הישרדות - פרק 4

s i t a r

New member
היה ענק!!! אני ממש שמחה שסבאנה

ניצחו סוף סוף. זה לא כל כך כיף לראות שרק שבט אחד מנצח כל הזמן. בקשר לצילומים של המתמודדים - זה קצת מעצבן אותי לראות פתאום את ליה עם שיער מסודר (ואפילו נראה לי קצת איפור) ואין אחידות בזקן של עידן. בכל זאת צריך שתהיה אחידות. חוץ מזה הכל היה מגניב. מענין לראות את הקרב בין יואב לבין מאיה. אני מקווה שמאיה תיקח כי מגיעה לה הזדמנות. עוד לא ראינו ממנה מספיק.

shirley23

New member
פרק טוב

זו הפעם הראשונה שאני רושמת כאן אז היי לכולם
אני מכורה להישרדות האמריקאית ובקצב הזה גם של הישראלית אני ממש אהבתי את הפרק של אתמול סבאנה עבדו יפה ביחד בשתי המשימות. הניצחון עלה לג'יבארו לראש ובגלל זה הם הפסידו. עכשיו מי אפסים דן ? הם דיברו כאילו הם ממש מסכנים "לא אוכלים אז לפחות מיטה" (או משהו כזה) באשמת מי הם לא אוכלים? מי מיהר לאכול את כל האורז והתרנגולת? מפגרים. דרך אגב קראתי איפשהו שהיה נציג של הישרדות על הסט כדי לבדוק שלא עוברים על החוקים אם זה נכון אז אין מצב שהגניבו להם אוכל וביימו חלק מהדברים. לדעתי סיוון תעוף בפרק הבא אבל אני מקווה שלא,אני רוצה שעומר יעוף.

LiRs Lullaby

New member
רשמיי מהפרק...

*אם שבט סבאנה לוקחים לפידים למחנה - איך הם לא מצליחים להדליק אש? מה עם אבן האש לעזאזל?! למה הם יושבים עם משקפיים? *רק אותי הצחיק כמה אנשים "עברו" על ויקה.... ? איך היא נשכבה שם ועומרי פשוט זחל עליה.... ומסכן דן שנתקע עם המהבול הזה. אבל מה לעשות, עומר באמת היה צ'וקמוק
ואיזה יופי שהגענו לשלב התחמני; הדן הזה, איך הוא מפיל את האחריות על מישהו אחר, אחרי שהוא מפשל. אני דווקא חושבת שהוא צריך אולי קצת להיזהר, כי הוא נהיה יותר מדי שקוף כשהוא אומר לנעמה "אני מצטער אני יודע כמה רצית את המיטה הזו" אחרי שהיא כועסת על ההערה של עומר. *למה סבאנה לא תופסים דגים ברשת ומבשלים? אני לא מבינה למה זה היה בעייתי עד עכשיו בגלל שלא היה להם אש, הרי בפרק אחר הם אכלו דגים לא מבושלים..... או שאני טועה? *מה זה הפלמנגואים הכחולים שם? הם מוגנים? אי אפשר לאכול אותם?
* מה הקטע של הסתימת פיות באתגר החסינות? אי אפשר פשוט לומר שמי שתפתח ת'פה ותעזור לקבוצה שלה, תפסול את השבט שלה? הרי יש עליהם כל הזמן מצלמות... * עומר: "אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו הפסד נוסף". *אתה* לא יכול להרשות לעצמך, חבוב
ויקה הזו נראתה כמו משהו מסרט כחול.... קשורה, מפושקת רגליים, עם פה סתום, מתנועעת כמו מסכנה........ עלו לי אסוציאציות לא נעימות בכלל
מה עובר על ההפקה לעזאזל? וסוף כל סוף, הגיע הזמן שג'יבארו יפסידו פעם אחת. ואני דווקא חושבת שהם יעשו טוב אם יעיפו את המרינה הזו, במקום את עומר, כי הוא יחסית תורם יותר ממנה, וגם נראה לי שהיא די סובלת. או שייתנו לנעמה לפרוש כבר. מישהו יודע מה היה הרייטינג של זה?

../images/Emo31.gif

לא הגיוני, בכלל כל העונה הרייטינג הזה לא הגיוני. בתור תלמיד בית ספר דתי, כל בוקר אחרי הישרדות, כולם, אבל כולם מדברים על הפרק האחרון. לא הגיוני שזה רק 16 אחוז...

RageBot

New member
רייטינג לא מודדים ככה

רייטינג מודדים לפי איזה 400 משפחות שחיות באזור המרכז /= ככה שטכנית, לתוכנית יכולה להיות רייטינג ממשי של 75%, אבל ירשמו 5% רייטינג. בארה"ב למשל זה לא עובד ככה, בכל ממיר יש משהו שמשדר באיזה ערוץ אתה צופה (ואתה יכול לכבות את האופציה הזאת) ככה שבארה"ב למשל רואים שהתוכנית הכי נצפית בימי חמישי שם (הישרדות) מקבלת משהו כמו 13 מיליון צופים, אמריקן איידול מקבלת 10 מיליון וכו'.

באראס

New member
ממש לא גרות באיזור המרכז

זה 400 משפחות שאמורות להיות מדגם מייצג של האוכלוסייה בישראל אם תלמד סטטיסטיקה תבין שזה הדרך שבודקים כל דבר - לוקחים מדגם ויש שיטות סטטיסטיות לדעת כמה אמין המדגם

AshkenaziAmiti

New member
"אסוציאציות לא נעימות"??

רואים שבחורה כתבה את ההודעה חח... נראה לי זה החלק שרוב הגברים הכי אהבו בפרק

LiRs Lullaby

New member
וואו,לא שמתי לב שההודעה שלי הייתה נורא מצחיקה

תודיע לי בפעם הבאה מה היה מצחיק בזה, חוץ מזה ש"רוב הגברים הכי אהבו בפרק".

BrokenDream103

New member
LiRs Lullaby ../images/Emo6.gif - כנסי

את פשוט קרעת אותי עם הקטע על ויקה "ויקה הזו נראתה כמו משהו מסרט כחול.... קשורה, מפושקת רגליים, עם פה סתום, מתנועעת כמו מסכנה........ עלו לי אסוציאציות לא נעימות בכלל"
קורעת את..
לגבי דן - אני חושב שהוא נזהר מאוד. הוא ערער את הביטחון של עומר בקלות רבה ובאינטלגנטיות ניכרת. אין מה לעשות, עם כל זה שהוא חרא תחמן, הוא מועמד ראוי לניצחון. הוא היחיד שעושה את העבודה השחורה מהתחלה. אני חושב שהעובדה שהוא עורך דין מאוד משקפת אותו - הוא מקצועי בלשקר ולהיות צבוע.

LiRs Lullaby

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה משעשע בזה?

זה לא היה אמור לשעשע, זו הייתה אמורה להיות ביקורת על ההפקה שהופכת את המתמודדות שלה לבובות מין. אי אפשר היה לשים אותן קשורות עם רגליים סגורות ובלי המחסום לפה? דן הצליח לערער את עומר כי הוא ממילא היה ילדה קטנה ומסכנה. הוא לקח עליו את כל האחריות בכזה רצון חופשי ומבלי להילחם בכלל בעובדה שהקבוצה הפסידה בגלל כישלון אסטרטגי של דן. והוא עוד לומד מנהל עסקים! אחר כך הוא הלך וחפר לעצמו בור נוסף בדמוי "טוב ממילא לא היינו צריכים את המיטה הזו." אחי, אתה קולט שעברו עליכם יומיים של עקיצות ואנשים סובלים, למה אתה מנסה להקטין את הבעיה? על דבר אחד אני מסכימה - דן הוא מקצועי בלשקר ובלהיות צבוע. אני מקווה שמישהו יעלה עליו בהקדם האפשרי ויתנקם

BrokenDream103

New member
אני גם מקווה שדן יפול מתישהו..

אני לא מת עליו. ובקשר להפקה -
זו לא ההפקה שבחרה את ויקה להיות קשורה בחבלים בין עצים טרופיים, זה השבט שלה שבחר בה. ולא נראה לי שההפקה בוחרת להראות את המתמודדות כבובות מין. אם זה מה שאת חושבת, נראה לך שהם יבחרו דווקא בטינה (
) להיות קשורה שם?? נו באמת... טנה היא האחרונה שתוצג כבובת מין
זו פשוט היתה משימהרגילה כמו האחרות.

LiRs Lullaby

New member
איך ההפקה לא יכלה לחשוב ככה?

הרי המשימה דורשת מישהו שיהיה הכי קל בקבוצה - להלן, הבחורות (שרובן נראות טוב+ ונבחרו ע"י ההפקה) נוטות להיות הכי קלות, ואז הם מצפים שהיא לא תוצג באופן מיני כשהיא קשורה כשהרגליים שלה במצב כזה והפה שלה כפות?

למעלה