היי, שאלה

Love Is Life

New member
אני לא מבין גדול בפיזיקה או במימדים

אני רק מטופל שחווה את הדברים בצורה הכי סובייקטיבית שאפשר, כך שאינני יכול לספק תשובה "מלומדת" לשאלתך. יחד עם זאת. ממה שבכל זאת הבנתי על קצה המזלג, החוצנים מקדימים אותנו בסדר גודל של אלפי שנים בתובנות שלהם, בטכנולוגיות ומן הסתם גם בחוקים ובהתנהלות הפיזיקלית שלהם ושל עולמם. מכיוון שאני חוויתי ועדיין חווה את הטיפול שלהם, לא נותר לי אלא לקבל את ההסברים כפשוטם. אשמח אם מישהו מהמבינים יותר ישפוך קצת אור על נושא המימדים וחוקי הפיזיקה השונים בינינו לבין החוצנים. אני יודע שזה קיים, אבל לא ממש מבין את זה... דרך אגב, קרה לי לא פעם במהלך הטיפולים שחוויתי תחושת ריחוף וניתוק, משהו הדומה למדיטצייה מאוד עמוקה. הרגשתי כאילו נעלמתי לרגעים ספורים. אולי משמעות התחושה היא מעבר זמני למימד אחר??? לא יודע...

במלח! חומץ זה מגעיל!

תגיד רגע...הכנת את זה עם הרוחות? תבקש מהם שיתנו לי את המתכון

ronAdmin

New member
../images/Emo6.gif סליחה שאני צחוק אבל השירשור הזה

השירשור הזה מצחיק אותי ממש, אני עדין לא תופס למה ואיך חוצן יבוא לעזור לבנאדם ויעשה בשבילו (החוצן) את העבודה השחורה, מה הגיון בזה?? ולמה שחוצן יסכן את עצמו יחסוף את עצמו ואת קיומו בשביל בנאדם אחד "שעוזר לאנשים" איפה ההגיון פה אפשר לקבל תשובה אחת ולתמיד? ותחשבו על זה עם באמת יש דבר כזה אז למה הממשל או המשטרה או גורמי מודיעין לא פעולים כנדר זה, כמו שתמיד הם עושים בהרבה מיקרים!! זה לא נראה מוזר לכם!!! וכמו שתמיד אני אומר ותחשבו על זה!!!! Goust

scriewy

New member
תגובה לכולם פה

GILLIANA אם הית בקיה (מתמצאת או משו לא במובן מעליב) בפיזיקה אז הית רואה שבעצם אנחנו לא יודעים כלום בפיזיקה חוץ מחוקי 3 מימדים אופטיקה וכוחות משיכה חשמלים וארציים בקופסת חול שלנו. "מושג צעצועי" הכוונה שאתם משתמשים במושגים מסויימים סתם בשביל להגיד "שמע זה תחום כזה והינה המושג שלו וזה היצוג שלו - המושג עצמו" ועוזבים תעיניין למנוחה, כשהכל קשור להכל. רוחות זה לא סתם רוחות כמושג וזהו. רוחות זה כל היקום מלאי קשרים בין תחומים שונים, רוחות\נפשות\נשמה זה לא משו שאפשר לשים בצד לרגע ולהתרכז במשו אחר. נשמות זה חלק מהתחום שעליו את רוצה להתרכז בזמן דחית תחום נשמות הצידה שהוא חלק מהתחום השני. כולם יודעים על אלכימיה, שינוי אלמנט לאלמנט אחר, אז אם תוכלי רק לדחוף פרוטון 1 לאטום מאלמנט מסויים ברגע זה את משנה את מבנו. לכן כשלמדו כימיה לפני כמה 300-200 שנה ? לא סתם בא להם הרעיון לאפשרות לשנות אלמנט לאלמנט אחר, כמו הטלפורטציה הזאת בסטאר טרק, איך נירא לך חשבו על הרעיון הזה ? מחוקי פיזיקה וכימיה, כבר אמרתי מקודם טכנית אם תפרקו חומר ותרכיבו אותו מחדש בצד שני אז יההי בסדר, רק שיצור חי לא יודע אם דווקה אורגני, יהרס כליל בניסוי כזה. גם אם היה מתחבר מחדש בצד שני. אבל כשדרך מצלמה רגילה לא רואים צלחת, ואז שמים עדשת אינפרה אדום ופתאום כן רואים צלחת, זה אומר טכנית שהפוטונים שמוחזרים מהחמר משתקפים בגל אחר שלא נירא לעין, שזה אומר שהחומר שממנו עשויה הצלחת משנה את מבנו או שיש איזה שהו שדה שמחזיר פוטונים מעצמו בגל שונה, ואז הצלחת גם נעלמת מהגל אינפרה אדום, שזה אומר עוד פעם משנים את חומר הצלחת או איזה שהו שדה מסביב לצלחת והפוטונים שמוחזרים מהצלחת אפילו לא בגל אינפרא אדום. ואז יש כבר הסברים מהחוצנים עצמם לכמה מדענים: שהם מסוגלים לעוות מרחב ואיתו גם הזמן, למישו שמודע להרבה ברים אחרים זה נשמע הסבר הכי קרוב להבנה אנושית. אנחנו קופיקים. ואנשים שהולכים רק על עובדות וחוקי פיזיקה מזערים שאנו מכירים כיום, ברור שלא יסתכלו לעבר הסבר כזה. זה מעבר להבנה שלנו, ועוד כשנלחמים בהסבר במקום לנסות להבין ומה מתקתק אצלכם שיוצר תשדה או משנה את מבנה החומר של הצלחת אז לא יגיעו רחוק. הא והנקודה היא שיש טכנולוגיה להיות בלתי נירא לעין ולהיות עדיין נוכח. ובבקשה תחום קרוב לנושא שאפשר לחקור שעליו אתם מסתכלים כעל מושג צעצועי שאולי תומן בעצמו הבנה חלקית מדעית מעבר לנורמה, איך נשמה בלתי ניראת יכולה לעשות דברים מוחשים, לחשוב, להגיב, ולהשפיע על כל 5 חושינו כשבא להם. ronAdmin אתה צריך להבין שהממשל והעם זה דברים שונים. אנחנו לא אותו ראש. אתה לא יכול להזדהות איתם. ותהגיון הנעלה של החוצנים אתה בנתיים לא יכול להבין, כי המניע הקיומי שלהם לא מבוסס על עקרונות כמו שלנו. קודם צריך להבין את עצמינו תעולם ואז מחוץ לו. אתה עם הגיון ארצי ברור שלא תירא למה שמישו ירצה לעזור למישו בכלל. ותחשוב למה ההגיון שלך הוא כמו שהוא. ברגע שהאוירה תשתנה גם ההגיון המניעים והעקרונות שלך ישתנו. The Darkness Shadow לך כדי ללכת לטיפול חוצני, אתה פה מהחזית של הסקפטים, ואחרי זה תבוא לספר לחברים

Love Is Life

New member
ל-ronAdmin ולכולם:

העלית את השאלה למה החוצנים רוצים בכלל לבוא ולעזור לבני אדם ו"לסכן את עצמם"... מה שאני עומד לכתוב נמסר בתקשור לו הייתי עד שנערך ע"י אחד המטפלים המובילים בארץ: לפעילותם של החוצנים בקרבנו יש למעשה שתי מטרות. הראשונה והישירה היא באמת ובתמים לסייע לנו בפתרון בעיות רפואיות שהמדע שלנו לא מצליח להתגבר עליהן. הם משתמשים לצורך כך בטכנולוגיה המקדימה אותנו בערך באלף חמש מאות שנה. מטרתם הנוספת היא אולי המטרה העיקרית והנעלה מכל: לסייע לאנושות להתכונן רוחנית לשינויים הגדולים שהכדור צפוי לעבור. החוצנים מהווים בכך שליחים של הבריאה ויודעים שהכדור שלנו מתחיל להשתנות לכיוון של יותר אמונה, יותר מודעות עצמית ויותר חיבור למקור הבריאה. הם גם יודעים, כמו רבים משוכני הכדור, שיהיה קשה להתחמק מהתרחשות קיצונית שעשוייה לשנות בבת אחת את סדרי העולם, בין אם מדובר בשינוי אקלימי או מהפך קיצוני אחר של הטבע, או חלילה בשינוי "מעשה ידי אדם" (ע"ע שואה אטומית חו"ח). אף אחד לא יכול "לחתום" על המועד המדוייק שמשהו בסדר גודל כזה יקרה, אולם ברור שלאחריו הכל יראה אחרת. ככל שיותר בני אדם יתוודעו לקיומם ולנוכחותם של הישויות החולקות איתנו את מרחבי היקום ובאמצעותן יכירו בבורא עולם, כך יקל עליהם לעבור את השינוי הגדול ולהאמין בעצמם ובנצחיותו של הטבע והיקום. ככל שידוע לי ממה שלמדתי על הנושא, מטרתם של החוצנים הפועלים כרגע היא להפיץ כמה שיותר את עובדת נוכחותם בקרבנו והם לבטח ישמחו להמחיש זאת לכל אחד משוכני הכדור, בינתיים באמצעות הטיפול הרפואי.

ronAdmin

New member
הכול קישקוש, ולמה.. הוחכות בבקשה

אותם החוצנים מתחלקים לקבוצות, הרעיון הוא כל קבוצה יש למטרה מסוימת וזה יכול להסביר את דרך החשיבה שלהם, כול קבוצה היא בעלת מטרה משלה. משחר ההיסטוריה של מין האנושים תמיד היינו איתם קשר, וישנהם הרבה עדויות לכך, גם אתם אמרתם שאנחנו לא נוכל לדעת ולהבין אותם, אז איך בדיוק אתם יודעים שהם מבצעים את אותה העזרה שאתם מדברים עליה יש לכך הוחכות ממשיות פיזיות הם פעם הצילו מישהו מוות? או לפחות רפו הזה פצע של מישהו ואני לא מתכוון לריפוי טבעי של פצע אדם. השאלה הגדולה היא למה אותם "חוצנים" שאתם אומרים עוזרים ברפואה למה לא עוזרים לפטור את בעיות כמו לדוגמא ה"הסרטן" לאנשים, שמטופלים על ידם?? ועל תגיד לי שהם לא רוצים לעזור למטופלים שלהם!! או אינם יכולים לעזור היי הם אילו בעלי "הטכנולוגית העל", ועם הם עזרו לאנשים כבר, אני הייתי מעונין לראות הוחכה כמו את התיק הרפואי מקורי ובו ישנהם כל הבדיקות לפני הטיפול ואחרי הטיפול של אותם אנשים ש"חוצנים" טיפלו בהם, וגם כמובן הבדיקות שמאשרות את סיום המחלה על ידי רופאים מוסמכים בנושא ורק לאחר הוחכה כזאת אני חושב שאותם המטפלים בהמצאות חוצנים תוכלו לדבר! הערה:ממשלות תמיד בודקות אירועים, שבהם ישנו מידע על קיום ממשי לחוצנים. אגב, שואה גרעינית זה קשור יותר"לפוליטיקה", כמו במקרה של הודו ופאקיסטן. חחח. עד היום לא שמעתי על מישהו שמחזיק אצלו בבית פצצה גרעינית, ולאותם פצצות שאתם מפחידים אותנו מהם כל פצצה כזאת היא בעלת חתימה שכל לוין מסוגל לראות ולזהות כאשר אותה פצצה מחומשת אז אין חחש שפתאום יתחשק למישהו לזרוק פצצה. בכלל עם הייתם מבינים קצת בתחום הצבאי הייתי יודעים שלמזרח והמערב ישנהם המצאיי הגנה ומחשוב שפועלים על מנת למנוע בעיה מסוג שואות גריעיניות ובמקרה של הודו ופאקיסטן, למדו שגם הרגש האדם הוא המצאיי די טוב שמשחק תפקיד חשוב. אז די לנסות להפחיד את כולנו בסיפורי שואוה ותאריכי יום הדין, איך אומרים: היא אפשר לאיים עם זין על זונה
, ותחשבו על זה
.

פי....

יודע מה?! סבבה! כשאני אהיה מספיק מבוגר ותהיה לי הגישה למרפאות האלה ואני אזדקק לטיפול רפואי... אני אלך למרפאות האלה! ונראה אם אני אשאר "סקפטי" להגדרתך או לא....פחחח מימד אחר...חוצנים שאי אפשר לראות... על מי אתם עובדים? או יותר נכון למי אתם מאמינים?

Gilliana

New member
מצטערת לאכזב אותך...

אבל דווקא בפיזיקה אני "במקרה" מבינה...
ולהיפך - דווקא מה שאתה כותב מוכיח שאתה הוא זה שלא מתמצא בפיזיקה משום שאני מעולם לא אמרתי שאין יותר משלושה מימדים ודווקא הפיזיקה התאורטית היום בהחלט לוקחת בחשבון מימדים נוספים מעבר לשלושה שאנו מסוגלים לחוש. מה שעשית היה להתפרץ בדלת פתוחה מבלי להבין על מה אני מדברת. בכלל, אולי כדאי לך להתחיל לקרוא את ההודעות יותר במתינות לפני שאתה מגיב? כי יש לי הרושם שאתה קורא שתי מילים ומפסיק.

scriewy

New member
דווקה אני סובלני מאווווד, אז איך

רשמת בהודעתך 20/04/06 21:13 את מה שרשמת ? נירא שם שאת לא מצליחה להכניס לתפיסה שלמדת בב'ס או אוניברסיטה את הרעיון שדיברת עליו שם. ואני לא יודע מי אמר שהם בזמן שהייתם במימד אחר משתמשים בכלים שלהם במימד שלנו, זה נשמע קצת מוזר, ברגע שאתה לא פה אז אתה לא פה. ולמה אמרת כשהם בלתי נראים אז זה אומר שהם במימד אחר ? להיות בלתי נירא זה עיניין של אופטיקה. לעבור מימד זה כבר יותר מתוחכם מאופטיקה. ולא אמרתי שאת אמרת שאין מעבר למימד השלישי. את מסתמכת על פיזיקה כשהיא מוגבלת ורק עכשיו רואה מעבר למימד השלישי כשאלפי אנשים לפני מאות שנים דיברו והסבירו את זה כבר. את מחכה לגוף רשמי שמשתלשל מאות שנים מאחור בידע שכבר מזמן יש לחוגים מסויימים. ועל מה שחושבים לאחרונה בפיזיקה תאורתית שזה יותר מופרע מהמודרנית, הנזירים ממונגוליה טיבת ונפאל כבר יודעים מאות שנים. הפיזיקאים מוגבלים אמרתי כבר, מגבילים תצמם במשוואות שנכונות רק לארגז חול שבו אנו משחקים ואת משחקת איתם. אין גם הרבה טעם להמשיך לתת לכם כיוונים כשאתם כל כך מקובעים. אפילו אני שמודע לחוצנים ורוחות וכשפים אם פתאום יופיע אצלי בחדר חוצן באמצע הלילה אני יקבל התקף או משו, זאת תיהיה תגובה אוטומתית. לא היתי מקבל התקף אם היו מודיעים לי לפני. כי ככה סתם אף 1 לא מחכה לביקור מחוצן כמו שלא מחכים לפיגוע, חושבים מה הסיכוי בכלל שיקרה לי כזה דבר, לכן ההפתעה תיהיה חזקה. ואם אני יבהל - אז תחשבי כמה אדם רגיל שלא מתעניין בכלום וחושב שהוא מלך העולם יבהל.

Gilliana

New member
שים לב למה שאמרת בעצמך:

*** ואני לא יודע מי אמר שהם בזמן שהייתם במימד אחר משתמשים בכלים שלהם במימד שלנו, זה נשמע קצת מוזר, ברגע שאתה לא פה אז אתה לא פה *** ןתקרא שוב את ההודעה שלה הגבתי - זו של FREE LOVE או FREE SMILE, מצטערת אם אינני מדייקת בשמו: זה בדיוק מה שהוא אמר - שהחוצנים מפעילים עליו כלים בלתי נראים אולם הוא מרגיש את פעולתם של הכלים. לא שללתי קיומם של מימדים נוספיפ, בדיוק להיפך ואני בודאי ובודאי שלא מחכה שלום גוף רשמי שיספר לי שמצא סוף סוף חורי תולעת למשל - זה בכלל לא רלוונטי לענייננו משום שהוויכוח הוא לא האם קיימים מימדים נוספים או לא אלא האם אותם חוצנים שחיים באותם מימדים אכן יוצרים קשר עם בני האדם באמצעות אותם מרפאים - אני טוענת שלא. ובתור אדם שכבר ממילא הולך למרפאה של חוצנים - אני לא חושבת שהייתי נבהלת אם החוצן היה מתגלה לעיני במלוא הדרו ולוחץ לי את היד. לא אומרת שהחייזרים צריכים לצוץ כאן ללא כל התראה מוקדמת וכמובן שראוי ורצוי שהכל יעשה בהדרגה, אבל בדרך הזו - סליחה, אין שום הגיון.

franse

New member
Gilliana- אם אין לך בעיה עם מימדים

נוספים, ואין לך בעיה עם כך שבאותם מימדים מתקיימים יצורים מפותחים מאיתנו בהרבה, למה יש לך בעיה כל כך קשה עם הטענה שיצורים אלה מרפאים בני-אדם באמצעות מתקשר? הגיון דרך הפעולה של החוצנים הוסבר לך בפירוט, ואת עדיין טוענת שאין בכך שום הגיון. האם זה לא פשוט בלוק פסיכולוגי שמונע ממך להביט הלאה? אותו בלוק פסיכולוגי שגורם לאנשים אחרים לטעון שעב"מים לא קיימים? בקשר למימדים הנוספים יש לכם אי-הבנה: המימדים אינם מנותקים אחד מהשני אלא משיקים ומשולבים אחד בתוך השני. הם חלק משלמות פיזיקאלית אחת. ניתן 'לגלוש' ממימד למימד. שום דבר לא קורה 'שם', הכל קורה 'כאן'. אלה בסך הכל ויברציות אטומיות שונות (ספין של הקוונטים, אם בא לכם להתפנן קצת על פיזיקה גרעינית) שניתן לגשר עליהן בעזרת טכנולוגיה. darkness shadow- אם אין לך בעיה רפואית ואתה תבוא לטיפול רק כדי 'להוכיח' שההילר הוא רמאי, חבל על הזמן שלך. אדריאן דביר ראה חוצנים ממימד אחר באמצעות העין השלישית. אני מצטער אם זה לא אומר לכם כלום, אבל זה בגלל שזה לא אמור להגיד לכם כלום בשלב זה של חייכם. יש לי הרגשה שאני הולך עוד פעם להכין חמוצים...

Gilliana

New member
מה לעשות Franse

האסטרטגיה הזו של להתגלות רק דרך מתקשר כביכול ורק באופן "מסתורי" ובלתי משכנע שכזה לא נראית לי הגיונית - לא. מצד אחד הטענה היא שהם רוצים לעזור לאנושות אבל מצד שני אסור להם להשאיר שום הוכחות להמצאם כאן? צר לי, אבל המדיניות הזו לא מתקבלת על דעתי ולא - אני לא חושבת שזה בלוק פסיכולוגי ואם תשמע תאוריות אחרות שלי בנוגע למימדים, מסע בזמן וכו' - תבין גם למה לא מדובר כאן בשום בלוק פסיכולוגי, מבטיחה לך.

scriewy

New member
הם לא מתכוונים לעזור לאנושות.

כנירא יש להם זמן פנוי או פרויקט שמוקצב לתקשורת עם אנשים. אנחנו יכולים בעצמינו לעזור לעצמינו, פשוט אנחנו לא עושים זאת, והם כבר ציינו לא פעם 1 את הבעיות שכבר ידועות לנו, אבל זה לא עוזר כי הרוב שמים קצוץ על הבעיות. ולמה שמישו ירצה לעזור למישו שלא רוצה לעזור לעצמו ? זה הדבר הכי מטומטם ולא כדאי אולי בכל היקום. עד שלא נלמד לבד לאט לאט שום עזרה לא תעזור, רק ידחה תתאריך של כל השטויות שדרכינו מועדות אליהם, והתפתחות עצמית.

Gilliana

New member
אולי הם צריכים שעות לגמול השתלמות?

או שסתם מאד משעמם להם? בחייך - אם עד עכשיו היה אולי עוד איזה שמץ של הגיון ברעיון הזה, הרי שעכשיו הוא אבד לחלוטין.

scriewy

New member
הוא לא הזכיר תמילה מימדים בהודעה

שהגבת לו עליה. הוא אמר שמרגיש תכלים שלהם אבל לא רואה אותם. זה שייך לאופטיקה. ואת ענית לו מעורב עם מימדים כשהוא לא הזכיר תמילה. הוא אמר: "כך, למשל, הרגשתי מס' פעמים שקודחים לי בעדינות לתוך הראש או אוחזים בי עם מכשיר ביד באחיזה שהזכירה מלקחיים רחבות " ואת ענית:"אבל קשה לי להבין איך מכשירים ממימד אחר, שגם נמצאים במימד אחר (אתה הרי לא רואה אותם, רק חש בפעולתם) מופעלים במימד הנוכחי" הוא לא דיבר על מימדים ואת העסקת שהכלים ממימד אחר ובגלל זה בלתי נראים אבל מופעלים במימד שלנו "(אתה הרי לא רואה אותם," אז מה אני מפספס לא הבנתי ? את לא מבינה איך משו יכול להיות מוחשי ובאותה עת בלתי נירא ? והאנשים במרפאות רק מקשרים בפעם ראשונה שמים מטרה, תפקידם להפגיש תמטופל עם החוצנים וזהו. הם בתפקיד מטווחים, לא כולם עם כוחות "על טבעים". אלה שאקסטראסנסים מסוגלים, אבל לא תחומים מגוונים כמו החוצנים. מי אמר שההילרים מרפאים ?

Gilliana

New member
סליחה, אבל זה מה שאתם טוענים...

... כל הזמן - שהחוצנים בלתי נראים משום שהם לא נמצאים במימד שלנו, ואל תנסה להגיד לי עכשיו שזה לא כך כי למרות שממש אין לי לא זמן ולא כח לזה - אני אלך ואשלוף את כל ההודעות שלכם מארכיון הפורום כדי להוכיח שזו הטענה המרכזית שלכם. אז פתאום עכשיו ה-"בלתי נראות" קשורה לאופטיקה ולא למימדים? עזוב, כל העניין מאולץ ואתם מתפתלים כדי להענות לי על שאלות שאין לכם תשובה להן ומבחינתי לפחות זה מיותר משום שאין סיכוי שתשנו את דעתי בנושא בדיוק כשם שאין סיוכי שאחזור בתשובה אי פעם. ולגבי ההילרים - להילרים אין שום כוחות על טבעיים. ההילרים פשוט לומדים ובקיאים ברזי הרפואה האלטרנטיבית - האמן לי, למדתי הילינג בעצמי כמה וכמה שנים טובות ואני אפילו מטפלת בבני משפחה וחברים - אין בהילינג שום דבר על טבעי או מיסטי Whatsoever!

scriewy

New member
אני לא מהמרפאות ולא טענתי דבר

לגביהם, לאיזו חזית קישרת אותי? אני רק יודע שיש אנשים עם כוחות "על טבעים" שזה בעצם דבר טבעי. אלה אנשים שיש להם פתח לזרמי אנרגיה, אנרגיה שמחדשת תאורה aura לא יודע איך לרשום, רק שלא לכל אדם יש תאקסטרה הזה, וזה לא חייב להיות הילר. ואני לא יודע איך את בדיוק מתייחסת למילה על טבעי. לא סתם אני רושם אותה בגרשיים. הכל טבעי, פשוט לא נפוץ כמו הרגיל. ולפי הידע הפיזיקלי שיש בידינו עכשיו, אם לנתח איתו תתופעות זה יוצא קשור לאופטיקה. מה אכפת לי מה הילר חושב, אני לא קשור לאף 1 ולא מתפתל. כל דבר שאת רואה אם העין שלך זה החזרי פוטונים ממשטחים לפי המבנה המולקולרי או מתכתי שלהם, ים אלקטרונים חופשים ולא, אטום של כל אלמנט לפי המטען שלו מחזיר תפוטונים, וכך התדר של הפוטונים משתנה וכך הגל שלהם וזה מה שנקלט בעין שבעצם בלתי נירא עד שהמוח שלך לא מפרש את כל הגלים האלה לתמונה. לכן לא צריך להיות במימד אחר כדי להיות בלתי נירא. פשוט גורמים לאור (פוטונים) לחזור מחפצים בגלים שתאי העין (לא זוכר את שמם) לא רגישים אליהם. מה זה מה הקשר לאופטיקה ? בתכלית זה פיזיקה, שינוי חומר, אבל כשמדברים על הצד של איך רואים, זה קשור לאופטיקה. ואני רק בגלל מה שאני יודע מסביב רואה כמה דברים אפשריים בטיעוני המרפאות. אם היתי כמוך או כמו דארקנס אז לא היה מדבר אלי הנושא הזה. אני לא מנסה לסטות אף 1 לשום כיוון, אמרתי כבר. מילה שלי פה שווה לקיסם. דבר 1 בטוח זה שאת כן יכולה ללכת לשם בשביל לראות בעצמך האם יש משו במרפאות או לא. אני לא צריך כי אני יודע שחלק מקוריים ולא מזבלים, ובאומרי זאת אני לא טוען שזה כן אמיתי בגלל שאני יודע. זה שאני יודע לא ראיה לנכונות הדבר. תלכי ותראי סתם וזהו. אני יודע אבל לא אומר לך שאני יודע, אני בקטע של כאילו שנינו לא יודעים ואני יענו מציעה רעיון שמכולנו פה את דארקנס וכל מי שבא לו תלכו ותבדקו וזהו. אני גם לא יגיד לך ש "קוסמים" מכשפות פיות מכשפים ושאמאנים זה נכון בגלל שאני יודע שזה נכון. אין שום קשר בין מה שאני יודע וללגיטימציה לטעון שזה נכון. כל 1 בבוא הזמן. לא לכולם גם בא הזמן אבל. נירא שלא שכחתי כלום בנתיים

למעלה