המאגיה רודפת אחרי?

ההגמון

New member
האם אתה באמת

יכול להבדיל מה אמיתי ומה לא? מה המציאות ומה דמיון? אם כן, אז אני רוצה לשמוע איך לעזאזל אתה עושה את זה, כי גם אני רוצה. בכל אופן, אני בעד חקר עצמי, אני בעד ללמוד להכיר, בראש ובראשונה את עצמך, וכל מה שיוצא מזה. אני פשוט לא טוען שאני חכם מספיק בשביל לדעת, תמיד, מאיפה הדברים באים, מה מקורם ומה מטרתם. אתה טוען שאתה כן?

Mist2

New member
אני בעד לסיים את השירשור הזה

ולפתוח הודעה חדשה, אבל לפני כן אני יענה במצב שלנו כיום שום דבר בנו לא מיותר, להפך, ללא האישיות המזוייפת לא היינו יכולים להתפתח, מאוחר יותר היא לא רק מיותרת אלה מסוכנת להתפתחות! לא רציתי ליצור אצלכם את הרושם שיש משהו מיותר, רק רציתי ליצור את החלוקה הזו של מהות ואישיות מזוייפת. קראתי טיפה במאמרים שלכם ומצאתי די בהתחלה היתיחסות על כך שמאג צריך להכיר את עצמו. בהמשך יש תרגיל המלמד אותנו לראות את המחשבות שלנו במשך עשר דקות כל יום. אני לא מכיר עוד תרגילים שלפיהם אתם עובדים, אך אני חייב להגיב על הנושא. 1. חוץ ממחשבות ישנן הרגשות, התחושות, והתנוע. רוב האנושות לא מודעת לתשעים אחוז ממחשבות רגשות תחושות ותנועות שלה, כי האנושות נמצאת במצב שינה עמוק. בשביל להכיר את עצמינו עלינו לראות גם את המחשבות, גם את הרגשות, גם את התחושות והתנועות. 2. כל דבר קשור בשאר הדברים, כשאני מעשן את המקטרת שלי, עולים בראשי תמיד אותן מחשבות או לפחות אותו סיגנון של מחשבות, אותן תחושות של נינוחות, ואני מוצא את עצמי תמיד באותה תנוחה על הספסל שלי. כשאני נוהג יש מחלול שלם אחר של מחשבות, רגשות...וכך הלאה. לכן זה לא מספיק לנסות לראות את המחשבות שלנו באותן עשר דקות שאנו מקציבים לעצמינו. אנו נראה את אותן המחשבות המתעוררות מאותו הגירוי. אנחנו צריכים לנסות לראות את עצמינו תמיד ובמצבים שונים. באשר לאיזה סוג של אקולט אני שייך...זה קצת מסובך, יותר מעשר שנים הייתי שותף בקבוצה אזוטרית אשר עסקה בהתפתחותו האפשרית של האדם. אני לא יכול לאמר את שמה של הקבוצה, כי היא לא מעונינת בפירסום. לפני כן עסקתי בכל דבר שיכולתי להניח עליו את ידי, ובמיוחד ביציאה מהגוף/הקרנה אסטרלית וטארות. עזבתי את הקבוצה לפני כ-שנתיים, והתחלתי לנסות ולסדר את הידע וההבנות שלי בצורה ברורה. ועוד דבר אחד, כל דבר חדש שעלינו לעשות, לפני שנתחיל בפעולה אנו צריכים את התאוריה, צייר לא מתחיל לצייר מייד, הוא לומד, הוא מנסה, מסבירים לו, מתקנים אותו. גם כאן, לפני שדורשים מאיתנו להתחיל ללמוד את עצמינו מישהו צריך להסביר תאורתית מה יש ללמוד, מה מחקה לנו שם, ואיך הכל עובד. המהות והאישיות המזוייפת זו דוגמא טובה, אם מישהו מכם יצליח לראות את עצמו בצורה ברורה לבטח שיבחין בהם. אך לפני כן אנחנו זקוקים להדרכה!

ההגמון

New member
טוב.

תראה, אני כולי מסכים עם הנחות הבסיס שלך. מה שמפריע לי, זו הגישה של "אני יודע יותר טוב" שמשתמעת מההודעות שלך... כאילו אתה הבנאדם הכי מודע והכי נכון בעולם, וכל השאר צריכים לשאוף לרמה שלך. -עכשיו, אני יוצא מתוך ההנחה שאתה לא באמת מתכוון לכך, ואתה לא מתכוון להשמע כך, אז ניחא. מעבר לזה, מאמרי הפורום לא משקפים את הטכניקות שאני משתמש בהן. הדרכה? -ואת מי אתה מציע לתפקיד הזה..? דיי הבהרתי את עמדתי בנושא שאנחנו דנים עליו כרגע. אני לא רואה צורך להרחיב.

Mist2

New member
כל אחד וההדרכה שלו...

אני הפכתי עולמות כדי להפגש עם האנשים שלדעתי הדריכו אותי. מה שאתה עושה בעינין זה עינינך שלך! אם אני יותר טוב מכולום? למה זה מפריע לך, תלמד את עצמך, הבט פנימה, האם זו גאוה שמפריע לך... מה שאני חושב על עצמי לגמרי לא רלוונטי. אני פורס כאן ידע - תאוריה כלשהי, אני לא אומר שהידע הזה הוא טוב יותר או רע יותר. מה שכן, אני מכיר אותו התנסיתי בו ואני מדבר מניסיון, זה לא אומר עלי כלום, במיוחד לא אומר שאני חושב שאני טוב יותר. בכל מקרה אם הרושם שלכם עלי הוא שבדברי יש נזק, אימרו לי, אני לא חייב להמשיך ולדבר.

ההגמון

New member
הייתי משתיק כאן

אנשים אחרים לפני שהייתי פונה אליך. עם זאת, עכשיו אני בטוח שאני לא אוהב את הגישה שלך.

gwizard

New member
שורה תחתונה

אנו, כאנשים, צריכים יותר מודעות לתהליכים המתרחשים בתוכנו וגם לכל מה שמתרחש מסביבנו. מסכים ביותר, זה בדיוק מה הלימוד של מאגיה / וויקה / אוקולט עושה לך אם אתה תלמיד טוב. מה הבעיה ?

neophile

New member
אף אחד לא *צריך* יותר מודעות

מי שצריך מודעות לא יפתח אותה מעבר לנצרך כלומר אין כאן מחוייבות להתפתחות אלה עוד מעשה אינטרנסטי שאינו תואם לרוח המודעות הגבוה שללא ספק יכשל.

Mist2

New member
שלום neophile

זו בדיוק תשובה הפוכה הנוגדת את התשובה שעליה הגבת... אמרת שהסכמת לנסות ולא לעשות את זה. במילים אחרות זו גנבת אנרגיה.

neophile

New member
old habits die hard

אני מניח שמי שרציני לגבי פיתוח מודעות יתייחס לזה בהתאם לכן צורת ניסוח מסויימת לא צריכה להפריע לי.

MetalSinagouge

New member
אני ממליץ על ספר בשם:

Undoing Yourself With Energized Meditations של כריסטופר הייאט, הוא מדבר בדיוק על איך תנועות בגוף משפיעות על מחשבות, ואיך מחשבות גורמות לתנועות, מה שיכול לפגוע במדיטציה של הסתכלות פנימית. רציתי לשאול, אמרת שאתה עסקת בהקרנה אסטרלית, מה הייתה הדחיפה שלך לעסוק בזה? ז"א מה הרצון שהניע אותך? סקרנות זה משהו, היכולת לעוף זה גם משהו- אם כי יותר אינפנטילי (זה בוודאי כיף, אבל אם לשפוט ע"פ "מה זה מימד אסטרלי" מתסבר שאולי יש שם משהו יותר אדיר).

Mist2

New member
אני לא מחפש חברים כאן ../images/Emo13.gif

ההגמן אני חושב שהתגובה שלך לעיניין, אני חושב שהייתי מגיב כמוך. בעיניין ההקרנה, זה היה מזמן וזה לא היה נחמד כל כך. היה מוזר בשבילי שמייד אחרי ששמעתי על הרעיון, היו לי התנסויות שונות. לא משהו מיוחד אבל היו. זה עיניין אותי יותר והתחלתי לעסוק בזה בצורה רצינית יותר. כיף זה לא היה, הניסיונות הרציניים הראשונים היו מלווים בפחד שלא יתואר. יש להבדיל בין התעוררות לתוך הקרנה ובין ערות בכל התהליך של היציא. אני מסיבות שונות ניסיתי ליזום ולקבוע בעצמי את כל התהליך, דבר אשר דרש ממני ערנות במהלך כל התהליך. בסופו של דבר בגלל הדרכה לא נכונה, ויוזמה גדולה מידי מצידי מצאתי את עצמי במצב לא כל כך מאוזן. במהלך היום לא יכולתי כבר להבדיל בין זיכרונות מההקרנה למציאות היום יומית, הכל היה סלט אחד גדול. לפני כשנה הוצאתי לאור ירחון העוסק במיסטיקה, מסיבות שונות ומשונות נאלצתי להפסיק את הירחון. ולאור יצא רק הראשון, ובו ישנה כתבה על הקרנה אסטרלית שנכתבה עלידי. אם תרצה אני יכול לנסות ולשלוח לך את החומר.

Mist2

New member
האם אתה יכול לקרוא...

פורמט של פרי-הנד או PDF ? ולאן לשלוח?

למעלה