היי

לא צריך

לעשות ממנו מפלצת.
יהיו גברים שהסבלנות שאת דורשת בהתקדמות המינית לא תתאים להם. זה לא אומר שהם מניאקים או נצלנים.
את פשוט צריכה למצוא מישהו שכן יש לו סבלנות ומתאים לו הקצב שלך.
ולהסתיר את חוסר הניסיון שלך זו טעות לדעתי. זו בדיוק דוגמא טובה למה.

רואה 6 6

New member
אז הנה,עכשיו את מתנסה גם כן.

את מתנסה באיך זה לפגוש בחור שכל מה שענין אותו בקשר אליך זה להיכנס לתחתונים שלך.
עוד לא ברור לך איך בן אדם שמתענין בך באמת אמור לנהוג. אני מקוה שתלמדי מהר.

Surrealistical

New member
תגידי, את רצינית?

מה הקשר ניסיון מיני? זאת פגישה ראשונה! אפילו אם לבחורה יש טון ניסיון מיני זה לא אומר שהיא תיהיה מוכנה לקפוץ על כל מי שיש לה חיבור מציין למיטה בפגישה הראשונה. מה זה השטוות האלה? מהסיפור שלך הבחור הזה יוצא כחרמן חסר רגישות וכל מה שהוא רוצה ממך זה סקס.
אני הכי מופתעת שאת חושבת שהבעיה היא בך. "גברים" כאלה צריך לזרוק לכל הרוחות. עם ניסיון מיני או בלי זכותך המלאה לחכות כמה שבא לך עד ביחסי מין ולאף גבר אין זכות לנסות ללחוץ עליך עם התנהגות ילדותית. ואם אתו גבר משחק איתך במשחקי "ברוגז" אז את זאת שצריכה לחתוך כמה שיותר מהר. גם אם הוא אחר כך מתקשר ומתחנן לפגישה שנייה. אם זה מה שהוא מראה בפגישה הראשונה אז אני רק מתארת לעצמי מה הוא באמת מייצג מעצמו.

rasmus girl1

New member
בדיוק! ומוסיפה..

גם אני לא מבינה את הקטע הזה שבגלל שאין נסיון מיני אז לא עשיתם כלום, מה הקשר? זה כולה דייט ראשון! אז למשל אני שלא בתולה, כל גבר שאני יוצאת איתו לדייט ראשון אני גם אמורה לפתוח לו רגליים רק כי כבר עשיתי את זה?!
סורי אבל זה חוסר בטחון עצמי בלי קשר בכלל לנסיון מיני, עשית נכון שלא עשית משהו שאח"כ תתחרטי עליו, זה שהוא אח"כ לא התנהג אלייך יפה זה כבר כי הוא אדם מגעיל שלא יודע לכבד, בחור אחר שבאמת היה רוצה אותך לא היה מזמין אותך אליו הביתה "לראות סרט" או בכלל מנסה לעשות איתך משהו כשאת אומרת בפירוש שאת לא רוצה.
וזה שהבחור דיבר איתך הרבה בטלפון לא אומר כלום, גם אני בעבר הכרתי בחור שידע לשחק את המשחק, ידע לדבר יפה לצחוק איתי ולחייך אלי ולעשות את השיטה שתגרום לי להגיע אליו הביתה ואז להראות לי את הפרצוף השני שלו בלנסות להשכיב אותי ולכעוס שאני אומרת לא.
יש לא מעט גברים כאלו שחושבים שאם הם יעשו 'משחק מקדים' של לזרום איתך בשיחות זה אומר שהם קנו אותך ועל הדייט הראשון יש להם את הזכות שתפתחי להם רגליים, יכול להיות שזה הצליח לו עם כמה בנות ואיתך לא, אין לדעת, בכל מקרה גילית את הפרצוף האמיתי שלו על הדייט הראשון וטוב שכך, תגמרי עם זה ותעזבי את זה ופשוט תזכרי להבא שלא כולם מתנהגים במציאות כמו שהם נשמעים בטלפון, את עוד תתקלי בגברים שנשמעים מקסימים אמיתיים בטלפון ובמציאות ממש לא.. זה הבעיה בהכרויות באינטרנט, אבל מכל דבר לומדים.

ומוסיפה-

מה שבאמת הופך אותו למניאק, זה שלו היו לו הבגרות והביצים לפחות לסיים יפה ולומר שלא מתאים לו להמשיך, אלא הוא פשוט התפוגג באוויר.
שונאת גברים כאלה!! תתבגרו, חארות

LIANSH21

New member
יכול להיות ש

שההודעה ששלחת לו הייתה יותר מדי דרמטית.
"כן רציתי אבל לא סתם עצרתי את עצמי"
הוא יכל להבין מזה הרבה דברים, בין היתר שאולי יש לך איזו מחלת מין..
ברור שהוא לא יחזור אליך אחרי הודעה כזו
יש כמובן אופציה נוספת, שהוא רצה רק את זה ממך אבל אני לא חושבת
לשכב בדייט הראשון זה כבר מזמן לא מה שעשו מזה פעם, זה לא הורס כלום וה"איסור" על זה הוא לגמרי דעות קדומות..זה סתם בדרך אגב
יש גם בהחלט סיכוי שהוא נפגע ממך, חשב שהוא לא מושך מספיק
אם הוא לא ענה לך אז כנראה שאין טעם לשלוח הודעה נוספת, חכי מעט יכול להיות שהוא יצור קשר בהמשך

בנוסף, זה בסדר שאין לך ניסיון מיני, אבל שימי לב שככה רוכשים אותו, איך עוד את רוצה לרכוש אותו אם את לא נותנת לעצמך ?
תחשבי על זה

קמוש1

New member
הדבר שאני הכי מצטערת עליו זה ההודעה

אפשר לפרש את ההודע שלי לכוונים שונים ונכון שמי שלא יודע מה עומד מאחורי זה לא מבין אותי..
נכון שיש הרבה אנשים שעושים את זה בדייט הראשון.. לי אישית זה פחות ניראה לי לא בגלל שאין לי ניסיון
גם מדברים שאני שומעת מהסביבה שלי מהחברות...לשכב בדייט ראשון שרק השנייה ראית את הבן אדם?
אני אפילו לא מכירה אותו באמת וחוץ מז שאני אחת שצריכה להרגיש בנוח עם הבן אדם בשביל לשכב איתו כי אחרת זה יוצא סתם סטוץ לעשות את זה וגמרנו...

וזה לא שאני לא נותנת לעצמי לא יודעת איך הגעת לזה אני מאוד רוצה כבר ולא סגורה מידיי
אבל כשאני באה ואומרת לבחור שאני רוצה שניקח את הדברים יותר לאט אז הוא מתבאס עליי וכל הדרך חזרה בקושי מדבר איתי? מה זה אומר?
וזה לא שלא היו נשיקות ודברים ולא הסכמתי לכלום... הוא אמר לי במפורש שהוא רוצה שנישכב ואמרתי לו שאני מעדיפה שלא היום, שאני רוצה עוד קצת להכיר אותו ואז ..

סאטוריס

New member
קמוש תביני

אם את לא רוצה סקס ולא רוצה כלום אל תבואי אליו הביתה - כי זה מסר לא מילולי שאומר - אני רוצה סקס.
תהיי במקום ציבורי עם אנשים
כמו בית קפה, פאב, סרט.
כמה דייטים ראשונים תעשי במקומות ציבוריים כאלה.
אגב לא חוף הים / פיקניק
כי זה גם מראה על פתיחות למגע.

Berethor

New member
היא כנראה לא בקיעה מספיק 'במוסגים'

שלבוא למישהו הבייתה "אומר" אוטומטית "הסכמה לסקס". אבל בהחלט כדאי שתשמור מרחק, לבוא עליו הבייתה היה מסוכן.

קמוש1

New member
אבל זה לא נכון!

לבוא למישהו הבייתה לא תמיד אומר ישר סקס
ואני אומרת את זה נסיון שלי ונסיון של חברה שלי.. שהיו בחורים שכיבדו אותה ואותי ולא ניסו לשלוח ידיים על הפעם הראשונה,

Berethor

New member
זאת בדיוק הנקודה

היו בחורים שכיבדו אותך ואת החברה שלך ולא ניסו לשלוח ידיים על הפעם הראשונה, מה לעשות שהטיפוס הזה הוא לא כזה, הוא לא מכבד אותך והוא מחפש רק סקס, נקודה. הבחורה היחידה שתהיה בסדר עם אחד כזה זה מישהי שגם סקס בשבילה זה כמו ללכת לשרותים או במילים אחרות סטוצרית, כמו שהבנת כבר אפילו הרבה מהמנוסות היו נרתעות מאחד כזה, אז על אחת כמה וכמה שלך לא היה מה לחפש עם אחד כזה. אני לא יכנס לוויכוח מה מספר הגברים שמתנהגים באופן המפוקפק הזה וכמה בחורים שלא חושבים רק מלמטה יש, יש דעות לכאן ולכאן, לגבי אם הרבה כאלה או כאלה, מה שבטוח פה זה העובדה שיש כאלה ויש כאלה, ובכל מקרה לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק, את עדיין צריכה לקחת בחשוב שלבוא לאחד כזה לבית זה פשוט דבר מסוכן, אני מצטער אם הוא מוציא שם רע לבחורים, ובגלל טיפוסים כאלה בחורים חוששות לבוא לבית לבחורים. אבל אני מבין טוב מאוד את החשש שלהן עם כל מקרה שכזה.

Berethor

New member
את בסדר, דיי עם האשמה העצמית

האשמה העקרית שלך בסיפור הזה זה שעדיין לא הבנת עם איזה מניאק היה לך עסק שם, ושהיה לך מזל שזה לא נגמר באונס, או/ו 'בדפק וזרק'. את לא צריכה לשכב על דייט ראשון, בטח שלא בתור חסרת ניסיון, שטבעי שיקח לך הרבה יותר זמן לזה. יש חסרות נסיון שבכלל לא סגורות על עצמן שהן רוצות את זה, אבל את לא אחת מהן, את פשוט צריכה יותר זמן ושלא ילחצו עליך זה הכל, והדבר שאת צריכה יותר מכל זה להשתדל להמנע מטיפוסים כמו הבחור הזה, רק צרות יצא לך מזה, אם יש לך משיכה לטיפוסים כאלה את בבעיה רצינית. אם כי זה לא לחלוטין באשמתך, בדרך כלל טיפוסים מהסוג הזה הם גם נוכלים גדולים שיודעים לסובב בחורה, סוג של "אמני פיתוי", הם יכולים לסובב אפילו חלק מהבחורות המנוסות, על אחת כמה וכמה מישהי חסרת ניסיון ותמימה כמוך.

Survivor Man

New member
מסכים עם הרוב פה.

בחור שבאמת רוצה אותך לא מתנהג ככה. הוא רצה סקס, התבאס שלא קיבל את מבוקשו ונעלם.

פשוט ועצוב, אבל אין הרבה דרכים אחרות לפרש את מה שקרה ביניכם. יופי שהוא נדמה לך כפרינס צ'ארמינג והכל, אבל ברגע האמת היית רוצה לעשות את זה עם מישהו שרוב הסיכויים לא היה שם לצידך למחרת?

את סתם מכה על חטא לא שלך. היית בסדר גמור ותפסיקי לנסות להוציא אותו מה שהוא לא. הוא לא בוי-פרינד מטיריאל בשבילך, תשלימי עם זה ותרפי.

וטיפ לפעם הבאה: כשבחור מציע לך בדייט ראשון או שני לבוא אליו בשביל... (השלימי את החסר), הוא בד"כ מתכוון לסקס. זה לא אומר אוטומטית שהוא סטוציונר, אבל בשביל חסרת ניסיון כמוך זה אומר צרות. תמנעי מהצעות כאלה עד לדייטים יותר מתקדמים בשלב שבו התבסס כבר בטחון ואמון מסוימים.

שלום

קשר גופני פחות חשוב מקשר נפשי. אם את חשובה לו, יוכל לחכות עם הקשר הגופני. הוא הצטער שלא הצליח לזרום אתך למגע קרוב, אבל זה בהחלט לא נורא. אם יהיה לו חשוב, יחזור אליך. אינך צריכה להרגיש אשמה. כל אדם רשאי לנהל את קשריו הגופניים והנפשיים כמו שנעים וטוב לו.

אייבורי

New member
בקיצור

את סוג של תסבוכת, שמציגה חזות נורמלית.
ואחכ את מתפלאת שהוא לא קורא מחשבות ולא סבלני
כי את משחקת נורמלית, נורמלית, נורמלית, עצור אני תסבוכת מינית.

יש שני דברים שאת יכולה לעשות
א. ללכת פול מונטי עד הסוף ולהתגבר על האישו עם עצמך
ככה תהיי נורמלית כל הדרך.

ב. ללמוד לא להתחפש ואז, תסבוכת תסבוכת ומיניות בעייתית

סביר להניח שלשתי האופציות תוכלי למצוא בחורים מתאימים

קמוש1

New member
בחיים לא שמעתי ככ הרבה זיבולי שכלך בהודעה אחת

מה הקשרר בכלל ? מי מתוסבך..?
אפילו בחורה עם ניסיון לא תמיד מסכימה לשכב בפגישה הראשונה...

Berethor

New member
את חדשה פה נכון?

טוב אז למתחילים, אייבורי רוב הדברים שהוא רושם זה בולשיט ולכלוך, אל תקחי את זה יותר מדי ללב.

Berethor

New member
עושה רושם גם

שמדובר במישהו שיש לו מיזוגיניה רצינית, לא משנה כמה הגבר בסיפור יהיה רע הוא תמיד יתמוך בו וילכלך על האישה.

למעלה