הם..הם...הם!!

S o u l i s t

New member
אני בשוק! ../images/Emo58.gif

האוס רץ!! זה הדבר הכי יפה שראיתי.. אממ. תכניסי אותי לעניינים.. למה המקל חוזר..?

Benjamin Turner

New member
נכון?! עוצר נשימה ומכווץ ../images/Emo23.gif

אני לא ממש יודעת למה, הוא פשוט חוזר (וזה הולך להיות כל כך נפלא וכל כך נורא
). כך לפחות טוענים הספוילרים. גל?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אין לי מושג האמת

אני מניחה שההשפעה של הטיפול פשוט פגה כמו שקאדי אמרה שעלול לקרות. זה יהיה כה נהדר

Benjamin Turner

New member
זה לא בגלל זה, זה בגלל ה../images/Emo58.gif

it's been two months, it's not wearing of של האוס. מרפי יושב ומחכה להזדמנויות כאלה
אבל משונה לי שהאוס אומר כזה דבר, וטועה. חוץ מזה, אם זה עבד פעם אחת, אי אפשר להכניס אותו שוב לתרדמת-קטמין שכזו? (אני מניחה שאת לא יודעת לענות, זו שאלה ליקום) ואת כזאת רעה
, אלוהים... אין לך ולו טיפת חמלה על המכה האיומה שהאיש האומלל הזה הולך לחטוף?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif מרפי המניאק../images/Emo3.gif

ואת צודקת, אין לי מושג איך לענות על זה אבל יכול להיות שהאוס עצמו לא ירצה לעשות את זה שוב ושקאדי לא תסכים כי הנפילה היא יותר גרועה מלהיות בכאב...לוידעת *shrug* אממ...לא
את לא יודעת איך שמחתי לקראת סקין דיפ כשראיתי שהוא יהיה בכאבים ולקראת no reason כשראיתי שהולכים לירות בו. לומשנה שאחרי זה הבנתי שאם אנחנו יודעים שיורים בו זה כנראה לא יהיה האישיו אבל בכל זאת

lovely max

New member
או שהוא התיש את עצמו

עם הריצה וכל זה ואז זה בכלל יהיה מקסים.

lovely max

New member
ועוד שאלה ../images/Emo58.gif

מי מחזיק את המקל של האוס, כשהאוס נכנס לחדר ורואה אותו?

Benjamin Turner

New member
בטוח שזה המקל של האוס? ../images/Emo58.gif

לא יודעת, ניסיתי לראות בplay-by-play ולא זיהיתי. מה שאותי מענין זה למה בדיוק התייחסו כשהזכירו כאן את קאדי צונחת לאחור על מיטה בסיפוק. anyone?

lovely max

New member
../images/Emo58.gif

רואים מישהי בבייבידול סגול עושה את זה, אין לי מושג אם זו קאדי או לא.

lovely max

New member
ראיתי! ואני לא יכולה לחכות!

נראה טוב. איזה קטעים כשיתחיל לכאוב לו? לפי הטריילר בפרק הראשון האוס יהיה גאון שמח וטוב לב (אולי לא טוב לב), אמנם הפרקים שאחר כך הם כבר סיפור אחר...

Benjamin Turner

New member
בסופו של דבר זה יתחיל, ../images/Emo58.gif

וזו הולכת להיות נפילה שחבל על הזמן, ממש מתכווץ לי ה
לחשוב על זה (אבל זה כי איזשהו חלק קטנטן בי בכל זאת רוצה שלהאוס יהיה טוב
). כעת ברור לי למה באחד הספוילרים אמרו שההתמכרות שלו תחריף בעונה השלישית. בטח, אחרי דבר כזה...

lovely max

New member
same here ../images/Emo58.gif

כיף לשמוע אותו אומר "I'm happy" ,במיוחד כשיודעים שאין השלכות מרחיקות לכת. אפשר פשוט להנות מזה. אבל כבר בקטעים ששוחררו ראו שהאוס... בוכה?

lovely max

New member
יש קטע בגשם

(אהההה מה זה?) ויש קטע שהוא יושב ליד שולחן, עוצם עיניים ונראה די מדוכא. אבל לא התעמקתי אז אין לי מושג מה הולך שם.

princess taly

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo199.gif

הריצה שלו לא השתנתה מימי הקמברידג' פוטלייטס
והוא נשמע כל כך עצמו הישן ... !*i can make him walk, i can make him *talk
. הוא כל כך נבוך, המאמי. ואנגלי. וכל הקטעים האלה טריים ישר מהתנור אז ממש אפשר לדמיין "לפני שבועיים ביום שהוא צילם את זה הייתי בדיוק בתחנת רכבת" זה לא משהו מההיסטוריה אלא ממש עכשווי וקרוב.

shanistern

New member
../images/Emo58.gif

הוא באמת נראה פימפ עם השיער, הורוד והחליפה האפרפרה, רק חסר לו שעון זהב מנצנץ וחופן דולרים בכיס. נוראי. אבל כשהוא עומד בגשם בפרומו- השיער שלו נראה קצוץ ופשוט מהממםם! אז סלחתי לו על התמונה הזוועתית לא מצאתי את התמונה עם קמרון

למעלה