הי לכולם חברים מתוקים שלי :)

chips

New member
ישנם אנשים שעשויים מחומר סוג א´

וישנם אנשים שעשויים מחומר סוג ב´ (second best ) Love yu me

deep ocean

New member
די לדבר ככה על עצמך! ../images/Emo46.gif

אני מבקשת שתבואי למפגש שנארגן יהיה לי יותר קל אם נדבר פנים מול פנים ואני אראה מה חוסם אותך....... לא מבינה למה את מתעקשת להישאר בביישנות היא הרי לא תורמת לך תנטשי אותה!!!

chips

New member
אממ אוממ משתעלת

רוצה אך מתביישת תגידו לי חם פה או שזה אני? chips סוג ב´

deep ocean

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא סוג ב´!!!

די לדבר ככה!!!! אוקיי הבנתי את נהנית מזה! את נהנית לדבר ככה אל עצמך!! אוקיי בואי נזרום עם זה....זה גורם לך הנאה להגיד שאת סוג ב´? את נהנית לחשוב על עצמך כאל פחותה? את נהנית לזלזל בעצמך? לחשוב שאת פחות מאחרים? לחשוב שאת זבל? לחשוב שאת דפוקה? לחשוב שאפשר לרמוס אותך? את עדיין חושבת שאת סוג ב´?!

chips

New member
אלה הנם עובדות

כמו העובדה שאני נמוכה ויש לי שער חום ועיניים זית ושגיעות כתיב של ילדה בת חמש Love u me

chips

New member
נו אמרתי שגיעות כתיב??

פדיחות!

deep ocean

New member
שניה שניה

את מסכימה שאת דפוקה ופחותה ושאפשר לרמוס אותך ושאת זבל? אני רוצה להבין את זה את מסכימה עם המילים האלו??????? הן לא עושות לך משהו? אין התנגדות בתוכך?

chips

New member
עם עובדות אי אפשר להתווכח

לצערי עם כל העצב שבעיניין

deep ocean

New member
אם את מסכימה עם העובדות

יש לי כמה שאלות: 1. ממתי התחלת לשוב על עצמך ככה? 2. האם את מסכימה עם העובדות האלו כל הזמן? ואם יש רגעים שלא=פרטי מתי הם קורים. 3. את רוצה לחשוב על עצמך אחרת? 4. ממה את פוחדת במידה ותעשי שינויים בחייך? אוהבת אני

chips

New member
עובדות באים ממה שאחרים אומרים לי

אלה לא דברים שאני הימצאתי ישנם מיקרים אימנם בודדים שאני מפתיע את עצמי. שמרצה למשל שואל לדעתי באיזה עיניין ואני עונה במורה יפה כמו שצריך. או שאני מצליחה להעביר רעיון מסויים למשהו אחר והוא מבין אותי. שאני מרגישה דברים שבחיים לא הירגשתי משהו עמוק שאין ממש מילים לתאר אותו. ובחיים לא חשבתי שיש בי את היכולת להרגיש ככה. למשל לחברה שלי נולדה תינוקת והלכתי לבקר אותה בבית שהתינוקת הייתה בת שבועיים. היחזקתי את הנס הקטן הזה פשוט אין לתאר מה הירגשתי במילים. (וזו אגב לא הפעם הראשונה שהיחזקתי תינוק) אבל הפעם זה היה שונה. מן אהבה עמוקה

deep ocean

New member
הממממממ - חשוב!!!

אני צריכה ללכת אבל יש לי הצעה בשבילך: הרגעים האלה שאת חווה שאת מרגישה מאושרת-שווה-מיוחדת תנסי לשחזר אותם ולהרגיש טוב שוב במקרים דומים למה דווקא שם הרגשת ככה? מה מיוחד שם? האם ילדים נותנים לך אור? האם רק לילד שנולד את מסוגלת לתת אהבה ולפיכך רק במצבים כאלו את מרגישה טוב? האם בגלל שהוא ילד שעדיין לא שופט אותך-גורם לך להרגיש טוב? האם את שופטת את עצמך בחומרה מידי? די לדברייך, רק כאשר את עונה "כמו שצריך" את מרגישה טוב-מה זה כמו שצריך? יכול להיות שהציפיות שלך מעצמך הן בשמיים? האם קשה לך לאהוב את עצמך ולפיכך לקבל אהבה? ומתינוק קל לך? האם האם האם אני רוצה שתתרכזי ברגעי האושר שלך ותחשבי עליהם-ממה הם נובעים ולמה במקרים אחרים את לא יכולה להיות מאושרת? (למשל להגיד לעצמך-יש פה פורום שאנשים פה אוהבים אותי וזה עושה לי טוב, ויש מישהי בשם מיכל שמשקיעה וכותבת הודעות שמופנות רק אלי.) אולי רעיון האושר אצלך מקושר רק למקרים בומבסטים ואת לא נהנית מהדברים הקטנים בחיים? (מזריחה, משקיעה, מזה שאת חייה, מחיבוק, ממגע, מחיוך וכו´) זהו חייבת ללכת בבקשה תחשבי על כל מה שכתבתי ואל תעני מהר תחשבי בפנים על הכל אוהבת מיכל

chips

New member
בוודאי שישנם דברים שגורמים לי

לחיוך פנימי כזה. אחרי שאני עושה קנג פו למשל או שהייתי עושה טאי צ´י (תידלוק לכל השבוע) ילדים קטנים דברים חמודים( כמו השיר של ג´ולי אנדרוז My favorate things) שקיעות וכו. ובקשר לציפיות מעצמי ממש ממש אין לי ציפיות מעצמי נב טוב נו היה לי איזה נ.ב אבל עדיף שאשתוק! love u me

deep ocean

New member
רגע, מיכל מנסה להבין

אז את מתרגלת אותם באופן קבוע? כי אמרת שקשה לך לעשות טאי צ´י. מה את מתרגלת? וקונג פו בן מלמד-למה לא ללמוד אצלו? ולמה צינזרת את ה- נ.ב.? יש לי תחושה שרצית לשאול אותי משהו.....ומחקת, או שלא?

chips

New member
הייתי עושה טאי צ´י צ´י גונג

היפסקתי אני אכן לומדת קנג פו וכן שוב הצנזורה

Jerald_Admonds

New member
צ´יפסי!

את נשמעת כמו חתיכת בנאדם נחמד! חחח אין לך שום סביה לזלזל בעצמך ככה... זה עוול בשבילך ולאנושות... !! תחייכי תשמחי! תשרקי..... החיים הם אחלה, ומה שאנשים אחרים חושבים שווה ל*מצונזר*!! :) קל להגיד יותר מלעשות.. אבל עדיף ללכת בעקבות עצמך מאשר בעקבות אנשים אחרים שהם מספיק טיפשים לבקר אנשים אחרים..ועוד באיזו זכות?! באהבה:) שי

למעלה