הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

deep ocean

New member
הנה הגדרות חברתיות לתפארת

מדינת ישראל: נודים עושים גברים פוקים עושות נשים ופלוצים עושים כולם

גוף של לוחם קונג-פו?!?! חה חה חה!!! ../images/Emo6.gif

אני שמן (לא מלא - שמן! מיכל תעיד!), נמוך (כנ"ל) ובעל כרס ענקית (כנ"ל). לא מאלה שיש להם קצת בטן ואז הם בוכים "וואי, תראו איזה כרס, תראו איזה כרס", אלא באמת כרס-כרס!!! נכון, אני לוחם קונג-פו, אבל אלה, עם כל העוצמה הפנימית וכאלה, יכולים לבחור גם להיות בעלי גוף כמו שלי... ועדיין להיות לוחמי קונג-פו. חה חה חה חה, "גוף של לוחם קונג-פו", שיואו, איזה בידור!

Jerald_Admonds

New member
אתה צוחק על מה שאמרתי?!

שאני אבין??? זהו זה! דו קרב! אתה עם קונג פו אני עם מאגיה מחר בחצות בפלאפל של שמעון! ותביא מלח... אין להם למרות שזה אחלה של פלאפל:) טוב טוב! ניצחת... הבהרת את הנקודה שלך! אז יאללה מתי הולכים לרוץ ערומים ביום גשום מעל איזה גשר בארץ? באהבה מחוטבת ושרירית (רק באגדות) :) שי.

pinibs

New member
די כבר בן, תפסיק להצטנע. כולנו הרי

יודעים שיש לך גוף כמו של ארנולד בימי "קונן הברברי", ושרק מרוב צניעות של לוחם קונג פו, בחרת להסתירו בגוף שתיארת. כמי שלומד אצלך קונג פו, אני יכול להעיד, שלפעמים בשיעורים, מתפלק לך איזה שריר או איזו קוביה בבטן, בטעות, ואז כולנו יודעים איך אתה נראה באמת. כולנו גם יודעים שאתה נראה כמו ארנולד עד רגע לפני שאתה מגיע לבית האופרה, ואז מעבר לפינה אתה מתחבא, עושה סיבוב של 360 מעלות (מתי זה ילך לי, מתי?), והופך לבן שאנו מכירים. אז תפסיק להצטנע, קונן. סליחה, בן. תלמידך, שנראה בעצמו לא כל כך רע (משהו כמו שילוב בין ברישניקוב לרובי ריבלין ופנינה רוזנבלום). פיני

גיל גיל

New member
יורד עלי, הא?

יש לי כרס!!! נשבע!!! זו כרס!!! פעם היא לא היתה שם והיום היא כן!!! זו כרס!!! עדיין לא מאמינים?

ellii

New member
היי מיכל ../images/Emo13.gif גם אני עירום ..אבל..

הרעיון של מדיטציית פוקים של הקהל הרחב...זה בא לי ממך....מה אתם אומרים?!

deep ocean

New member
הפוקים יהיו בחירה-למי שיש שיוציא

ולמי שאין-שיהנה מהריח הצלול והמשכר! :)))))

chips

New member
אוי נודים פלוצים

אנשים ערומים אני חתפתי פה התקף שיעול חבל´ז (וזה רק פורום) אלוקים ישמור. אני

audi_TT

New member
אני גם לא הכי רזה

אבל גם לא הכי שמן אין לי כרס ואני לא הכי כוסון אבל אני מזה חמוד ונחמד ומתוק ורגיש והרבה דברים שלכם רותם ואני אולי בא מחר

למעלה