היי, שאלה

franse

New member
החוצנים לא מתגלים גם בפני המטופלים.

תקשור וטיפול רפואי אינם נחשבים להתגלות פיזית לצורך העניין. החוצנים יכולים טכנית להתגלות בפני בני אדם, אבל בשלב זה זה לא לתועלת אף אחד מהצדדים. פגישה ראשונית עם חוצנים היא רק התחלה של תהליך, לא הסוף שלו. אחר כך צריך לפתח מערכת יחסים בין-אישית שהיא די דומה ליחסים בין בני אדם, על כל העליות והמורדות שלהם. צריך לפתח נוהלי תקשורת ועבודה שיהיו מקובלים על שני הצדדים ולא יפגעו במשימות החיים הרגילות. צריך לפתח אמון לטווח ארוך, לשמור על נימוס ולא למתוח את גבולות יכולת ההסתגלות של איש הקשר. נוכחות פיזית יכולה לגרום לאי-נוחות קיצונית. תנסי לתאר לעצמך חוצן שהוא רופא והוא נחמד, אבל הוא נראה כמו תנין גדול שעומד על שתיים. אפילו לאדריאן החוצנים לא הסכימו להתגלות באופן פיזי. בינתיים מסתפקים במפגני תעופה של עב"מים וגם זה מעל הראש...

Gilliana

New member
רגע, אז...

העבמי"ם, או כלי התחבורה שלהם - נמצאים במימד הזה וגלויים לעיני כל אבל הם עצמם נמצאים במימד אחר? ככל שאתה מתאר לי את הסיטואציה כביכול הזו, כך היא נראית לי פחות ופחות מתקבלת על הדעת.

franse

New member
יש עב"מים במימד אחר ויש במימד שלנו.

כנ"ל חוצנים. ארגוני החוצנים הם מעורבים- גזעים שונים עובדים יחד וחולקים חלליות משותפות (מזכיר קצת את 'מסע בין כוכבים'). לפעמים חוצנים ממימדים שונים נמצאים יחד על אותה ספינה. חלק חוצנים יכולים לעבור בין המימדים, חלק לא. זה לא כל כך מסודר כמו שהיינו מצפים. יש הרבה גזעים, הרבה ספינות, הרבה אירגונים. לא כל אחד יודע מה עושה השני. הנושא של המימדים הוא לא סיפור גדול בשביל החוצנים. זה בסך הכל עניין של ויברציה אטומית. אפשר לשחק עם זה ולעשות על זה כל מיני מניפולציות עם המכשור המתאים. כמו אור אינפרא אדום שלא ניתן לראות בעין רגילה אבל עם עזרים מיוחדים כן. להזכירך- תקשור הוא גם בעצם 'הצצה' למימד אחר וקבלת מידע ממנו. כלומר גם לנו יש יכולת מסוימת לחצות את גבולות המימדים, בכפוף לכל מיני מגבלות.

scriewy

New member
מתקבלת פחות על הדעת כי הדעת

שלך ארצית, את מנסה להכניס להבנה ומשוואות ארציות משו שלא נכנס בהם. כמו שתנסי להסביר לדג דו מימדי על המימד השלישי. לא הולך בכח משו שהדג לא מסוגל להבין. במקרה שלך אולי את מסוגלת להבין אבל לא תוכלי להבין עם התבניות המקובלות שלך, לסדר כל פעולה ותגובה בתבניות המוכרות לך, לא נכנס בהם

Gilliana

New member
למה זה נשמע לי...

בדיוק כמו מה שהדתיים אומרים?

scriewy

New member
יש הבדל אבל

אני סתם מקשקש, לא שתאמיני במשו. אני מזכיר "תאוריה" שאת יכולה ללכת בעצמך לבדוק בשטח.

Gilliana

New member
עזוב, אתה לא מצליח להבין אותי

ומשום מה אף אחד כאן לא מצליח לרדת לסוף דעתי - אני רק אסכם ואומר: 1. אין לי בעיה עם מימדים נוספים מעבר למימדים המוכרים לנו - להיפך 2. אין לי בעיה עם כך שבאותם מימדים מתקיימים יצורים מפותחים מאיתנו בהרבה (ע"ע ציווילזציות מסוג 4 אם יש לך מושג מה זה) ואף מגיעים אלינו. הבעיה שלי היא אך ורק - דגש על האך ורק, עם הטענה כאילו אותם יצורים מרפאים בני אדם באמצעות מתקשר אנושי. כל הטיעונים שהובאו כאן כדי לנסות ולתמוך בעניין זה, רק מחזקות את טענת ה-HOAX שלי.

scriewy

New member
בדיוק מה שהוא אמר ../images/Emo13.gif אבל יש לו

כנירא נסיון מהתחום לאומת הרבים שמנסים להאחז במשו מוחשי כדי להכיר בעובדות. צד הבא אין מוחשיות רק מעבר לחוש ה 5

scriewy

New member
רוחות זה לא מושג צעצועי

יש להם היררכיה שם וכללים משלהם, והרבה דברים ביקום קשורים לנפשות. ואנשים מסתכלים על הדברים בנפרד, כשכל היקום זה יותר מ 5 תחומים. ואם מסתכלים רק על 1 או 2 מתוך ה 5 לא מגיעים לשום מקום.

ע י ד ו2

New member
scriewy

תדליק את האי סי קיו שלך מצאת ובקשר לאדריאן דביר זכרונו לברך אז זה מרתק למדי מרפאות חוצונים וכו

Gilliana

New member
מצטערת, אבל באמת שלא הבנתי כלום

מה הכוונה ב-"לא מושג צעצועי"? ובכלל - מה אתה מנסה להגיד בעצם?

חפY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Love Is Life

New member
כמה הערות לנושא מבעל נסיון. כנסו:

1. לכל מי שפוסל על הסף את האפשרות: כל עוד אין ביכולתכם להוכיח חד משמעית שאין מרפאים חוצנים בקרבנו, אל תצאו בהצהרות שזה לא קיים... 2. אני אישית מטופל על ידם מזה מס' חודשים במחלה כרונית, שלרפואה הארצית אין תרופה למיגורה. אני יכול להעיד שבמהלך הטיפולים אני חש פיסית את מגעם של החוצנים, שהוא לעיתים אפילו לא נעים ולא נוח. בד"כ מדובר בדקירות שונות באזורים שונים, בתחושות נימול ועקצוץ, בגלי חום חזקים וממוקדים וכן בהפעלת מכשירים שונים על איברים שונים. כמו כן, אני מתחיל לראות תוצאות מרשימות לעבודתם. הדרך להחלמתי עוד ארוכה, שכן מדובר במצב רפואי סבוך המושרש בגופי שנים רבות, אולם אין ספק שאני כבר בכיוון, בעזרתם המופלאה. אילו הייתי צריך לחכות לרפואה המערבית, נראה לי שעדיף לא לחשוב... 3. מלבדי, חיים בארץ להערכתי מאות רבות של מטופלים, שיכולים להעיד ממקור ראשון על נוכחותם של החוצנים ועל הצלחת טיפוליהם. זוהי בחירה שלכם אם להאמין לעדויות או לא. אגב, חלק מהעדויות מצולמות ובחלקן אף ניתן לראות שינויים שעובר גוף המטופל תוך כדי הטיפול (למשל הזזת עצמות, פרכוסים, עוויתות וכו', דברים שברור שהמטופל לא יכול "לביים"). 4. רובם ככולם של האנשים המחזיקים מרפאות חוצנים הם אנשים צנועים במיוחד, למרות יכולות התקשור הגבוהות שלהם. גם המחיר הנגבה הוא בד"כ בתחתית הסכומים הנגבים עבור טיפולים פרטיים בכלל. אפילו שמעתי שיש כמה מהם שמסרבים לקבל כסף, שכן הם רק מתווכים בין המטופל לרופאים. לסיכום: אני אישית יכול להצהיר בוודאות שאני יודע על קיומם של הרופאים החוצנים ואף חשתי על בשרי את מגעם (עדיין חש: לאחרונה קבלתי מהם טיפול ועד עכשיו אני חווה תחושת עקצוץ שמטיילת בכל הגוף...). אני מקווה, שככל שינקוף הזמן, יוכלו המרפאים החוצנים להתגלות לכלל אוכלוסיית כדור הארץ ולהביא בכל לשינוי דרמטי בתודעה האנושית.

scriewy

New member
בעצם מה קל יותר מאשר ש1 מהפורום

1 מאלה שלא מכירם בעובדות אלה, רק בהוכחות פיזיות ילך לשם ויתחיל לקבל טיפול ? הוא יחזור עם החוויות וכל שאר הסקפטים שהיו איתו בסירה קודם יזרקו עליו\עליה קליפות גרעינים ויפנו עורף לחברם הוותיק. בסביבות כמה עולים הטיפולים האלה ? אני מוכן לתרום 50 לקופה אם כל השאר וש1 ילך לשם, אבל צריך להיות חולה גם, סתם ככה לא בריא להתרפא, או שההילר יגיד תתחפף.

כריסטין

New member
Love is life יפה כתבת ! ../images/Emo41.gif

לאף אחד אין תשובה מוחלטת אם אכן קיימים חוצנים מרפאים אבל לשלול על הסף זה לא לעניין .

franse

New member
Love Is Life אני מאחל לך רפואה שלמה

כתבת יפה וברור. ישנה חפיפה גדולה בין התיאורים שלך לשלי. אני מחזק את ידיך בנוגע למה שכתבת על ההילרים. אלה באמת אנשים מיוחדים.

Gilliana

New member
כל התופעות שאתה מתאר...

... קיימות גם בטיפול אלטרנטיבי "רגיל" - הילינג, רפלקסולוגיה וכו'. כבעלת נסיון בהילינג - משני הצדדים גם יחד, אני חייבת לומר לך שקשירת תופעות אלו עם חוצנים היא מוטעית מיסודה.

Love Is Life

New member
תשובה ל-Gilliana

עקרונית, את צודקת שיש דמיון מסויים בין טיפול החוצנים להילינג או לטיפולים אלטרנטיביים שונים. אני אישית, בחיפושיי אחר מזור למחלתי, התנסיתי בקבלת לא מעט טיפולים אלטרנטיביים מסוגים רבים, כולל הילינג, דיקור לכל סוגיו ועוד, כך שאני יכול להרשות לעצמי להשוות ביניהם. נוכחתי בכמה הבדלים משמעותיים: 1. המדיום, שאצלה קיימת המרפאה, יושבת רחוק יחסית ועסוקה רוב הזמן בכתיבה ולעתים אף יוצאת את החדר. למיטב נסיוני, להילינג מרחוק אין השפעות כאלו חזקות באותו רגע עם תחושות כל כך מוחשיות. כמו כן, אין שום מגע שלה בי במהלך הטיפול, כך שאין בכלל מקום לחשוב על השוואה לטיפולי מגעמ ישיר מכל סוג שהוא. 2. החוצנים הגיעו אליי גם הביתה מס' פעמים ועשו השלמות לטיפול הניתן במרפאה (היום אחה"צ, למשל, הם ביקרו אותי והמשיכו בטיפול. עד עכשיו אני מרגיש אותו...). טיפול זה הינו חזק ומוחשי לא פחות מאשר במרפאה ונעשה לעתים אף באמצע הלילה. התעוררתי לא פעם באמצע הלילה מכאב של דקירה חזקה... קשה לי להאמין שהילר כלשהו יעשה הילינג מרחוק באמצע הלילה ויגרום אצלי לתחושות כאלה. 3. מעבר לאמור לעיל, המרפאים החוצנים משתמשים במכשירים שונים, שאת חלקם הם מצמידים לגוף. כך, למשל, הרגשתי מס' פעמים שקודחים לי בעדינות לתוך הראש או אוחזים בי עם מכשיר ביד באחיזה שהזכירה מלקחיים רחבות (כאב למדי!!!).

Gilliana

New member
ראשית כל - אני מאחלת לך רפואה שלמה

ולגופו של עניין: מצטערת, אבל קשה לי להבין איך מכשירים ממימד אחר, שגם נמצאים במימד אחר (אתה הרי לא רואה אותם, רק חש בפעולתם) מופעלים במימד הנוכחי - כלומר, משמשים לטיפול בך או בכל מטופל אחר. אם המכשירים היו במימד הזה - הרי שהיית מסוגל לראות אותם ואם אתה היית זה שנלקח למימד האחר, הרי בודאי היית מרגיש שיצאת מהמימד הנוכחי ועברת לאחר. עם כל הכבוד - משהו כאן לא עובר את חוקי הפיזיקה הבסיסיים.

למעלה