הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

deep ocean

New member
הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

כמו שהבנתם חזרתי מפסטיבל בראשית. חזרתי אתמול בערב, וישנתי עד היום בבוקר. שיו, הייתי משמ הרוגה נפשית ופיזית!!! :) לא ישנתי שם הרבה בלילה (בערך שעה וחצי, כאשר היה חום אימים באוהל, ואנשים באוהל ליד דיברו כל הזמן, אז השינה שלי היתה קטועה...ו...טוב נו הבנתם כבר!). עברתי שם משהו מדהים-מדיטציה בעירום!! (במתחם טנטרה) MY GOD OG FUCK זה היה חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט נפלא אין לי מילים זה התחיל במוזיקה שכולם התנוענעו בה, עם הנחיות ברורות, ואחרי כמה דקות אפשר היה להתחיל להתפשט. כל אחד יכל להתשפט כרצונו, שום דבר לא נכפה על אף אחד. זאת אומרת, מי שלא רצה להתפשט עד הסוף, לא היה חייב. בדקה הראשונה הורדתי כמעו את הכל, חוץ מהתחתונים.....והתחלתי לרקוד...ואז אמרתי -FUCK עכשיו או לעולם לא!!!!!! וזהו התפשטתי לגמרי!!!! זה היה שחרור!!! ואוו!!! כולם רקדו (כל אחד בתוך עצמו, לא נגעו אחר בשני למי שמפחד לעשות את זה, גם חלק מההנחייה היתה שלא נוגעים בזמן התרגיל אחד בשני), כל אחד בקצב שלו. היה כל כך כיף לרקוד, לתת לאברים להתנפנף, להתחבר את המוזיקה, פשוט לא לתת לעירום הפיזי משמעות מינית. אותי זה ממש שיחרר שיחרר ממבוכה שיחרר מקישור של עירום למיניות שיחרר ממלא דברים שקשורים לגוף שלי-פשוט הרגשתי עם עצמי מצויין! הרגשתי שהכל טבעי לכולם יש גוף זה או אחר וזה סך הכל גוף שמכיל נשמה ושכל ורגש ומלא דברים ובגוף הוא בסך הכל כלי בכל אופן.....עברה עלי חוייה מדהימה!!! :) מומלץ בחום. קיבלתי מהם גם הזמנה למסיבה שיש בסוף שבוע הזה מין מסיבת עירום כזאת שמתחילה שישי אחר הצהרים, וישנים שם גם בבית הזה (נמשכת עד שבת בצהרים). לא ברור אם אני אלך, אבל בהחלט אני אחשוב על זה. בקיצור היה לי מאד כיף בפסטיבל זאת הייתה חוויה מאד טובה בשבילי אני מרגישה כל כך בהרבה יותר נוח עם הגוף שלי עכשיו קניתי לעצמי שם דברים מקסימים 2 מכנסיים נפלאייייייייייייים שרשרת עם נוצות מדהימה!! והכי חשוב קיבלתי דברים מופלאים שלא עולים כסף הם עולים רק: רצון, אמונה, נחישות, לקיחת סיכונים ואהבה לסוביים אותי ולעצמי!!!!!!!!!!! ממיכל שמאושרת מאד...... :) נ.ב.- להקת גאיה היא מדהימה! קניתי שם את הדיסק שלהם ועוד 3 דיסקים שחבל על הזמן- דיסק ען מוזיקת טנטרה (דומה למוזיקה ששמענו שם כשהיינו בעירום), דיסק עם מוזיקת מדיטציה (בשילוב של קולות של הים, חיות ועוד), ודיסק של קולות מהמזרח (עם הרבה תיפופים...מוזיקה נפלאה).

deep ocean

New member
כל הכבוד.......

הקדמה: יש לי שמיעה מאד טובה, וכן חוש ריח מאד מפותח יותר מהממוצע, אבל השמיעה שלי היא מאד מעבר לממוצע, ואני בדרך כלל שומעת דברים ושיחות שרחוקים ממני מאד. לדעתי זה בגלל שחוש הראייה שלי פחות טוב, ובעבר היו לי משקפיים ועשיתי ניתוח לייזר רק לפני שנה. בקיצור, לדעתי השמיעה והריח החזקים זה פיתוי על ראייה. ידוע גם שעיוורים מרגישים ושומעים מעבר לממוצע. בכל אופן, כשהלכתי ברחבי המקום שמעתי שיחה של שתי בנות. האחת אמרה לשניה- "אני מתכוונת ללכת לבריכה הלי חזייה, למרות שהחזה שלי ממש לא משהו, וכשאני מורידה את החזייה הוא ממש נופל, פאדיחות, אבל אני אלך בלי חזייה". השניה אמרה לה-מה באמת? איך יש לך אומץ? הראשונה אמרה לה-אין לי אומץ, אבל אני אעשה זאת. בשלב הזה התערבתי בשיחה שלהן ונוצר חיבור ממש טוב. בכל אופן, סיפרתי להן על הריקוד בעירום שעשיתי, וכו וכו´ והשניה (זאת שאמרה לחברתה איך יש לה אומץ), אמרה לי כל הכבוד! ואני אמרתי לה-שגם היא יכולה לעשות את זה וכו´ וכו´ (המשך השיחה לא רלוונטי) וזאת תשובתי אליך את גם יכולה לעשות את זה לא מגיע לי כבוד, לא פאר, לא שבחים ולא מחמאות אני מרגישה מעולה עם עצמי ועשיתי את זה בשביל עצמי מקווה שאת מבינה אותי כפי שאני רוצה שתביני אותי כי הדברים שאני כותבת עכשיו נאמרים ממקום של כל אחד יכול צריך רק אומץ ורצון להרגיש טוב ולא ממקום של לבקר אותך.... עם הרבה אהבה מיכל

אורלי_ל

New member
לא התכוונתי

לסגוד לך או משהו כזה
פשוט, כבוד, הערכה.

chips

New member
מי מצתרף למועדון נודיסתים?

youve got to be kidding me! בחיים לא בשנה הבאה החלתטי שאני הולכת לפסטיבל בראשית . אמרו לי כבר מזמן שזה כף לא רגיל . ומשחרר . הבעיה היא שאני תיפוס מזה ביישן חבל´ז שמחה שנהנת ברוכה השבה גמר חתימה טובה לך ולכולם נב יש לך הודעה ממני אי שם למטה

deep ocean

New member
שנה הבאה??

אבל לא באת השנה?!?! דווקא בגלל שאת טיפוס ביישן, הייתי ממליצה לך ללכת לשם!! אל תחכי לשנה הבאה כי אז את בעצם אומרת לעצמך-יש לי תירוץ להישאר ביישנית ולא להשתנות כי הפסטיבל רק בשנה הבאה... מבינה את כוונתי? אל תחכי לפסטיבל של שנה הבאה בפעם הבאה שתרצי לעשות משהו ותתביישי/תתפדחי-תעשי אותו דווקא!!!!!! ואני אחפש את ההודעה שלך תיכף.....

מיכל, אולי אנחנו מארגנים כאן פגישה

בעירום, או פגישה שחלק ממנה (שידוע מראש) כולל מדיטציה בעירום, או פעילויות בעירום??? לא צוחק!!! מה דעתך?!??!

deep ocean

New member
דעתי במילה אחת.......

כן כן כן כן כן כן כן כן כן!!!!!!! YES YES YES YES YES YES YES YES YES איווה איווה איווה איווה איווה איווה (אם רק היו לי פונטים בערבית..) סי סי סיס סי סי סי סי סי סי סי סי מיאוו מיאוו הב הב גררררר גררררררר פפפפפ (קול של דג אומר כן) אווו אוווו (שימפנזה אומרת כן) דעתי היא שזה רעיון מצויין!!!! בן - מי אוהב אותך?

גיל גיל

New member
תומך נלהב!!!

עירום הוא הדבר הכי אמיתי שיש. לפני כמה ימים עשיתי מדיטציה בעירום בוואדי קלט, זה היה מדהים ואני תומך בחום! אם יש פגישה כזו, תקראו לי!!! חסר לכם שלא!

deep ocean

New member
גילגיל עכשיו הופתעתי!

אתה תומך בעירום? ואוו, הפתעה חיובית!! עשית מדיטציה בעירום בוואדי קלט-איזה כיף!!! בכלל, מה עשית בראש השנה? איך בילית? ספר קצת חוויות! וברור שאתה תהיה מוזמן כאשר זה יקרה!!!

גיל גיל

New member
למה הופתעת?

מה, אני לא נראה כתומך עירום? אל תשכחי מי היה הראשון שהתפשט במפגשים... אה, סליחה, לא היית אצל קאיה, אבל התפשטתי פלג-גוף-עליון שם, ראשון... ואז גם בן-בן הלך על זה... ...היה חם... מה עשיתי בראש השנה? בערב החג, הייתי חולה, חום וכו´ שבאו פתאום, בלי התראה משום מקום. זה היה החל´ של "תכלה שנה וקללותיה". בבוקר ראש השנה, התעוררתי כשאני מרגיש נפלא לחלוטין, ער, בריא וטוב! זה היה החלק של "תחל שנה וברכותיה!". ממש כיף! את היום שלפני ערב החג, ביליתי כאמור במדיטציה בעירום בוואדי קלט, עם חבר שלי שלא אזכיר את שמו כי כולכם מכירים אותו, ןאם הוא רוצה שיכתוב בעצמו... היה מדהים, קודם טבלנו, אחרי הטבילה הרגשתי כאילו שנולדתי מחדש, נקי טהור וחדש. נחנקתי ביציאה מהמים וירקתי מים מהפה כאילו יצאתי כרגע מתעלת הלידה שוב... רק היה חסר שאתחיל לבכות, ואז התחלנו מדיטצית "שפע", והיה פשוט נפלא ומדהים! בערב אוריאל התחתן, ואת התמונות ראיתם כבר ב"להרגיש טוב!"... את האושר שלי שם אי אפשר לבטא במילים... פשוט רואים אותו, נכון? זהו! אח"כ יצא החוצה כל הזבל בצורת המחלה, ולבוקר הראשון של השנה החדשה, התעוררתי בריא ונקי!!! נכון מדהים? ואת?

deep ocean

New member
פששששששש

לא הייתי אצל קאיה בבית, אז פיספסתי את זה!! :))) היית חולה? אההה??? שמחה שהחלמת מזה מהר! ואוו!!! תיאור המדיטציה שעשית נשמע לי מדהים!!!! כאילו חווית לידה מחדש! ואוו, נשמע ממש חזק גיל! את התמונות אגב מהחתונה של אוריאל ראינו גם הפורום הזה! (הוא צירף את התמונה פה) ורואים כמה שאתה מאושר! אני.....אניייי.....נהניתי בטירוף ביליתי את רוב ראש השנה בבראשית וביום שחזרתי ביליתי את זמני בשינה :) חהחהח עבר עלי שבוע נ-ה-ד-ר! רק דברים טובים קורים פשוט נותנת לעצמי להיות מאושרת בלי רגשות אשם (כמו שכתבת בפורום להרגיש טוב) עם המון אהבה אני

chanda

New member
Naked in Israel ../images/Emo98.gif ../images/Emo39.gif

I love everything you can do naked.I grew up in a society where it is totaly ok to see each other naked. In Europe they don´t make such a big fuss about it like here. I have seen all my friends in Switzerland naked, and never thought of it as anything out of the ordinary. It also wasn´t anything with sexual tension at all. Only when I came to live in Israel I had to realize that here there were rules about who you see naked and who you don´t Beeing naked is supposed to be the most natural thing in the world. But I think there shouldn´t be any pressure on people who are a bit bayshanim. I just got back from Bereshit, and also had an amazing time there. I go every year to bereshit and Shantipi and I loooooooooooove it. Going to these Festivals doesn´t inclued gatting naked in front of strangers or anything even the biggest nerd in Israel could be scared of. Everyone does what he wants. There is something for every openminded person there. lots of music (all kinds of from irish to gaya to trans to salsa darbukot around the fire, lots of families with children everywhere all in all nothing to be scared of. so I count on you chips for Bumbamela next Pessach. love c.

chips

New member
cough cough

choke sputter umm err well you know chipi turnes bright red emm BTW Deep there is a mesage right at the bottom of שירשור love yu lots me

chips

New member
umm BTW

I know about Nudist colodies be chul French Riviera ect.. gmar Chatima Tova ani

chips

New member
צודקת יקירתי אלה סתם צירוצים

האמת אני כבר הרבה זמן מתחננת ללכת לפסטיבלים יש את בראשית בובמלה(משהו כזה). אבל משום מה לא יוצא לי אולי אני טיפה חוששת מהרוחניות הזאת. בן מדיטציה בnaked youve got to be kidding רק המחשבה גורמת לי להסמיק

chips

New member
שגיעות כתיב באסה!

סורי צירוצים =תירוצים אני למקלחת לא ניכנסת naked
love u lots me

למעלה