הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

LiRs Lullaby

New member
כל ישראל חברים אחד של השני בפייסבוק ../images/Emo13.gif

זה בסך הכל משחק. אמנם דן היה מעפן אליו אבל בחיים האמיתיים אני מניחה שהם יודעים את הגבולות של התכנית.

דן מסובב את כל השבט על האצבע הקטנה

שלו. הוא נוכל, הוא מניאק, הוא מעצבן, הוא שחצן....אבל מה, הוא עושה את התוכנית. אם נסתכל על זה בעין אובייקטיבית, הוא הופך את זה ליותר מעניין. מה שגם הוא תמיד הכריז על עצמו שהוא נוכל וכולם גיחכו ולא החזיקו ממנו, אבל עכשיו, כשגרם לכל אחד בשבט, 100%(!!) מהם להדיח את עומר הוא הראה מה הוא שווה ואני מסיר את הכובע לפניו. אני עדיין מתעב אותו, אבל בו זמנית אני מעריך אותו מאוד.

ולא לשכוח באשמתו של מי הם באמת הפסידו =\ דן

מי אם לא דן... הכל באשמתו... בגללו היו צריכים להדיח מישהו... והוא מדיח את עומר =\ כ"כ אררררררררררררררררררררררג שונאת אותו =\=\ נחש מתועב

nitzan2

New member
נועם.. הבא בתור לעוף !!!

זהו בעצם התוכנית של דן, הוא הרי חייב להעיף את כל מי שמסכן אותו, הבנות, אלכס, משיקו ויעל לא מסכנות אותו ולכן אן לו בעיה לדאוג להעיף אותם אחת אחרי השניה אחרי שיעיף את המכשול הראשי נועם. הבנות והשאר רק כלי שרת בידיו, הם הוכיחו שאן להם דיעה משלהם, הם שבויות בידיו ומסוכסכות בניהם. הוא צריך רק להעביר מהלך להעיף את הבא בתור... נועם... ואז הוא מלך האי... לשאר אן אופי דיעה או ראייה לטווח רחוק כולל נועם לכן הוא הבא בתור.. הבנות הפתיות מסונוורות מדן כניראה טובות רק בדברים אחרים.

למעלה