הישרדות - פרק 4

גיא ג-ר-ו-ע../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

בהתחלה לא הבנתי את התלונות שלכם אבל פשוט גיא גרוע מזה איפה השימחת חיים הכל פשוט גרוע

idanoosh17

New member
ועומר נופל עוד פעם.....

כבר התחלתי לחשוב שאין לו מספיק מים באי שלו והוא רוצה להנות קצת בים..
..מה לעזאזל נסגר?!?! הבנות החזיקה מעמד הבנים החזיקו מעמד ורק עומר נופל כמה 6-7 פעמים!זה היה משעשע!

Kurayami

New member
כל הטענות של האנשים פה לסדרה עם ההשוואות

מגוחכות לאור העובדה שההפקה של הסדרה היא אותה הפקה כמו של הסדרה המקורית לכן ברור כי כל הטענות האלה הם מגחמות עצמיות של אנשים פתטיים.

דעתי על הפרק של היום:

היום ממש נהניתי, סוף סוף ג'בארה הראו מה הם באמת שווים וכמה היה מוצדק להעיף את יואב שבאמת לא עשה כלום ולא תרם רק חילק פקודות כל הזמן, ומושיק הזה שלקח פיקוד על החסינות באמת נתן פייט רציני היום. ג'יבארו היו יותר מידי שחצנים בשני הפרקים הקודמים ועם האף למעלה הגיע הזמן שמישהו יוריד להם אותו. הם עשו כמה טעויות פאטליות ולא פלא בעיני שהם נכשלו במשימות:
על דן שלא הגדיר נכון את המילים במשימת הפרס, הוא היה צריך לעשות כמו ליה להגיד מה המילה ואז איך להסתדר ולא ההיפך.
על עומר שכל הזמן נפל.
על קריאה לא נכונה של המפה במשימת החסינות.
על טעות בניווט שעלתה בזמן יקר.
בעיקר על חוסר שיתוף פעולה בין השבט. לדעתי, או עומר או סיוון יעופו. מה שלא מגיע לאף אחד זה הגירוד המעצבן מהיתושים, לדעתי במשימת הפרס הבאה צריך לתת להם סנו די בתור פרס.

ליה אלוהים.

אני כבר טענתי את זה מהפרק הראשון. היה פרק ממש מעולה! נהנתי מכל שנייה ופשוט ישבתי מהופנט מול הטלויזייה. לאדע, אולי זה שלא ראיתי עדיין את עונה 15 תורם לכך... את סבאנה אני מעודד כבר מהפרק הראשון ושמחתי לראות שזה היה הפרק שלהם. הייתי במתח אדיר בתחרות החסינות, חששתי כל הזמן שג'יבארו ינצחו. באמת לא רואים כמעט שום אסטרטגיות הגיוניות בג'יבארו חוץ מדן שפעל חכם בהטלת האשמה על עומר. ליה תותחית כמו תמיד. נעמה ומרינה לעומת זאת היו די מעצבנות הפרק, מפונקות... באי המתים אני מעדיף שמיה תקרע את הצורה ליואב.

מה תותחית? ליה יותר מפונקת ממרינה ומנעמה..

כל הפרקים הראשונים היר רק מתלוננת ורק מעבירה ביקורת על אנשים באי וכמה גבר צריך להיות ככה וכמה זה צריך להיות ככה.....רבאק את בהישרדות את שמה לבד לעצמך תפסיקי להסתכל על כל אחד מה הוא עושה ולדחוף את האף לכל מקום.....!!! עד מתי?! מרץ 05!!

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל בניגוד אליהן, היא דווקא עומדת במילה

שלה. הן רק יושבות כל היום ומקטרות, ובצדק, אני לא חושבת שמישהו היה יכול לסבול את כל העקיצות האלה, אבל לא ממש ראיתי אותן עושות משהו עד עכשיו למען הקבוצה. ליה קצת הוכיחה את עצמה ואת השוביניסטיות, כי היא אולי דורשת הרבה מהגברים בשבט - אבל היא דורשת גם דורשת הרבה מעצמה בתור אישה. היא גם שיחקה אותה באתגר הפרס וגם בישלה להם יופי של אורז. אז מסתבר שהיא לא מהזן היואבי - "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול", כמו שהגדירה את זה ורה. ממש התפעלתי ממנה באתגר, כי חשבתי שדן יקרע לה ת'צורה בחילוק הוראות...... אבל כנראה שלא

Confide In Adam

New member
באסה...

שסבאנה ניצחו... לא אוהב את השבט הזה (אולי רק את עידן)... ובמיוחד לא את גיא, ורה וליה.. נמאס לי לשמוע את ורה וליה כל הזמן מדברות על כמה שלגברים יש תפקידים מסויימים והם המין החזק וצריכים לעשות יותר ובלה בלה בלה.. מה קרה לפמיניזם?? את גיא אני ממש ממש לא אוהב אחרי ההתנהגות שלו בפרק הקודם באתגר הפרס.. את ג'יברו לעומת זאת אני מחבב מאוד, ובמיוחד את דן ונעמה.. דן היחיד שבאמת משחק באופן אסטרטגי (לפחות ממה שמראים לנו).. גם את סיוון אני מחבב ומקווה שהיא לא תעוף בשבת.. דרך אגב, כשהראו את מרינה הברמנית ממש הופתעתי, כי לא זכרתי שראיתי אותה בכלל אפילו פעם אחת עד עכשיו.. כאילו היא צצה משום מקום.. חח

אדם, יש לי שאלה../images/Emo35.gif

יש פה כמה אנשים שטוענים שגם בהשרדות המקורי קיבלו מיטה כזו למשך כל התקופה. אני סומכת על הזכרון שלך, תוכל להגיד לי באיזה עונה זה קרה? תודה

Confide In Adam

New member
העונה היחידה שאני זוכר שקיבלו ממש מיטה היתה

בעונה 14, כשהיה טוויסט של עניים נגד עשירים, ולעשירים היתה מיטה עם כריות, שמיכות והכל. בעונות אחרות אולי קיבלו כריות או שמיכות, אבל לא מיטה של ממש...

asap1

New member
בדיוק על זה דיברתי

עונה 14 פרק 4 ומקרים אחרים הביאו שמיכות, מקלחות, פריזר מלא בפחיות קולה. דברים לא פחות שווים...

LiRs Lullaby

New member
אני לא מבינה איך אנשים עדיין שופטים את ליה.

אז אוקיי, היא לא פמיניסטית. אבל גם עם השקפת העולם שלה היא עדיין לא עושה הנחות לעצמה רק כי היא אישה, לה לפחות יש הגדרות למה צריך גבר לעשות ומה אישה צריכה לעשות וכשצריך - היא דווקא עושה הרבה, ועושה את זה טוב. דן אולי משחק באופן אסטרטגי, אבל נראה שהוא רואה את הבעיות רק בדיעבד. איך הוא לא קלט שאם הוא יפשל במשימה כזו הוא יצטרך לשלם? איך הוא ניגש באופן כל כך בוטה לנעמה ומנסה לרכך אותה? הוא נשמע לי יותר מדי שאנן בקשר לתחמונים שלו, ואני חושבת שאנשים על האי יקלטו את זה.......

Confide In Adam

New member
אבל למה צריך הגדרות

למה אשה צריכה לעשות ומה גבר צריך לעשות? במקום לעשות חלוקה ולקטר על זה כל הזמן שפשוט תעשה את מה שהיא חושבת שצריך לעשות במחנה.. רואים שהיא אישה חזקה ונחושה, אבל מפריע לי השוביניזם הזה שלה, ובעיקר מפריע לי שהיא וורה לא מפסיקות לדבר על זה...

LiRs Lullaby

New member
מה זה משנה ההגדרות, עובדה שהן עוזרות לה

להתמקד. היא, מבחינתה, חושבת שגברים צריכים לבצע משימות פיזיות והיא, מבחינתה, יודעת לבשל מצויין. ולחלק הוראות ולהשליט סדר בקבוצה..... אז את זה היא עושה.

שיפור ענקי

הפרק הזה היה מעולה ביחס לקודמים המשימות היו מקוריות ומגניבות, וסוף סוף סבאנה התעלו על עצמם
היה ממש טוב, נהנתי מאוד. שרק ימשיך ככה. כל כך ריחמתי על מרינה ועל נעמה, מסכנות.. כמה עקיצות
כשיש לי אלרגיה זה קורה לי ואני לוקחת כדורים להרגעה ועדיין מתחרפנת.

למעלה