הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifדן הוא נעל שעושה הכי הרבה רעש.

שום מחשבה על מה שהולך לקרות בימים הבאים - ולפי ה"בפרק הבא"ים הולך להיות לשבט קצת יותר קשה.

לולה2007

New member
ביכולת שכנוע מקבל - 1000

אבל הכי יצאה דפוקה זאת נעמה!! שהפצירה שמה פתאום היא לא זונה ודן הוא לא "המלך אמר".. (כל זאת לדבריה ..כן?!) ובסוף כמו כולם בג'יבארו היא יצאה חסרת אופי שהולכת אחריי הזרם ולא מעיזה לצאת נגד "המקובלים"..

יערית 1

New member
איזה טפשים...העיפו את החזק ביותר../images/Emo46.gif

כשהמשחק בעיצומו....!!! אני מהמרת על עומר שידיח את כל מי שיגיע לאי המתים...

efratcn

New member
איכס... ג'יבארו שבט מגעיל וטיפש.

הימור שלי - זה השבט שיפסיד ויאכל אותה במיזוג. פשוט גועליים ואפילו לא יודעים לשחק את המשחק כמו שצריך. והכי דוחה היה לראות בפרומו של הפרק הבא את נעמה אומרת ליעל "אם לא היית עצובה את היית הבאה בתור". איכס. סבאנה התחילו עקום ואני לא סובלת את ליה שמקטלגת גברים ונשים לפי תפקידים אבל לפחות היא לא יושבת על התחת ורק מקטרת. איכס. פרק מגעיל שרק הוציא את הרפש מהשבט הזה. שיפסידו אמן.

CharmedRulez

New member
חחח זה דווקא היה ממש מצחיק!

לנעמה יש וואחד ביצים להגיד לה את זה, אין היא הבנאדם הכי "אמיתי" בתוכנית הזאת. מדברת כמו בנאדם, והכי לא "רשמית" שם מכולם, מדברת דוגרי. וליה ממש מצחיקה. בכלל מצחיק הקטלוג הזה שלה של גברים ונשים, אבל הם דיי מוכיחים אותה כצודקת כל פעם מחדש. היא מצחיקה.

Imai

New member
ליה גדולה!!!

זה נכון שקצת מעצבן הסיווג שלה של גברים ונשים,אבל היא באמת לא אחת שיושבת על התחת כל היום אלא עושה דברים וגם הצליחה לא רע כשהייתה אחראית על אחת המשימות. לדעתי היא הבת היחידה שבאמת יש לה סיכוי כל שהוא להגיע לגמר של התוכנית...

נעמה לא אמרה "את היית הבאה בתור"

היא אמרה " אם לא היית עצובה היית באה איתנו" בכל מקרה, הוכח שכל שבט ג'יברו חלשי אופי וניתנים לשליטתו המחולטת של דן.

LiRs Lullaby

New member
צודקת בקשר לנעמה!

מפרק לפרק הבחורה הזו רק מגעילה אותי יותר ויותר. מה היא צוחקת לה ככה בפרצוף? יאללה שתלך כבר! או שיבוא שוב נחיל יתושים שיזרז את יציאתה מהתכנית

עומר../images/Emo7.gif כ"כ לא הגיע לו ללכת!

דן הזה כ"כ חלאה, אני שונאת אותו!@#$% עומר ויעל כאלה מתוקים
הלואי שהוא יחזור מאי המתים.. דן יאכל ת'לב P: מואהאהאה מעניין מי הצביע נגד יעל.. בטח מישהו שלא ידע למי להצביע וידע שהצבעה נגד יעל לא תזיק (אולי דן עם ההצבעה הכפולה?) מפרק לפרק רק משתפר

../images/Emo45.gif

עומר באמת היה תותח , אייך הוא נעלב אלוהים . ויעל צודקת . כל הג'יבארו האלו חתיכת רמאים ותחמנים ..

ו..נעמה הוחיכה שהיא זונה ../images/Emo122.gif

היא בעצמה דיברה על זה שהיא לא זונה , ועם דן בא אומר להם להעיף את החזק ביותר היא לא תקפוץ ותצביע כי הוא מביא תועלת לקבוצה ,חזק ,משקיע מביא להם אוכל.. אבל בסוף היא כן הקשיבה לו! אני לא מבינה בכלל ..למה העיפו את עומר ? ואוייייי מולי הזה מזהה חאתיייך

efratcn

New member
דווקא קיויתי בסתר ליבי

שמרינה תעיף את דן. כנראה שהיא לא אינטליגנטית כמו שדן העיד עליה

lordof the

New member
תכלס גם אני קיוויתי..חבל ששאר הבנות סביבה

טפשות ומכרכרות סביב דן

למעלה