אחרי detox הוא השתכנע שיש לו
בעיית התמכרות פסיכולוגית, או תלות פיזית? כי תלות פיזית אני דווקא מוכנה לקבל ולמעשה מאמינה שיש לו. זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר-זה שהפלצבו עבד
לא אומר שהכאב היה בראש של האוס, אחרת באותה מידה תוכלי לטעון שכל מחלה שמושפעת מאפקט הפלצבו (=כל מחלה) נמצאת בראשם של החולים. באיזשהו מקום, אני חייבת להודות שהקונספט של "האוס מכור לויקודין ולען נמצא על נתיב של הרס עצמי" כל כך שטחי, לעוס ומאוס בעיני, שלכן אני משתדלת בכל מאודי שלא לראות אותו. בינתיים אני עדיין יכולה לעשות זאת ולהישאר ישרה עם עצמי
בכלל לא התכוונתי להכניס שליטה למשוואה, אבל אם כבר... אני חושבת שהאוס מתאמץ מאוד שלא לראות את השימוש בויקודין כאובדן שליטה. הוא עושה לשימוש האקסטנסיבי בויקודין רציונאליזציה שעלי, לכל הפחות, דווקא עובדת: כואב לו=>הכאב לא מאפשר לו לתפקד=>יש סיטואציות רבות בהן הוא מוכרח לתפקד=>הוא נעזר בויקודין.
ותו לא. אפשר להסתכל מבחינה זו על הויקודין כמקבילה של המקל. אגב, דווקא בגלל שהאוס הוא כזה פריק של שליטה, אני לא רואה אותו כאישיות מתמכרת, למרות שהוא מפלרטט עם המון חומרים ממכרים (אלכוהול, סיגרים, ויקודין/מורפיום, אופנועים כבדים
). כל זה נכון עד לעונה השלישית. לא מאשימה אותו אחרי מה שהוא הולך לעבור
באיזה מובן הפרק האחרון מתמודד עם זה?