הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

chips

New member
אממ אני לא לומדת אצל בן

אני לומדת אגור לבן ובן (לפי מה שאני מבינה ) מלמד סוג אחר של קנג פו. מה גם בן מלמד במרכז ואני גרה ביזור השרון יום טוב אני

Jerald_Admonds

New member
לא אמרת שאת הולכת לים מיכל?

אל תתייחסי להערה:) פשוט רציתי להוסיף על ההודעה הענקית הזאת, כדי לראות אם היא תתפוצץ מתישהו..

deep ocean

New member
לא, במקום ים העדפתי

לעשות משהו אחר בבית :) בנוסף, בישלתי לעצמי ספגטי מדהים ברוטב עגבניות וגמבה....

וואו, יש לי נקודה מאוד מעניינת:

הבנתי אותה עכשיו, כשחשבתי על אופנים שונים לנצל את הזמן בצורה מושלמת (את, מיכל, ניצלת את זמנך בצורה מושלמת - אני מתכוון לאותו יום שבו היית בפסטיבל בראשית). נגיד שאני עכשיו עירום, בבית שלי, כאן, מול המחשב. אין בכך כלום. אבל אם יהיו לידי עכשיו אנשים, מבלי שאני עצמי משנה את המצב שלי במאום, הופס - זה הופך את הסיטואציה לטעונה מבחינתי ולמלאת פוטנציאל. מדהים, לא? וזה לא הדבר היחיד (עירום). יש כל מיני דברים, שנוכחות של אנשים נוספים (שאינם אני) לתוך הסיטואציה, הופכת את הסיטואציה להרבה יותר עוצמתית. לדוגמא, אם אני כותב דברים אישיים מאוד על נייר. בשניה שבה אנשים אחרים רואים זאת - הופס, יש לי פה סיטואציה עם פוטנציאל עוצמה אדיר. דוגמא אחרת: ליד אנשים אני מתנהג בצורה שונה. אז נניח שאני עכשיו לבד (ומתנהג בהתאם, כמו שאני מתנהג כשאני לבד) ופתאום מופיעים כאן אנשים ואני לא משנה שום דבר בהתנהגות שלי... אופס! בהנחה שאני בכלל אצליח בכך (למה זה קשה???), הרי שתיווצר כאן סיטואציה עוצמתית ביותר מבחינתי: סיטואציה שבה אני מתנהג כמו עצמי, בנוכחות אנשים אחרים... וואו! ומי יצר את השינוי בסיטואציה? אנשים אחרים! הם הוספו לתוכה וזה הפך הכל לעוצמתי! אני חושב שהפער הזה הוא שיטה "לצבוע" את האגו. כל פער שנוצר בסיטואציה, בין מצב שיש בה אנשים לבין מצב שאין בה אנשים (בתנאי שאין בה שום שינוי אחר), הוא גודלו של האגו שלי. כמובן, זה לא חושף בהכרח את כל האגו שלי, אבל זה חושף חלק ממנו. או ליתר דיוק: מה שנחשף - זה בטוח "אגו". לדוגמא, אני מוריד את כל הבגדים. ועכשיו נכנסים פנימה 10 אנשים ומסתכלים עלי מקרוב-מקרוב-מקרוב, לכל פינה בגוף שלי. מה קרה??? למה ההרגשה שלי שונה??? אגו!!!!! הרי אין לי מה להסתיר, העור שלי איננו שונה מכל דבר אחר ביקום - וכך גם הגוף שלי. האמת, הדוגמא הזאת לא כל כך תוספת לגבי, כי אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם העירום שלהם. אם אני אהיה עם אנשים עירומים שזה לא לגמרי לגמרי טבעי להם להיות ערומים, אני אהנה מהסיטואציה, כי הם יתפתחו בזכותה וזה כיף להיות ליד אנשים שמתפתחים. אבל אם לא תהיה לאנשים האלה בעיה עם העירום שלהם, זה כבר לא יהיה הבדל מבחינתי בין להיות עירום לבין להיות לבוש, כי באמת אין הבדל מבחינתי בין שני המצבים. ברחוב, הסיבה היחידה מבחינתי לא ללכת עירום, היא חוקי המדינה בעניין הזה. ולא שאני מבין אותם (במקרה הזה). עכשיו בטח מישהו יגיד שאני מטיף ל"עירום"... איזה בידור! באהבה, בן

deep ocean

New member
הי בן :)

וואו כל כך נכון-סיטואציה תהפך פתאום לעוצמתית אם יתווספו אליה עוד אנשים מלבדינו, ואנחנו נתנהג כרגיל. לעומת זאת, היא יכולה כמובן לא להיות עוצמתית אפילו אם יתווספו אליה אנשים (המקרה שנתנת של אנשים בעירום ביחד, כאשר כולם מרגישים נוח עם זה).... למשל עכשיו אני יושבת מול המחשב חזרת מהים כרגע אני מורידה את הבגד ים עכשיו...... אני עירומה!!!...... ואפילו עשיתי פוק עכשיו :) הסיטואציה כרגע רגילה אך עם כל חברי הפורום למשל היו אצלי בבית, היא הייתה שונה לגמרי האם הייתי מסוגלת להתנהג כרגיל? מקווה שכן! :) הרבה אהבה מיכלי

ellii

New member
ג´רלד בדיוק אמר את מה שאני חשבתי

אם כי ליתר דיוק לא לכל לוחם קונגפו יש גוף נאה או שרירי בהכרח... בכל אופן בקשר למדיטציית הפוקים ..היא תכלול כמובן בר עם תבשילי שעועית רבים ומגוונים בנוסח "אכול כפי יכלתך"....על חשבון הבית בונז´ור

deep ocean

New member
ולא לכולן יש גוף של דוגמנית, SO?

F U C K I T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרגיש נוח עם הגוף שלך באשר הוא זה כל הקטע ואני רחוקה מלהיראות כמו דוגמנית אז?

Jerald_Admonds

New member
הממממם האאא.. קודם תתני לי

להרגיש בנוח עם העירום שלי כשאני לבד, (למרות שכבר השגתי את זה) ואז אני אבוא:) אבל מה לא חבל עליכם כפרות? עד שנארגן משהו כזה ואז אני אעוור אתכם?! צק צק צק מילא אם היה לי גוף קצת יותר חטוב הייתי בכיף לא מתבייש והכל.. מה זה פקות? באהבה לבושה שי.

deep ocean

New member
יאללה יאללה דואג לנו כביכול... :)

די כבר עם הגוף החטוב גם לי אין גוף חטוב די כבר...... אתה לא מבין שאידיאל היופי הוא דבר המוחדר לנו על ידי אמצעי התקשורת אידיאל שמוגשם על ידי דוגמנים ודוגמניות שרוב העולם לא נראים כמותם והאידיאל משאת את הפרסומות כי אנשים רוצים להיראות כמוהם-ורוכשים מוצרים שדוגמנים מפרסמים בשביל האידיאל הוא לא מושג לא כולם נראים כמו דוגמנים, ולא סתם בקיצור צא מזה!!!!! אני לא חטובה אני מלאה השתכנעת?! יופי וכתבתי FUCK IT רק שהמערכת של תפוז חיברה את זה ביחד למרות שעשיתי רווחים

Jerald_Admonds

New member
מי כמוני מודע לכך..

אבל חייבים להודות שכולנו לא התנתקנו מהתיכנותים שהחברה עשתה לנו.. בכל אופן.. המממם תנו לי להשתזף קודם..! עדיין לא הבנתי מה זה פוקים! באהבה ללא חולצה, שי:)

deep ocean

New member
נכון זה תכנות חכם ומוצלח של החברה

הערכים החברתיים הם התכנות הכי מוצלח שהחברה יצרה! בכל אופן, אז תגיד די זה לא פועל עליך צא מהתכנות הזה! ובקשר להשתזף-אתה לא יודע שלבן זה יפה? אני לבנה ואני אוהבת את זה!!!! זה סקסי זה יפיפה!! אני לבנה ואני אוהבת את עצמי ככה להיות שזוף זה לא בריא!!!! אני לבנה גאה!!!! שי מתוק אנחנו נקבל אותך כמו שאתה לבן, שמן, עם חצ´קונים, פנים מעוותות, גוף לא פרופרציונלי, שעיר עם גבות מחוברות וכו´ וכו´ :))))) בקיצור......יהיה בסדר באהבה מיכל

Jerald_Admonds

New member
יאאא וווווויייייי ../images/Emo24.gif !!

חחח איזו מתוקה את:) תקימי תנועה... למען השיחרור מהבגדים! אלו זמנים מודרניים.. יש לנו מזגנים ותנורים.. אין עוד צורך בהם! חחחח :) הגזמתי.. בכל אופן
באהבה כמעט ערומה,שי.

deep ocean

New member
שי, מחבקת חזרה

נשיקה ושוב חיבוק! לילה טוב ובוקר נהדר.. :) מיכל שהולכת לישון מה זה מרוצה דבר אחד מעיב על שמחתי, עשיתי סדר ולא מצאתי את הנייר שבגללו עשיתי את הסדר בחדר!!! :) אולי בבוקר אני אמצא אני לא מתייאשת..... :) באי לבינתיים

Jerald_Admonds

New member
חחח איך ידעת בדיוק איך אני נראה?

חחחחחח חוץ מהגבות המחוברות... :)) שזה דווקא סקסי חחחח :)) באהבה עם גבה אחת שי.

deep ocean

New member
:) האמת שאני מעדיפה אותם חלקים

אם כבר מדברים על סקסיות.....
המממממממ אבל הבנתי שצחקת :)

ellii

New member
חחח ג´רלד פוקים זה נודים...../images/Emo1.gif

ואל תשאל אותי מה זה נודים...אבל אם אתה עומד לשאול אז ..נודים זה פלוצים...מקווה שהבנת....

למעלה