רשמיי מהפרק...
*אם שבט סבאנה לוקחים לפידים למחנה - איך הם לא מצליחים להדליק אש? מה עם אבן האש לעזאזל?! למה הם יושבים עם משקפיים? *רק אותי הצחיק כמה אנשים "עברו" על ויקה.... ? איך היא נשכבה שם ועומרי פשוט זחל עליה.... ומסכן דן שנתקע עם המהבול הזה. אבל מה לעשות, עומר באמת היה צ'וקמוק
ואיזה יופי שהגענו לשלב התחמני; הדן הזה, איך הוא מפיל את האחריות על מישהו אחר, אחרי שהוא מפשל. אני דווקא חושבת שהוא צריך אולי קצת להיזהר, כי הוא נהיה יותר מדי שקוף כשהוא אומר לנעמה "אני מצטער אני יודע כמה רצית את המיטה הזו" אחרי שהיא כועסת על ההערה של עומר. *למה סבאנה לא תופסים דגים ברשת ומבשלים? אני לא מבינה למה זה היה בעייתי עד עכשיו בגלל שלא היה להם אש, הרי בפרק אחר הם אכלו דגים לא מבושלים..... או שאני טועה? *מה זה הפלמנגואים הכחולים שם? הם מוגנים? אי אפשר לאכול אותם?
* מה הקטע של הסתימת פיות באתגר החסינות? אי אפשר פשוט לומר שמי שתפתח ת'פה ותעזור לקבוצה שלה, תפסול את השבט שלה? הרי יש עליהם כל הזמן מצלמות... * עומר: "אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו הפסד נוסף". *אתה* לא יכול להרשות לעצמך, חבוב
ויקה הזו נראתה כמו משהו מסרט כחול.... קשורה, מפושקת רגליים, עם פה סתום, מתנועעת כמו מסכנה........ עלו לי אסוציאציות לא נעימות בכלל
מה עובר על ההפקה לעזאזל? וסוף כל סוף, הגיע הזמן שג'יבארו יפסידו פעם אחת. ואני דווקא חושבת שהם יעשו טוב אם יעיפו את המרינה הזו, במקום את עומר, כי הוא יחסית תורם יותר ממנה, וגם נראה לי שהיא די סובלת. או שייתנו לנעמה לפרוש כבר. מישהו יודע מה היה הרייטינג של זה?