הימין לא למד???

לאזרח נמרוד

1.קראו לאצ"ל וללח"י פורשים בגלל שהם לא שמעו למוסדות הישוב,ולא בגלל שהם פרשו מההגנה!!!ההגנה היתה רק הזרוע המבצעת של הישוב.הלח"י(שבתחילה נקראה אצ"ל בישראל)פרשו מהאצ"ל בתחילת מלחמת העולם השניה בגלל מחלוקת, הלח"י ברשות אברהם שטרן טען שיש להילחם בבריטים, בעוד האצ"ל ברשות דוד רזיאל טען שצריך לשתף פעולה עם בבריטים נגד גרמניה הנאצית.2.אם תבדוק את תולדות ההגנה והתנועה הציונית תראה שההגנה ביצאה לא פחות טרור ופשעי מלחמה מהאצ"ל והלח"י.

ובכן

אני קראתי לאצ"ל וללח"י פורשים בגלל שהם פרשו מההגנה ולא בגלל שום סיבה אחרת. מה גם, שכשאנחנו מדברים על ארגונים שהיו במגעים על שיתוף פעולה עם הנאצים - אני לא רואה צורך להרחיב את הדיבור...

לנמרוד

האצ"ל בחיים לא תיכנן לשתף פעולה עם הנאצים.אתה קורא לאצ"ל והלח"י פורשים לא מהסיבה הנכונה.

הלח"י תיכנן לשתף פעולה עם הנאצים

ואתה יודע את זה טוב מאוד. אני קורא להם פורשים כי הם ביצעו אקט של פרישה מארגון יותר גדול, אם זאת לא סיבה טובה אז מה כן

לאזרח נמרוד

עוד דבר ששכחתי. אתה טוען כאן שהאצ"ל העריץ את היטלר, חיפסתי בספרי האצ"ל ולא מצאתי שום הסמכתה לזה,תוכל להביא לי את המקור לכך שהאצ"ל העריץ את היטלר.

האצ"ל והיטלר

האצ"ל הפסיק בהערצתו להיטלר ברגע שהוא התחיל במעשים אנטישמים ולא הפך זאת לקו מערכתי רשמי - אך אם תפשפש בארכיונים ותקרא פרקים מ"יומנו של פאשיסטן" ותקרא מאמרים בפובליציסטיקה הרוויזיוניסטית, תמצא שם המון דברי שבח להיטלר ולנאציזם. כמובן, ברגע שהמעשים האנטישמים והדיסהומאנים שלו התגלו - הם חדלו מכך וגינו אותו מכל וכל. זה כמובן לא הפריע להם להמשיך להעריץ את מוסליני...

menax

New member
מצבך עגום

בשני הצדדים יש אלימות אם זה מחבלי כהנא ואם זה מחבלי הגדר ותומכי הטרור ה"יהודים" כביכול תמיכה בפשע מלחמה (היינו פיגועים ורציחות חפים מפשע) דינו כפשע מלחמה

מי מהשמאל תומך ברצח חפים מפשע?

תראה לי אחד מהשמאל שמסית לרצח של ילדים נשים וטף???

menax

New member
בבקשה

אורי אבנרי שקורא ליאסין קדוש ולרציחות יהודים מאבק

איפה אתה רואה

תמיכה ברצח איפה?????אני לא רואה כאן הסתה לרצח.ואגב לפי דעתי יאסין רנתיסי וערפעת הם פושעי מלחמה, ובחיים לא האיתי קורא להם קדושים הם סתם רוצחים שפלים כמו שרון ביבי ואחרים!!!

menax

New member
יש פעילים בגוש שלום

שלפי דעתם רצח חייל או אזרח ה"עוסקים בכיבוש" הוא לגיטימי לא פעם שמעתי את ה"חוכמה" הזאת נוגעת גם לחיילים שכל פשעם הוא לשרת בקריה בתור עובד רס"ר שאתה קורא למסע רצח מאבק לגיטימי אתה בעצפ תומך בו

ויש כאלה

שחושבים שלרצוח אנשים שתומכים בטרור זה מותר.ומה לעשות שפלסטיני שפוגע בחייל צכ"ל בשטחים הכבושים(לא בילדים זקנים נשים ותף) הוא לוחם חירות ולא טרוריסט,מי שפוגע באזרחים הוא טרוריסט ולא משנה מאיזה צד הוא נמצא.

menax

New member
אחמד יאסין הוא מטרה לגיטימית

וכך כל מחבל ושולחיו ולפי דעתי גם תומכי הפיגועים פלסטינאצי שרוצח חייל הא עדיין נאצי מהסיבה שהוא משתייך לארגון אס אס פלסתיני שבעיקרו רוצח אזרחים ולכן ארגונו הוא ארגון טרור וכל רצח הוא רצח אין כזה דבר שאיזה אחמד ירצח 30 איש והוא יהיה טרוריסט ויום למחרת הוא ירצח חייל טבח בקריה והוא יהיה לוחם חירות כל פלסטיני חמוש הוא מטרה

אז זהו שכן

יש כאלה שמבצאים פיגועים רק נגד חיילים!מי שתומך בטרור לא מגיע לא למות, כמו שלך לא מגיע למות, למרות שאתה תומך בטרור של צכ"ל בשטחים הכבושים.

menax

New member
צה"ל הוא ארגון הגנה

ארגוני הרצח הפלסטינים שאתה תומך בהם הם ארגונים נאצים זאת כל התורה מחבלון שרוצח אזרח יכול מחר לרצוח חייל ולהיפך

ארגון הגנה

לא כובש שטחים ואדמה של איכרים, ולוקח להם את הפרנסה והעבודה,ובנוסף לא רוצח ילדים בשנתם(ראה מקרה סלאח שחאדה), לא מטיל פצצות של טון ברחוב סואן בהמצא היום,הוא גם לא משפיל זקנים ונשים בהריון במחסום ולא מונע מילדים ללכת לבית ספר.ועל תגיד לי שזה מונע טרור כל זה, כי אפילו 4 ראשי שב"כ לשעבר אמרו שזה רק מעלה את הטרור.

menax

New member
החיילים לא עושים את זה בשביל הכיף

שלהם אל תמציא עכשיו שטויות מבית מדרשו של יאסין מקרים רבים הוכיחו שהפלסטינים ואנשי אנר"א מבריחים חומרי נפץ ומסתירים מחבלים בתוך אמבולנסים לכן כל ואני חוזר ואומר כל עיכוב אמבולנס הוא מוצדק גם אם הפלסטיני/ת ה"מסכנה" תסבול רוצח ילדים? אפילו החמאס הפסיק עם השטויות האלה פצצות של טון באמצע היום? תאמין לי אתה מבזה את עצמך למענך תפסיק עם זה כל מה שקרה הוא שפעם אחת בלילה! הורידו פצצת טון על שחאדה שחשב שאם הוא יסתתר מאחורי ילדים הוא יינצל חשב וטעה

מה אתה אומר

אז אולי תסביר לי מה צכ"ל עושה בשטחים?להצור את הטרור בבקשה אל תצחיק אותי. אפילו 4 ראשי השב"כ אמרו שהכיבוש גורם לטרור.כנראה אתה לא מכיר את השטחים, אם אתה אומר שמחסומים עוצרים את הטרור,תשאל את 4 ראשי השב"כ אם מחסומים מפחיתים את הטרור או מגדילים אותו?

למעלה