הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

kL00m

New member
שתי שאלות טכניות

1. אמנם לכאורה אין להם שם נייר טואלט, סבון או בגדים להחלפה (לפחות למראית עין), אבל מאז העונה הראשונה של הישרדות האמריקאי אני תוהה- האם נותנים לנשים ציוד וזמן לגלח את הרגליים? (בכל זאת חודש על אי- אמורים להתחיל לראות שינוי) 2. אם יש שני איים לשני השבטים ואי נוסף למודחים - על איזה אי עושים את התחרויות המשותפות ואסיפות השבט להדחה? במפה לא מצוייר אי רביעי...

חנוש99

New member
גם לי יש שאלה טכנית

באי המתים נלחמים אחד בשני וכל פעם רק מישהו אחד נימצא על האי... עד הסוף הוא נשאר לבד? אין באיזשהו שלב שהשורד משתלב באיזושהי קבוצה? ומזה ה"מיגוז " הזה חחחח אני לא זוכרת איך קראתם לזה...אבל כשנישארים קצת אז מחברים את שתי הקבוצות יחד? ואז נלחמים אחד בשני ולא כקבוצות?.. חחח אני לא ראיתי הישרדות של חול ככה שאין לי מושג=\

CharmedRulez

New member
מיזוג.

כשנשארים בערך 9 סהכ, מתבצע מיזוג בין השבטים והם עוברים או לאי שלישי, או לחוף של אחד השבטים. ואז יש פרסים אישיים וחסינויות אישיות במקום השבטיות.

Black Jane

New member
אני ממש לא אוהבת את הקטע של דן...זה מגעיל

מה שהוא עשה. עומר היה צריך די לקלוט את זה, אבל עדיין. התאכזבתי ממנו.

blur2

New member
דן הזה ממש חלאה :\

היו צריכים להעיף את סיון הזאת :(

פיבסי

New member
או אותו../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

הוא כזה נוכל עלק חבר של כולם רואים שהוא למד משפטים והבנות כאלה מפגרות!!!! הוא הולך להוריד אותם כמו בקבוק במטווח!!!!

קמקם

New member
לא רק הן מפגרות

ציפיתי מהגברים שיהיו גברים ולא יפחדו מאחד שיש לו מה לתרום אבל בסוף ראו שכולם אבל כולם נתנו יד נגדו וזו הצורה הכי מגעילה שאפשר שתיהיה אתה רואה בתחילת הפרק אחד שאיכפת לו ממש איכפת לו וואלה מגיע להם להפסיד מעכשיו עד הסוף כי דבר כזה לא עושים

לולה2007

New member
אני איתך!!! ../images/Emo45.gif

הראשון שהיו צריכים להעיף זה את דן!! כי גם הוא לא כזה חזק!! וסתם עשה טריק ממש מלוכלך,, אז נכון שזה המשחק אבל ראבק איתך!! (טוב אבל אי אפשר לומר כלום בכל זאת עורך דין נוכלות זה בדם... חח) אה!!! ואגב היי.. אני חדשה פה... :) :) אני הילה בת 17 ו4 חודשים (דייקנית.. חח..)

קמקם

New member
היי רוב הסיכויים שאני יותר חדש אפילו ממך

זו הפעם הראשונה שלי פשוט הייתי חייב לומר את מה שאני חושב

מעצבן אותי שהעיפו את עומר.

מעכשיו אני לא מסתכל על ג'יקברו. שילכו. אוף. מעכשיו!!!!!!!! סבאנה לשלטון!$#%@ ךהדגףל

יוובלל

New member
בזבווז

עומר היה תותחח!! ערוץ 10 חייבים למצוא יום אחד רביעי ובשבת זה רחוק מידי !

../images/Emo46.gif למה אותם?!?!?!

למה את עומר??? ולמה את מיה? יואב היה צריך לעוף מאי המתים וסיון או דן מגיבארו תמיד הטובים מפסידים בסוף!

פיבסי

New member
הטובים והעוזרים תמיד עפים

כנראה שבהישרדות זה באמת "יש גונג'ל בחוץ"

דבר אחד לא מובן לי...

מי הלא קשור שהצביע ליעל? נראה לי שמישהו שם ממש לא מחובר לקבוצה ואף אחד לא מעדכן אותו בהתפתחויות
יהיה מעניין לראות את הדו קרב בין יואב לעומר על אי המתים. ואם עומר ינצח ויחזור...דן יאכל את עצמו.

Denzell

New member
דן הצביע ליעל....

הוא לא יכל להצביע פעמיים לעומר הנחש

Black Jane

New member
אהה..אז בגלל שהוא ויעל חברים הוא רצה

להדאיג אותה משהו. הו נואו...

lordof the

New member
הוא סתם רצה להצביע למישהו שהוא לא סיוון

יצא שזה יעל, אבל זה יכל להיות כל אחד או אחת

Denzell

New member
תאמין לי שלא יצא סתם....

כל מהלך שלא מחושב, מפתיע שהוא הצליח לשכנע את שאר השבט להצביע נגד עומר, זה מחליש אותם משמעותית

למעלה