היי, שאלה

Gilliana

New member
עם כל הכבוד כריסטין...

כמו אמרתי גם ל-Frans - יחי ההבדל הקטן. עצם ההשוואה בין אותם סקפטים לבינינו היא עוול גדול להגיון הבריא, למדע ולנו אישית. ומה הכוונה "משולבי ידיים"? זהו? מכיוון שכולנו בתחום אנחנו צריכים להסכים לכל שטות שנאמרת כאן? שוב עם כל הכבוד - אבל גם בתחום הרפואה אין כזה דבר "הסכמה גורפת" ובעצם לא בשום תחום אחר, כך שאני ממש לא מבינה על מה את מדברת.

ronAdmin

New member
אומר לכם משהו אחד, הכול קשקוש

יצא לי לקרוא על הרעיונות של טיפול באנשים, בגדול ישנה אפשרות כזאת, בתאוריה בלבד, אבל על פי אבנתי חוצנים אינם מטפלים בבני אדם... וישנהם אנשים שפשוט מתפרנסים מהחיזת עיניים, ובמקרה של מר הדריאן אני מצטער לומר זה פשוט "פולחן" משולב בתעשיה של כסף זה הכול. אני שוב אומר ומדגיש, חוצנים לא נמצאים ולא עוזרים לרפאות אנשים, מה שכן הם עושים זה ניסוים קשים על נבדקים שלהם.

Gilliana

New member
לחץ מיותר?

איזה לחץ בדיוק גורם המידע הזה שלא גורם מידע על חטיפות והשחתות בקר? תסכים איתי שאלו נושאים "קצת" יותר מלחיצים ובכ"ז - יחי ההבדל הקטן...

franse

New member
השרשור פה מקרי לגמרי.

לשאלתך לגבי הלחץ: הנושאים של עב"מים, חטיפות והשחתות בקר נמצאים ברובם בתחום המושגים הפיזיקאליים והביולוגיים המוכרים לנו. הנושאים של מרפאות החוצנים נמצאים ברובם מחוץ לגבולות המדע שלנו. דברים אלה יוצרים לחץ על כל אדם ששואף להחזיק בתמונת עולם שלימה והגיונית.

Gilliana

New member
אוקיי, לשיטתך...

רוחות למשל - עונות להגדרת הלחץ שלך? לפי מה שאתה מתאר, מן הסתם כן - אבל... רוחות אני בהחלט מקבלת בניגוד למרפאות החוצנים כך שהתאוריה שלך, לפחות לגבי, בזה הרגע התמוטטה.

כריסטין

New member
הוכחות חותכות ?!?

אילו הוכחות חותכות יש לך בדיוק ? אין שום הוכחה אחת איתה תוכלי לצאת ולתת תשובה מוחלטת לקיום חוצנים אם היתה לך בכלל הוכחה חד משמעית היו מזמן סוגרים את SETI . אותו הדבר עם המרפאות את לא יכולה לדעת מה מסתתר מבעד לאותם אנשים מרפאים . בגלל זה אני לא שוללת שום דבר

Gilliana

New member
כנראה שלא קראת אף כתבה ב-NRG

תקראי ותמצאי שם את כל ההוכחות שאת מחפשת - אבל את כנראה לא רוצה למצוא את ההוכחות, אחרת לא היית מדברת על SETI ועל כל אותפ פרוייקטים רשמיים שמטרתם אחת - להוכיח את ההיפך. אם את מחכה לגורם רשמי שיודיע לך - Don't hold your breath ואם את מאלו שמאמינים רק למה שאומרים אנשי הממשלה/צבא וכו' - ליבי ליבי עליך. מבחינתי בכל אופן - אין יותר טעם להתווכח משום שאני לא רואה איך זה יקדם אותנו לאיזשהו מקום כל עוד את מסרבת לראות את מה שמונח לפניך.

כריסטין

New member
הכתבות לא מחדשת כלום

לא מדובר על נושאים חדשים אלא סיפורים ועדויות שרובנו מכירים כבר וטחנו אותם בערוצי הטלוויזיה ללא הרף , וכתבת שיש לך הוכחה חותכת , אם לסיפורים את קוראת הוכחות אז גם ליבי עליך.. לדוגמא אף אחד חטוף שעלה על ספינת חוצנים לא חזר עם ממצא כלשהו בידו . המדע לא יכול להסתמך רק על סיפורים ועדויות , יש צורך בממצאים . נכון להיום אין כל הוכחה חותכת שאכן יש תרבות זרה , לא שוללת כמובן כי היקום הרי ענק אבל הוכחה חותכת חד משמעית - אין .

Gilliana

New member
כפי שאמרתי - את מסרבת להכיר בזה

ולכן אין בוויכוח שלנו טעם. אם עדויות של מאות ואלפי אנשי צבא, ממשל, רפואה ועוד לא נחשבות בעיניך כמו גם חומרים שנמצאו ואשר אינם קיימים על פני כדור הארץ - מה עוד נשאר לי להגיד? את מחכה להכרזה של הרשויות ודווקא זה הדבר האחרון שאת צריכה להאמין לו. אבל עזבי - כפי שאמרתי, חבל על הדיון - זה בדיוק כמו שאתווכח עכשיו עם אדם דתי על כך שאלוהים ציווה לא לערבב בין בשר וחלב.

Gilliana

New member
כפי שאמרתי - את מסרבת להכיר בכך

ולכן אין בוויכוח שלנו טעם. אם עדויות של מאות ואלפי אנשי צבא, ממשל, רפואה ועוד לא נחשבות בעיניך כמו גם חומרים שנמצאו ואשר אינם קיימים על פני כדור הארץ - מה עוד נשאר לי להגיד? את מחכה להכרזה של הרשויות ודווקא זה הדבר האחרון שאת צריכה להאמין לו. אבל עזבי - כפי שאמרתי, חבל על הדיון - זה בדיוק כמו שאתווכח עכשיו עם אדם דתי על כך שאלוהים ציווה לא לערבב בין בשר וחלב.

franse

New member
אם את מקבלת את נושא הרוחות,

את אמורה לקבל את רעיון הגוף האסטראלי, גלגול וחיים לאחר המוות, מימדים מקבילים, ומכאן הדרך למרפאות החוצנים כבר יותר קצרה.

Gilliana

New member
צר לי לאכזב אותך אבל...

ממש ממש שאין סיכוי. נדמה לי שהסברתי פעם איפה הרעיון הזה נופל מבחינתי - יש כאן פאראדוקס בתפיסה ולא מתקבל על דעתי שיצורים שרוצים כביכול להיטיב עם האדם יעשו זאת בסתר ויתגלו רק לנבחרים מסויימים. אין לי בעיה עם ענין המימדים - נהפוך הוא - יש לי בעיה עם הפוליטיקה והעניין לא נראה ולעולם לא יראה הגיוני ואמין בעיני. מצטערת...

franse

New member
דרך פעולתם של החוצנים כבר הוסברה

בהודעות קודמות. האנשים שבקשר עם חוצנים אינם נבחרים אלא מתנדבים. לא הבנתי את ההערה על הפוליטיקה.

Gilliana

New member
פשוט מאד...

אתה טוען שמחד מדיניות החוצנים היא לעזור לבני האדם - אבל, מצד שני, אסור להם להתגלות בפניהם באופן ישיר. מה אגיד לך? שום טיעון והסבר למצב הזה לא מקובלים עלי, בודאי שלא הטיעון שהם לא מתגלים כדי לא להפחיד את בני האדם. את המטופלים מותר להפחיד???

למעלה