הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

chips

New member
אדם נחמד חהההה!

עלק נחמד! thanx נו טוב

WhiteBear

New member
אחותי... ../images/Emo24.gif

את נישמעת כמו מישהי שצריכה לסלוח לעצמה (על השד, ואת, יודעים מה). ודחוף!! תרגישי חרא כמה שאת רוצה, אבל תרגישי את זה! תיגעי בזה. תיבכי את זה. ובאיזשהו מקום, אצלי לפחות, מגיעים למקום שלא איכפת לך יותר מהכאב, מהאשמה, מהצער, מחוסר האונים, או הכושלות. פשוט רוצים לעשות הכי טוב שאפשר עם מה שיש, ולהנות מכל רגע! זה לא שם כל הזמן, אבל כל מי שהרגיש את זה פה בפורום בטח יודע על מה אני מדבר. ובאמת, זה מגיע אם נותנים לזה. הרגע שתיראי שאת לא מוכנה לסלוח לעצמך, ותשתחררי (רק קצת) את מאד תאהבי את האדם שתיראי. ונקודה אחרונה, אנשים שמגיעים לקרקעית ומוצאים את הכוח לעלות למעלה (בלי שום התיימרות להבין איפה את נימצאת), מגיעים להשלמה טובה עם החיים ומוכנים להרגיש את העולם סביבם יותר ממה שאחרים מוכנים. אז אל תידאגי, את תגיעי רחוק, אם תרשי לעצמך. ואם נידמה לך לרגע אחד שאני מרחם (או מתנשא)... אז תדעי שאני פשוט לא. אני רק מחכה... הדוב הלבן.

deep ocean

New member
אחלה הודעה!!! :)

צ´יפסית-אוהבים אותך פה! וטל-אתה נהדר, אהבתי את ההודעה! לילה טוב לכולם.....

Jerald_Admonds

New member
טוב את לא רוצה נחמד?

אז את בנאדם רע! מרושע! חחחח אבל עדיין אחלה ולא צריכה להיות נתונה לביקורת עצמית כבדה שכזאת:) באהבה שי.

chips

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

יש לי המון מה להגיד . מחשבות שלי על אופטימיות . מחשבות על דה ועל הא וכולי. אבל המצנזר ברואשי עובד שעות נוספות. איזו זכות יש לי לבוא ולומר את דברי. המצנזר עובד בover time אני כותבת ו
מוחקת. אני לא חושבת שיש לי את הזכות ! כל אחד והאמונות שלו . כל אחד ומה שעושה לו טוב. מי אני שאתערב אז מסיבה זו אני החלתטתי שאני אמעית בכתיבה שלי פה. אוהבת אותכם אתם אנשים טובים זה לא אתם זה אני peace be with you and may God bless you
chips שחוששת לומר את אשר על ליבה

אוי, צ´יפי

את מזכירה לי חברה שהיתה לי בבי"ס יסודי. היא תמיד התעקשה שהיא נורא שמנה. האמת היא היתה טיפה מלאה, אבל בטח לא שמנה. תמיד היינו הולכות הביתה ביחד והיא הייתה טוחנת לי את המוח שהיא שמנה ואני הייתי מסבירה לה שהיא לא. בסוף עלה על דעתי שהיא סתם מריצה עלי מניפולציה פולנית. יורדת על עצמה כדי לשמוע אנשים אחרים מגינים עליה. ופחות או יותר מאותו זמן היא גם הפסיקה להיות חברה שלי. אני מאד לא אוהבת מניפולציות. אז כדאי שתעשי לעצמך בדק בית אמיתי, ותבדקי עם כל הקטע הזה של "אני אהבלה" לא נובע מהצורך שלך לקבל חיזוקים מאנשים אחרים, כי אני בחיים שלי לא פגשתי בן אדם שבאמת מאמין שהוא טיפש.

chips

New member
מיתר יקרה אני

ממש לא בקטע של צומי ופוצי מוצי אם תפתחי את המילון עיברי אנגלי תחת טיפש תסתכלי טוב טוב תראי את השם שלי צ´יפי זה בדוק! מדעית

אורלי_ל

New member
מה זתומרת מדעית?

לא הבנתי, ואם אפשר גם הוכחות כי גם אני קצת קשת תפיסה...

אורלי_ל

New member
ובכל זאת?

אין לי מילון. תעשי טובה למסכנה שכמוני ותסבירי לי, אחרת איך אדע??

chips

New member
& I love u 2

פתחתי מילון והופ מצאתי chips =אהבלה בדוק

Jerald_Admonds

New member
ציפססס מתוקה!

דייי... בחיי למה את עושה את זה לעצמך? את יודעת מה? לא משנה גם אם היית טיפשה, או מכוערת או לא יודע מה! כל עוד יש לך לב טוב.. את עדיין ה-בת אדם.. תקחי הכל בקלות:) שי.

חוכמית

New member
chips

אני מאוד רוצה לשמוע את כללללל מה שיש לך להגיד. מעניין אותי לקרא מה הצנזורה שלך אומרת ואיפה היא פועלת. והאמיני לי אין ממה לחשוש.

deep ocean

New member
לצ´יפסית-לא ענית לי אם את לומדת

קונג פו אצל בן? הבנתי שהוא ממש טוב ציפורים קטנות לחשו לי :)

הי, מיכלוש,

ממי הבנת שאני ממש טוב? ממני?!?!? חה חה חה, איזה בידור... האם הנחתום מעיד על עיסתו?!?! האם הגוזל מעיד על ביציו?!?! האם הכינור מעיד על קשתו?!?!?! טוב, סתם, סתם, אני מתחיל להגיב אל השעה...

deep ocean

New member
רוצה תשובה רצינית? :)

1. מההיכרות שלי איתך 2. מהדברים שאנשים כותבים עליך בפורום אמנויות לחימה 3. מהדברים שאתה כותב בפורום אמנויות לחימה 4. מתחושת הבטן שלי ו...תמיד יכול להיות שאני טועה ואתה מורה גרוע! :) שמשחד את כל חברי פורום אמנויות לחימה בשוקו ולחמנייה אחרי השיעור למרות שקשה לי להאמין בכך.. :))))) חהחה בכל אופן כפי שאמרתי לך ברגע שאני עוברת לתל אביב, אני ארצה אולי ללמוד אצלך ואז אני אוכל להגיד ממקור ראשון את דעתי :)

למעלה