הלב עם שדרות ב
אנשים

butbut

New member
אהה,תקשיבי מה שלא יקרה לבסוף אל תישכחי שהמצב

באמת בסופו של דבר לא תלוי בכם,וזה לא באשמת ההורים שלכם שהחיים שלהם הסתבכו בצורה שכזאת. אני בטוחה שהם יתכננו את הכול כך שזה יצא הכי טוב בשבילכם.

m i c k e y 15

New member
אוקי..גם אני צריכה עידוד..../images/Emo10.gif

חברות שלי מתנהגות ממש מגעיל......חברה שלי עזבה לארה"ב ופתאום השתיים האחרות כל הזמן ביחד כאילו אני לא קיימת וכלום..למשל היום באתי אליהן לכיתה וחברה ממש טובה שלי [או שלפחות חשבתי] אמרה לי "היי" והשניה כזה המשיכה ללכת..והן שתיהן הלכו לבית של השניה[כי היא גרה ממש קרוב] והיא כזה "מיכל את לא באה..לכי.." זה היה ממש מגעיל.. וזה ממש מעצבן אותי כי אני מרגישה כאילו אין לי אפחד..וזה נורא להרגיש ככה בזמן ביצפר.... אני שמחה לפחות שיש לי את החברות הטובות שהכרתי פה בפורום ושתמיד יכולות לעודד אותי... אני ממש צריכה חיבוק....

just orr

New member
../images/Emo201.gif

איזה מגעילות !@#@$%^&*$#^%@&^)# >< ברצינות, לא מגיע לך חברות כאלה מגעילות. אולי יש בבצפר שלך עוד ילדות נחמדות שפשוט לא יצא לך לדבר איתן? חח לי זה קרה שרק בסוף כיתה ז' או ח' [אני לא זוכרת ><"] התחברתי עם עוד ילדות שממש לא הכרתי.. אולי תנסי גם להתחבר עם עוד ילדות... המ. יהיה טוב. באמת.

McFly rullz

New member
איזה חארות בריבוע!../images/Emo46.gif אני אראה להן מזה!><

אני מכירה את ההרגשה הזאת!היא קרתה לי שנה שעברה וגם עכשיו טיפה...אבל לפחות עכשיו הם מתיחסות אליי יותר.. מיכלוו אל תשימי עליהן פס!!הן לא מגיעות לקרסוליים היפייפיות שלך!!
וקחי עוד חיבוקים
עודד????
מקווה שעודדתי אותך!^^

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי. אני בטוחה שתמצאי חברות אחרות
ועם כל הכבוד, בנות זה עם חרא. אי אפשר לדעת מי אמיתית ומי זבל. לכן עדיף להתחבר עם בנים.. הם יותר אמיתיים וקלילים. ויש פה הרבה שאומרות בשנה, שנתיים האחרונות. לי זה התחיל בכתה א' ונגמר לצערי רק בתחילת כתה ו'. תארו לעצמכן איזה סבל זה. אני הייתי הילדה הכי תמימה בעולם ולאט לאט אבל בטוח לקחו ממני את התמימות. תבינו, שעכשיו במקום חוסר תמימות הייתה יכולה להיות בי עוד קצת תמימות לולא זה..

m i c k e y 15

New member
תאמיני לי

אני יודעת איך זה להיות זאת המציקים לה מכיתה א' -ו'.. זה קרה לי המון ולא רק הצקות..את יכולה רק לתאר לעצמך אז אני יכולה להבין את הסבל.. כמובן שעכשיו המצב יותר טוב והתחיל להיות יותר טוב עם העלייה לחטיבה.. והחברות האלה הן אלה שהיו איתי מאז...אז כאילו קשה לי לעזוב אותן ככה.. ובנים....אני לא מתסדרת עם בנים XD אני ביישנית מדיי... יש לי ידיד אחד.ואנחנו מדיי פעם מדברים..
תודה לכולןןן.....זה ממש מעודד אותי לראות איך כולן תומכות

תראי,

לא הציקו לי. ההצקות זה היה משהו פעם במיליון שנה (בעיקר בכתה ה' שאיזה ילד קרציה כל הזמן הציק לי). גרמו לי לסבול. אני לא אכנס לזה אבל פשוט גרמו לי לסבול ולבכות כל הזמן ולהתייפח. בכתה ו', סוף כל סוף עברתי כתה ופשוט התחלתי לחיות מחדש. מאז, החיים שלי הרבה יותר טובים. והאמת, גם אני דיי ביישנית בנוגע לבנים והכל. אבל איכשהו, שאני בחופשות וכאלה, אני יותר מתחברת עם בנים XDD וידיד אחד זה כבר התחלה. תתחילי להסתובב איתו קצת ובטוח שהוא יכיר לך אנשים שלא יצא לך להסתובב איתם ממש קודם לכן. לכי תדעי, יכול לצאת מזה רק טוב

m i c k e y 15

New member
הוא בי"א../images/Emo6.gif וזה יהיה קצת מוזר

להסתובב איתם כי תכלס כל הי"א אצלנו ממש ילדים קטנים הוא לא ממש כאילו גם חח אבל בכל זאת זה יהיה מוזר להתסובב איתם.. פעם אחת הלכתי להפגש איתו ועם חברים שלו וזה היה טיפשי כזה XD וכן גם אני עדיין מבינה.. אני כל יום כמעט חזרתי בוכה מביצפר..והידיד שבאמת תמיד היה שם בשבילי והגן עליי בסופו של דבר..הוא נהרג ואז ממש הרגשתי לבד....זאת הייתה אחת התקופות הקשות בחיים שלי..

גרמת לי לבכות ../images/Emo7.gif

אל תדאגי. יהיה טוב. אני בטוחה שיש איתך בשיעורים כל מיני אנשים שלא ממש יצא לך להכיר. אז תעזרי כח ותתחילי לדבר איתם. אני בטוחה שתגלי שלפחות חלקם אנשים מדהימים, נפלאים ומרתקים. אז בהצלחה

kelly7i

New member
למה איך הוא נהרג?=[

ואני כל כך מזדהה איתך בקטע של ביישנות וזה שאין ידידים בנים.. חח ואני גם מכירה את הקטעים של הלבד הזה, בתוך בצפר שזה מקום עם כל כך הרבה אנשים, אבל מרגישים לבד בכל מקרה, קבלי עידוד, וחיבוק גדול

m i c k e y 15

New member
תודה../images/Emo9.gif ואממ הוא

נהרג ברעידת אדמה שהייתה בטורקיה..אם מישהי זוכרת פה..אני הייתי בכיתה ד' ככה.. ואחותו התאומה שרדה, היא איתי בשכבה עכשיו..היא כל כך דומה לו..זה משגע אותי.. כמובן שאני תמיד אזכור אותו למרות שזה כואב אבל זה טוב לזכור... תודה לכולן

Yu vi

New member
וואו זה הוא? אני בשוק |:../images/Emo85.gif

אני זוכרת תמקרה הזה כלכך טוב >< ואני זוכרת תילדה שהתאום שלה נהרג.

DoLi it is Me

New member
אומייגאד זה הוא??

יואו חיבוקי ענקי
די יואו טוב אני לא רוצה להוסיף עליך רחמים אז חבובה תתעודדי D: בסוף תימצאי את האחד גם ידיד גם חבר וגם חברה D: וחוצמזה הכל לטובה [אני תמיד חושבת ככה
]

Himeka

New member
כע, אני זוכרת.\: ../images/Emo69.gif

הוא היה איתי בגן ובבצפר~ X:

Himeka

New member
היי! היי!../images/Emo69.gif

אנ'לא ילדה קטנה.-_- ובנים זה כמו בנות רק עם איבר נורא חיוני וחשוב בין הרגלים~ 3:

למעלה