היי, שאלה

scriewy

New member
בסוף כן שכחתי משו

בשביל למצוא סיבה הגיונית לחוצנים ובצחוק לגמול השתלמות את לא צריכה ללכת רחוק. מדע וזהו. מוחות סקרנים תמיד יש. כמו שביולוגים בימינו עדיין בודקים ומחפשים כל חיידק למרות שיודעים מה זה חיידק והחיידק גם לא ממש יצור אינטלקטואלי, ובכל זאת עדיין מחפשים ומחפשים, וזנים חדשים של יצורים. מי מהאנשים הפשוטים שם קצוץ בכלל על יכולת המשכל של קופי פריימט או קופים ? ובכל זאת חוקרים.

Gilliana

New member
האמת? כבר קשה לדעת מי נגד מי כאן

ואופטיקה באמת שאתה לא צריך להסביר לי - זה "במקרה" תחום שאני מבינה בו, כך שהתפרצת בדלת פתוחה. לבדוק את מרפאות החוצנים? איך אפשר לבדוק משהו שאין לא לי ולא לך ולא לאף אחד כלים מתאימים לבדוק אותו? לא מעשי מבחינתי. ובכלל נראה לי שסיבכת קצת את העניינים כי לא התווכחתי לגבי היכולת להיות בלתי נראים, בלתי נראות היא באמת לא עניין מסובך מדי גם בשבילנו. כל מה שאמרתי היה בסה"כ שהטענה של המרפאים היא שהיצורים הללו נמצאים במימדים אחרים ועל כן לא ניתן לראותם, לא משום שהם בלתי נראים אופטית! לגבי ה-"אקסטרא" של ההילרים - צודק, לא לכל אחד יש את זה, אבל יחד עם זאת - לכל אחד יש אפשרות לפתח את זה מה שרק לא הבנתי הוא למה אתה חושב שמילה שלך שווה לקיסם...

scriewy

New member
כי בהתחשב שרוב האנשים

מפקפקים בקטעי וידאו ולמילים של עדים וחוקרים שהוכיחו את מקוריותם ואמינותם, עד שלא יהיו עדים לתופעה מגוף ראשון, אז כמה כבר שווה מילה בכתב ? לא שצריך להאמין בעיוור גם. עם חקירה של תחום 1 קשה להתקרב לנושא, צריך להסתכל על כמה בבת 1 כי הם קשורים.

Gilliana

New member
שוב אתה מתפרץ בדלת פתוחה

בפרט בתחום חקר החוצנים צריך לחבר מיליוני חלקיקים של פאזל כדי לקבל את התמונה השלמה. יחד עם זאת - מרפאות חוצניות אינן מהוות איזשהו חלק קביל מהפאזל הזה.

scriewy

New member
יש דברים שלפי הגיון אי אפשר לפסול

צריך לבדוק מיד ראשונה. לא פרצתי דלתות, עניתי לשאלה על המילה שלי, עם הזכור. על חוצנים יש מספיק חלקים, נשאר רק לשאול אותם שאלות על דברים אחרים.

לא דיברתי על פיסיקה ולא הגבתי אליך.

הגבתי ל-scriewy שאמר שאני צריך ללכת לטיפול כזה...ונכון שהוספתי זילזול בתגובה אך את דבריו לקחתי ברצינות ואנסה פעם אחת ללכת ל"טיפול" כזה... לגבי המימד...אני סבור ומאמין שישנם יותר משלושה מימדים. אך העובדה שישנם חייזרים במימד אחר ובגלל זה אנחנו לא יכולים לראותם נראית לי עובדה מעורערת בעליל. הייתי כבר מעדיף את הטענה שלך לוויכוחנו הישן לגבי אי נראות (ראי שרשור חמקנות) היא כבר נשמעת לי יותר סבירה מזאת. אגב ה"עובדה" לגבי החייזרים שנמצאים במימד אחר ואנחנו לא יכולים לראותם נפסלת מייד לטענותיו של אדריאן דביר שהוא מסוגל לראות את אותם חייזרים! ואני אגיד לך את האמת...יש פה הודעות שאני קורא בחטף כמו שיש לך הרושם...כי קראתי הרבה מידע על אדריאן דביר מהכיוון שלו ומכיוונים אחרים, וכבר נמאסות עלי הטענות המגוכחות (לפי דעתי כמובן) שמנסות למכור לנו את המרפאות שלו. קראתי די והותר על האיש ועל מעשיו! עד שלא אעבור "טיפול" כזה בעצמי דעתי תהיה קבועה לגביו ולגבי שיטותיו וממשכי דרכו!. אגב-לי יש הרושם כשאת קוראת הודעות שלי, יש לך דחף עז להגיב ישר מה לא נכון.(אני לא תוקף אותך למרות שזה נראה לך ככה...)

Gilliana

New member
אבל אבל אבל...

גם אני הגבתי ל- Screwy!!! חחחח, נראה לי שיש לנו כאן סלט כי אני בכלל לא הגבתי לך כי הרי דעתי כדעתך בכל מקרה לגבי המרפאים החוצנים ולהיפך - אני בכלל לא מגיבה לגבי מה ש-"לא נכון", להיפך - אני מסכימה איתך לחלוטין בנושא הזה!!!

Love Is Life

New member
נראה לי שהחוצנים קראו את השרשור

הזה והחליטו לבלבל פה את כולם...

ronAdmin

New member
נעשה ממש מצחיק השירשור הזה../images/Emo6.gif

ונעבור בבקשה לשרשור הבא!!!! אגב אני עדין מחכה להוכחה מהכוכבי השירשור "מטפלי קוצנים"??? ועד אז בבקשה לא תקשקש תמוח!

scriewy

New member
לא משנה מה הקישקושים על העין

השלישית ודביר, אבל בשביל לראות דרכה צריך להכנס לטראנס. זה לא התנסות ויזואלית דרך העיניים על השניה. לוקח זמן עד שהסוויצ' במוח זז, ואז נפתח ערוץ לקלט נוסף. עין שלישית מקורה ב Pineal Gland. כל אדם גם מסוגל למסע אסטראלי פשוט צריך להתאמן חודשים. מדיטציה טראנסים ואז לומדים לעוף. מה שמגניב בזה שהתעבורה במימדים מעבר ל שלישי היא במהירות המחשבה. אתה חושב על מקום ואתה שם. מימדים מעבר ל 3 והלאה זה לא ממש מימד, אלה מישור שאפשר להמצא בו כשאתה במצב הכרה וקליטה אחר. לא יודע בין איזה מישורים החוצנים קופצים כשהם קופצים. כי עם פיזי אי אפשר להגיע לאן שאפשר אנרגתית. והם שולטים טוב באנרגתי. זה בעיה DARKNESS SHADOW ללכת סתם לטיפול כמו שהזכרתי כבר. אתה צריך להיות חולה קודם, אבל בכוונה להחלות כדי ללכת לטיפול זה חולני

Love Is Life

New member
לסיכום השרשור:

היה לי מאוד מעניין לקרוא את התיחסויותיכם לנושא. כ"אורח לרגע" בפורום המרתק שלכם, אני מתרשם עמוקות מידיעותיכם המעמיקות ומיכולתכם להציג את הדברים במושגים מעולם האנרגייה, הפיסיקה, המיסטיקה ובכלל מהאקזוטיקה... אודה ולא אבוש: לא ממש הבנתי רבים מהמושגים או ההסברים שניתנו כאן. אני יודע רק דבר אחד וזה מה שחשוב עבורי, לפחות: לי הם עוזרים!!! לא ממש משנה לי איך קוראים לטכניקה, מהיכן הם באים או מה המדיניות שלהם לגבי חשיפה אופטית לעיניי המטופל. מה שמשנה עבורי זה שקבלתי אישור מוחשי למה שהבנתי משחר ילדותי: אנחנו לא לבד ביקום. ולא רק שלא לבד, אלא יש מי שמגלה בנו עניין ותורם לנו מנסיונו. מה יהיה בהמשך? לאן זה מוביל? האם הרפואה החוצנית תהפוך לנחלת הכלל? האם האנושות תשתכלל ותלמד מהם? לא יודע!!! בואו נשאיר את העתיד בצד ונתמקד בהווה. ובהווה, אני מודה כל יום לזכות שניתנה לי לקבל עזרה מיידית ואפקטיבית מהמקום הכי מתקדם שבנמצא. אני מאחל לכולם בריאות שלמה ושלא יזדקקו לא לידי מתנת בשר ודם ולא לידי שמיים, על רופאיהם וחוצניהם.

ronAdmin

New member
רפואה חוצנית>>זה בכלל לא רפואה זה

בדרך כלל זה מופיעה בתור עב"ם דמוי בייגלה (בעך) שקוטרו החיצוני הוא כ-40מטר ועוביו כ-12 מטר באמצעו של הדיסקוס זה מצוי חור בקוטר של 8 מ' עבמים מסוג זה הן מעבדות מעופפות" משום הכמות הגדולה של ציוד נסיוני הנמצא בהן וכמות אנשי הצוות הניסוי שבו וגם משמשות כספינות תצפית ומשמשות רק בשעה שיש צורך בתצפיות מספר אנשי הצוות כ-50 במשימה רגילה. התנעה "אלקטרו מגנטית" יכולת לחדירה לתחום אזור הניסוי היא 99.5%, הניסויים שמתבצעים, מתבצעים לרוב בחלל,או מתחת למים. לא ידוע על כך שחוצנים היי פעם ריפו מישהו בעל מחלה כמו סרטן, או איידס או שיתוק גופני כולשהו. הדוחות הכי מוקדמים ביותר על גוף מסוג זה מתאורים שהופעותם מעל שרבורג שבצרפת במשך 3 לילות רצופים בשנת 1836.. ובזמן מלחמת העולם השניה.. ובזמן מלחמה הקרה. בקיצור זה מה שיש לי לומר בנושא מבחינה מקצועית. ואתם כבר תעשו את החושבים שלכם אנשים מה מתאים לכם ומה לא.

franse

New member
scriewy - אין שום צורך להכנס לטראנס

כדי לראות בעין השלישית. כמו שאין צורך להכנס לטראנס כדי לראות בעיניים הרגילות.

scriewy

New member
צריך לשלוט בעצמך ולדעת לעשות

תסוויצ'. לא כולם מסוגלים סתם ככה. לכן בהתחלה זה ממצבי רוגע. טראנס זה כשאתה מסטול לגמרי מנטלית לא כמו (מאלכוהול הכוונה) ופתוח לקליטה, או שאתה מכיר את זה אחרת? תקן אותי אני מעוניין לשמוע. אני התכוונתי שם לרגוע. צריך להתמקד בראש בזמן שאתה רגוע בראש. אתה עשית אסטראלי אי פעם fransy ? אני לא.

חפY

New member
סיכום ביניים לשרשור- "חוצנים בחומץ"

הסיכום שלי: זה שרשור מאוד ארוך. זהו. ביי.

למעלה