member
בסדר , אתה מבין בעב"מים...

מי הפך אותך לאחד מתמחה ? זה שאתה מנהל פורום ב-MSN לא עושה אותך מבין גדול , שנית כל התכוונתי בכלליות שצריך לקחת את כל הנושאים האלו בראש פתוח כי אולי אחרי הכל האיש דיבר אמת . אולי התיאוריות שלו נשמעות מגוחכות אבל גם סיפורי העב"מים נשמעים מגוחכים לאנשים שלא ממש סבורים שקיימים דברים כאלו .

A L1

New member
נכון

זה שאני מנהל MSN לא הופך אותי למומחה. מה שהופך אותי למבין זה שקראתי מלא ספרים על הנושא ואני מתעדכן תמיד במה שקורה. אם לדעתך אני לא מבין בנושא, את יכולה לפנות לאנשים שלדעתך הם כן מבינים בנושא ולשאול אותם מה הם חושבים על "חוצנים מרפאים" והתשובה שלהם תיהיה שזאת עבודה בעיניים. תיפני לאבי גרייף, חנן סבט, גילי שכטר, מנכ"ל MUFON ומי שאת רוצה...

Gilliana

New member
סליחה שאני מתערבת, אבל...

כריסטין - מדבריך אכן עולה שאת לא מודעת להבדל בין תחום העבמי"ם לבין הריפוי בידי חוצנים. אילו היית יודעת במה מדובר היית מבינה שבנושא א' יש הוכחות ברורות וחותכות בעוד שלגבי נושא ב' - אין.

למעלה