הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

BrokenDream103

New member
די מסכים... לא לגמרי!

מרינה אמנם די פיקחית
... אבל בסופו של דבר היא הצביעה נגד עומר. זה מעיד על סוג של חולשה. ולא נראה לי שההפקה הורידה קטעים שבהם היא ניסתה לשכנע אנשים להדיח את דן... הרי זה כל האקשן והעניין. אבל בכל מקרה, כמוך, גם אני "נשמתי לרווחה"
כשראיתי שמרינה איכשהו לא פרייארית של דן. ובנוגע למה שאמרת - "כי אם בזכותה (=בזכות מרינה) דן היה עף, העונה הזאת הייתה מתחילה ממש ממש טוב" - משפט די מפגר, סליחה. הרי עצם נוכחותו של דן עושה את התוכנית מעולה. כל השקרים והמניפולציות בינתיים באים רק ממנו
. נראה לי מה שההפקה מנסה לעשות זה להציג את דן בתור המנצח הצפוי, והמרדן שאף אחד לא יודע עליו, ובאיזשהו שלב ממש מתקדם בתוכנית הוא יפול. בתור צופה זה יהיה פשוט ממתק לעיניים. אחרי כל התכסיסים שהוא יעשה - הוא יפול.
והכל ירד לטמיון, גם יראו אותו בתור חרא גדול, וגם הוא לא יזכה לראות אפילו את הפרס. פשוט חכו ותראו איך דן במהלך התוכנית קובר לעצמו בור שאליו הוא יפול חזק חזק.

באראס

New member
לדעתי דן סיכם עם כמה אנשים להדיח את סיוון

ואז הוא ידע שאם הוא יבוא אל כל אחד מהם בנפרד ויגיד להם ששאר האנשים החליטו שמעיפים את עומר, אז הם לא ירצו להסתכן וללכת נגד כולם ואחרי איזה חצי שעה שהוא עבר בין כולם, הופ! כולם באמת החליטו שמעיפים את עומר. לדעתי הוא תכנן את זה מראש - כלומר הוא הלך עם הקונצנזוס כדי שכולם ידעו שהם איתו ואז הוא שינה את הקורבן למה שהוא באמת רצה (די בטיפשות לדעתי כי אם הם יתחילו לעוף כמו זבובים אחרי המיזוג יהיה להם מאוד קשה).

עדיץ

New member
יש לי תסריט לפרק הבא תגידו מה דעתכם..:)

בפרק הבא בהישרדות: יעל כועסת על שבט ג'אברו על שהעיפו את עומר וזה מפריע לתפקודה יואב ועומר מתמודדים ראש בראש באי המתים - עומר מנצח. ג'אברו מפסידים במשימת החסינות מגיעים שוב למועצת השבט. שבט ג'יבארו מחליט הלדיח את יעל . יעל מגיעה לאי המתים ומתמודדת מול עומר, החבר הכי טוב שלה.

קמקם

New member
ראית את כל העונה מהתחלה ?

יש בפרומו של תחילת כל פרק את עומר תופס דג במקל עץ מחודד זה היה באחד הפרקים כי אם לא זה יכול להגיד לנו שכנראה עומר הולך לנצח את יואב מה את אומרת?

עדיץ

New member
בדקתי במיוחד ...:)

זה נראה לי קטעים שצולמו במיוחד בשביל הפתיח. כי כולם נראים טוב.. נעמה בלי עקיצות, דן בלי זקן, לעומת עומר וההוא (נו זה שקלע את האננסים) שי? שהם עם זיפים .. שנראה לי שהם תמיד במראה הזה ...

cheelly33

New member
נראה לי שזה כבר היה

בפרק אתמול עומר תפס סרטן עם החנית אז יכול להיות שזה הקטע הזה (אלא אם כן,ממש רואים בפתיח שהוא תפס דג. אני פשוט רואה את התכנית מוקלטת ביס מקס ולכן מריצה את הפתיח והפרסומות)

אין על סבאנה!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

שבט מגובש, עם חברים חכמים, יודעים מהי עבודת צוות, פשוט מושלמים
גיבארו באמת בנוי מנוכלים, במיוחד דן,הוא לא חכם במיוחד, אבל כל השאר פשוט טיפשים ונופלים לו ברשת. אני לא חושבת שדן יהיה השורד האחרון,כי סה"כ הוא הפיל כבר את השבט שלו במשימה אחת,רואים שבמצבי לחץ ותחרות, הוא לא כל כך מתפקד. מה שמתפקד אצלו זה הפה הגדול שלו. לדבר הוא יודע. לא סתם הוא עורך דין.
כמובן שההדחה של עומר לא היתה במקום והיתה טעות גדולה.הם עוד יבינו אותה בהמשך...

אני היחיד שמרוצה מההדחה הזאת ?

לא אהבתי את עומר. מבנה אישיות של קוץ בתחת ... ככה זה נראה מהמסך לפחות אני הרבה יותר אוהב את דן הישיר עם ההגיון בריא שעשה לו בית ספר. בכלל מושיק הוא הפייבוריט שלי כרגע

לגבי דן ועומר

כל מי ששונא את הדן, לדעתי טועה. דן מניאק ונחש סידרתי, אבל זה לא סיבה לשנוא אותו... לדעתי דן תותח אם הוא הצליח להעיף את עומר למרות שהיה ברור שסיון היא זו שאמורה לעוף. אני לא אוהב אותו, ולא הייתי רוצה שהוא יהיה חבר שלי, אבל זה המשחק ב"הישרדות". מכל מקום, הדרך שדן בחר לו היא לא הכי טובה...למרות שהוא לוקח אליו את כל החלשים, הוא צריך להבין שהוא גם לא הכי חזק. וכשג'יבארו ישארו שניים-שלושה בנים ושתיים-שלוש בנות, אז החלשים יעדיפו להמנע מלהגיע שוב ל"מועצת השבט" והם כבר לא ישמעו לדן, אלא ידאגו להשאיר חזקים ממנו (כמו נועם למשל, שברור לי שהוא ישאר עד הסוף). עומר לא היה צריך לעוף. למרות שהוא באמת קצת גורם לאווירה גרועה בשבט-הוא גם חזק ועוזר מאוד בקטע של ה"הישרדות" עצמה. היה עצוב לי עליו ועל יעל, אבל אני חושב שעל "אי המתים" הוא יחזיק מעמד, והוא צפוי להפתיע אותם ולחזור למשחק (וליעל
) לדעתי סיון היתה צריכה לעוף, כי היא קוץ בתחת שלא שדואגת לתחת של עצמה בלבד, מורידה את המורל, וגם לא תורמת הרבה במשימות. לגבי סבאנה, הפרק הזה גרם לי רק לאהוב יותר את ורה וליה

Li r a N

New member
גועל נפש הדן הזה!!!!! ../images/Emo46.gif

בהתחלה די חיבבתי אותו אבל לאט לאט הוא חשף את הפרצוף התכמן והערמומי שלו. פשוט מגעיל ודוחה. אחד כזה לא צריך להגיע לשלבים גבוהים ובטח שלא לנצח ! הוא חייב לעוף בהקדם! מסכנה יעל..היא באה בתור שתעוף. ועומר....אוחחחח עומר....

איזה פרק מעצבן!!!!!

דן נחש ממש נחש, פשוט מגעיל מה שהוא עשה לעומר, ונעמה הזאת מעצבנת ברמות "אני לא זונה ולא תוכי" חמודה, את תוכי ברמה!!!! לדעתי ג'יבארו עשו פשוט טעות טאקטית שתעלה להם ביוקר בהמשך, וחבל!!! יואב סתם אנטיפט ושחצן זה לא כזה ברור שלא יעיפו אותך מהאי, ונראה לי שזה עומד לקרות מהר מאד!!!
עידן תתעורר, באיזשהוא שלב קוריצה תצטרך להיאכל כי צדפות זה ממש אבל ממש לא אוכל!!!!
ליה מלכה אין עליה!!!! למרות הקיטלוג שלה בין נשים לגברים היא עובדת כמו שצריך, שורדת אמיתית!!!! עומר
עצוב שהעיפו אותו ועוד יותר עצוב ששבט שלם הולך אחרי מישהו כזה מטומטם כמו דן!!!

בן63

New member
עידן והעו"ד

צפיתי בשני פרקים וחצי עידן הוא הישראלי היפה שמציל את קוריצה ממות. העו"ד חבל לבזבז עליו זמן מיצג את המכוער בחברה הישראלית טוב לרייטינג נזק לקבוצה שלו מי שגרם בחוסר תבונה לכשלון הקבוצה במשחק האותיות הוא זה שמדיח במקום להיוך מודח

לא הבינו כבר שאתגר הפטיש...

מיותר? אז גם היום בחרו במשהו שהולך הביתה (לא ממש) ובמשהי סתם (יעל) בדוק כמו עם ההצבעה של סבאנה. גם היום ראינו אתגר פטיש כמעט זהה לאתגר המים של סבאנה (כבר אחרי הפרק החמישי לערוץ 10 נגמרו הרעיונות?). גם בפרק של אתמול גיא זוארץ נשמע רע (ועוד עם תנועת היד הקורעת מצחוק שלו). חבל שהעיפו את עומר. הייתי מעדיף שסיון תעוף...

נמשל

New member
הטעות של דן היא בכך שהוא חשף קלפים

כ השבט שלו יודע למעשה שהוא מנהיג חבורה של 3-4 בנות שהולכות אחריו. וכמו שאמרה אחת הבנות :"אולי נעיף את דן במקום" עכשיו, כשכולם יודעים כמה הוא חזק, לא אתפלא אם יעיפו אותו מוקדם. החוכמה במשחק הזה היא לפעמים להיות נחבאים אל הכלים, בלי שירגישו אותך. חלק גדול מהזוכים בהישרדות ארה"ב היו כאלה. כל מי שבלט בהתחלה, מיד קיצצו אותו. אם דן היה בטוח מספיק בכוח שלו, היה צריך להשאיר את עומר לשלב מאוחר יותר. כי אם הם יגיעו לאיחוד שבטים כשהשבט שלהם בנחיתות מספרי והשבט היריב מאוחד, יעיפו את השבט שלהם אחד אחרי השני.

LiRs Lullaby

New member
מאוד אהבתי את הפרק הזה....מלא יצרים וכו'..

שבט סבאנה ממשיכים לעצבן - יש להם גם ציוד דיג, גם אש והם עדיין מוטרדים מנושא האוכל??? מישהו אסר עליהם להתנהג כמו אנשים חכמים בתחילת הפרק או שהם עד כדי כך מטומטמים??????? והכי עיצבנו אותי היום - דן, נעמה וסיון. הסיון הזו, שלפני יום טענה משהו על הפוקאצ'ות של השבט ועל הזמן שהן מבזבזות על מניקור ופדיקור, הולכת ושוטפת את השיער שלה במי שתיה. את עד כדי כך לא שמת לב למה שקורה לאנשים כשאין להם אוכל?? ושרה כדי לעצבן את כל השאר....היא מתחילה להיות יואב הנשית.......
נעמה - גאד, תסתמייייייייייייייייייי. יואו, איזו צבועה, "אני לא חושבת שיש מישהו עם חוזק מנטלי בלה בלה", פשוט תגידי שאת לא סובלת את סיון וזהו!!!!1 את מרינה אני מעריכה על הכנות והישירות, למרות שלפי דבריה כבר חשבתי שהיא הולכת לעשות את המעשה הנבון ולהדיח את דן. כל כך חבל שהתבדיתי. גם חבל שויקה נשמעה אחריו, לשניונת חשבתי שהיא הפסיקה להיות ברבי ולהבין שאי אפשר להדיח מישהו חזק כשעוד יש לכם הרבה משימות נגד השבט השני, ותצטרכו את כל הכח הזה. הגברים בשבא סבאנה הם כוסיות. קשה להאשים את ליה שהיא עצבנית עליהם; אין להם אוכל לכאורה והם יושבים ומשחקים במוביילים שלהם. העכביש הזה היה מקגייור!
הכי חבל לי עליה: יעל. איזה מסכנה, היא נאלצה לראות את הפוך שלה עוזב (לא שידרו את הקטע הזה כבר?). ובלי ציניות, נראה לי שבאמת שברו לה את הלב עם ההדחה הלא מוצדקת בעליל הזו. מה שלא מובן לי הוא איך היא לא שינתה את דעתה והחליטה להדיח את דן כשהיא שמעה את איך שהוא מדבר על עומר. מה, אסור לשנות את דעתך תוך כדי האסיפה? נקווה שעומר יצליח להעיף את יואב מהאי..... דווקא גיליתי חולשה אליו, למרות מה שעשו ממנו בעריכה.

למעלה