הישרדות - פרק 5 -=הדחה בג'יבארו=-

באראס

New member
בכל מקרה שווה לנסות להישאר כמה שיותר במשחק

כדי להגיע לאי המתים בששלב כמה שיותר מאוחר (או לא להגיע לשם בכלל)

Imai

New member
דן דפוק...

חושב רק על האגו שלו, וזה ממש חבל שכל הקבוצה שיתפה איתו פעולה בהדחה של עומרי, כי דן הוא בעצם החוליה החלשה שכל שיוצרת את כל המתיחויות בתוך הקבוצה וכולם יותר מדי עיוורים מכדי לראות את זה. טוב, האמת שלא כל כך אכפת לי מהם, אחרי מה עשו לעומרי וליעל. אני בצד של סאבנה!

HELP!!!../images/Emo53.gif

היי מישהו יכול להסביר לי איך התוכנית הזאת עובדת? בהתחלה יש 2 שבטים ואחכ קראתי פה שהם מתאחדים או משהו כזה? מה התכנון??.....

idanoosh17

New member
->

באיזה שהוא שלב לא ישארו הרבה אנשים שימלאו את 2 השבטים(וכמובן שהשאיפה ששבט אחד ישרוד יותר והשבט השני ייתרוקן) וכך שאריות של שבט אחד מתאחדות עם השבט השני ופותחים שבט אחד חדש ומיוחד ומשם אתה לא נלחם בתור שבט אלא בתור עצמך-החסינות הולכת לבן אדם אחד שמנצח באתגר.וכך הוא מוגן עד להדחה הבאה (כמו שבט שמוגן היום מהדחה ככה כל בן אדם לבד כמו שבט )

idanoosh17

New member
יסלח לי מר האדג'יק......

ככה, שמחתי לשמוע שסיוון נשארה למרות שהופתעתי מאוד מהעניין! איך יכול להיות שפתאום כל הבנות פתחו פה מול דן (מרינה במיוחד, וגם נעמה שלא הסכימה להדיח מישו חזק!) ובכל זאת כמו טאטלה כולם הצביעו כדבריי דן!!! לא ברור מה יש בבחור הזה שהוא מנהיג את כל גיבארו אחריו!!!! אז אני דיי בטוח שסיוון ויעל יהיו המודחות הבאות מגיבארו למרות שפתאום כולם שכחו ממשה שכולם תיכננו להעיף אותו מאוד מהר בהתחלה.(כמובן שאני מקווה שסיוון תשרוד- היא ממש חמודה) למרות מר האדג'יק אני דיי בטוח שעומר ינצח את יואב ומה שיכול להיות ממש נחמד זה שדן יודח ויבוא להתמודד באי המתים מול עומר! ותחשו על זה !

RageBot

New member
לא סולח ולא סולח! ../images/Emo8.gif

גם אני כתבתי שסיוון ויעל יהיו המודחות הבאות. אני חושב שהמודחת הבאה מסבאנה היא טינה, בדיוק בגלל שב"בפרק הבא" דיברו על זה שהיא עוזרת וכו'. לא הולכים להדיח את דן כל כך בקרוב, זה 100% ותחשוב על זה ככה, מטעמי עריכה נטו, למה שמו את הסצינה של יואב עם האגוז קוקוס והחריטה? סתם ככה? אף פעם אין סצינות "סתם" בהישרדות, תמיד יש רמזים למה שעומד לקרות בעתיד הקרוב, או הרחוק. ואני מניח שזאת גם הסיבה שבגללה הראו את הסצינה עם יואב הערום, סתם רצו שהקהל יכעס עליו עוד יותר, ואפילו עוד יותר כשיואב ידיח את עומר.

idanoosh17

New member
לדעתי

הם הראו את הקטע של יואב והקוקוס (ולא בעירום
)זה כדאי להראות שלמרות שהוא משחק אותה וחש הוא יודח! נראה מה יהיה ביום רביעי

קמקם

New member
זה ממש אבל ממש מעצבן

מה הקטע הזה של הצביעות גם לא במשחק אני לא קולט את זה עומר אחי אני איתך לאורך כל הדרך ואם היה אפשר הייתי מחבק אותך באותו רגע (בלי לחשוב מחשבות מיותרות) ,הקטע שהוא בלע את הרוק ולא הצליח להוציא מילה היה הקטע שהוא הרגיש נבגד וזה חרא לי מאוד ,אני ראיתי אדם שנותן מעצמו אולי מדבר ומנסה לארגן דברים אבל רואים שהוא נתן את עצמו לשבט ולא משהו אינטרסנטי כמו התרנגולת ודן הקוקוסים וסיון אז הוא ניסה לסדר שיעשו דברים אבל זה היה בשביל כולם עד עכשיו הייתי ממש בעדו וחשבתי שבחור הזה דן מגעיל עכשיו אני חושב ממש אבל ממש שדן מגעיל ובן אדם כזה גם ידקור אותך בגב תרתי משמע אני מקווה שהם יפסידו ויפסידו וואלה נועם חשבתי שאתה תותח טעיתי אתה רק עוד אחד נעמה THE SAME[ ולקחתי את זה קשה כי אני אוהב דצק ואני לא יכול לראות שקורה משהו לא צודק

השורד

New member
אז אל תראה הישרדות.

זה משחק. זה לא החיים האמיתיים. תעשה את ההפרדה.

StartSomething

New member
טמטום.

פחות כוח לקבוצה בגלל העזיבה, פחות כוח לקבוצה בגלל שיעל לא יודעת איפה לקבור את עצמה, ועדיין סיוון מעצבנת את כולם. היגיון בתחת.

lb22

New member
במילה אחת : תותח

דן עשה מה שערוץ 10 היה נואש לו... יצר מצב כ"כ טוב לסדרה הזו. עשה מהלך שרק בהמשך נראה אם הוא יהיה מבריק או טיפשי.... פעם הבאה הם ידיחו את יעל כי היא תנסה להדיח את דן בוודאות. הדחה מצויינת לדעתי , התחילו עם התככים הרבה יותר מוקדם מהאמריקאים.. אבל ערוץ 10 מעצבנים!!! הדחה = פרק שלם!?!?!!?!

game boy

New member
ואני לא יודע עם שמתם לב..................

אבל מי שחבר בfacebook ויודע להגיע לרשימת ה"חברים" של רוב אנשי ערוץ 10-רואה את הדן הזה מופיע שם בתור חבר של כ-ו-ל-ם........................ מעניין מאד............

עומר../images/Emo7.gif

כזה מושלם!! איך אפשר היה להדיח אותו?! בתור אחת שדווקא אוהבת את סבאנה... עומר היה בין היחידים שאהבתי בג'יבארו... דן הזה כזה מגעיל וואי איזה מגעילים איכסה שבט מגעיל.... אני מאוד מקווה שאני אראה אותו שורד באי המתים הרבה כי זה קשה לראות פרק של השרדות בלי עומר כזה מושלם וחמוד :( ממש ביאסו אותי... הרסו לי ת'שבת

lb22

New member
במילה אחת : תותח

דן עשה מה שערוץ 10 היה נואש לו... יצר מצב כ"כ טוב לסדרה הזו. עשה מהלך שרק בהמשך נראה אם הוא יהיה מבריק או טיפשי.... פעם הבאה הם ידיחו את יעל כי היא תנסה להדיח את דן בוודאות. הדחה מצויינת לדעתי , התחילו עם התככים הרבה יותר מוקדם מהאמריקאים.. אבל ערוץ 10 מעצבנים!!! הדחה = פרק שלם!?!?!!?!

asap1

New member
פרק חזק

אני ממש ממש מקווה שמרינה, ויקה ונעמה קלטו כבר טוב את דן ושלושתן יעיפו אותו לקראת הסוף. הבן אדם כנראה יודע לשכנע אנשים בצורה מדהימה, אבל אני עדיין בדעה שלהנהיג מהלכים כל כך חזקים בהתחלה זה טעות. אני מתפלא שעומר לא ידע לשכנע יותר את הבנות להצביע נגד סיון - זה לא כזה קשה, הן שנאו אותה ובכל זאת הוא לא הצליח לגרום להם להצביע נגדה. דווקא באיזה ראיון לקראת התוכנית במעריב עשו ממנו איזה שחקן אסטרטגי אז הייתי בטוח שיגיע ממש רחוק.. רק שסבאנה יקחו את החסינות בפרק הבא ואני מאושר. ג'יבארו נותנים אחלה אקשן בהדחות. אם מדברים על סבאנה - תפסתי מעידן שחקן שמבין את המשחק אבל אם הוא הולך לריב עם השבט על לשחוט את התרנגול הוא לא יגיע רחוק.. מקווה שהוא התעשת שם.

yrutoo

New member
בקשר למרינה(!)

האמת שעוד מהפרק הראשון היא נראתה לי אינטיליגנטית במיוחד וסימנתי אותה כפייבוריטית (היא שיחקה טניס מה
), ובפרק הזה היא הוכיחה לי את זה. מוזר שאף אחד לא דיבר עליה הרבה עד עכשיו... אבל כשהיא אמרה לנעמה שהיא חושבת להעיף את דן פשוט התמלאתי אושר שצדקתי לגביה..
זה איכזב אותי שבסוף היא לא פעלה כדי להעיף את דן (או שאולי הורידו את זה בעריכה והיא כן ניסתה, בטח היה קשה לשכנע את השאר כי כולם ממש מתים עליו, הוא הרי כזה חמוד אבל אף אחד לא רואה שהוא עובד עליהם והיא כן) כי אם בזכותה דן היה עף העונה הזאת הייתה מתחילה ממש ממש טוב ובאמת הייתי יכולה להגיד שהיא משתווה לאמריקאית. אבל אם ההפקה של התכנית חכמה, אני מקווה שזה היה רמז למה שיקרה בפרקים הבאים ובאמת יעיפו אותו למרות שזה יהיה לא צפוי!!! אז אני רשמית בעד מרינה, בתקווה שלא תאכזב אותי... ועידן- כי הוא בין היחידים שמראים שהוא חושב על אסטרטגיה, ורואים שהוא מעריץ של הסדרה המקורית

asap1

New member
וואו כ"כ מסכים עם ההודעה

במיוחד עם הקטע של הטניס חח! יש לי הרגשה שמרינה כן ניסתה לעשות איזה מהלך פשוט נעמה לא רצתה ללכת עם זה (אפשר להבין, לשמור את הרוב) אני בעד שתחכה עם ההפתעה הקטנה, עד לסוף, שיכאב עוד יותר :)

למעלה