המאגיה רודפת אחרי?

ForbiddenSoul

New member
בלה בלה!

דבר ראשון, התשובה שלך לא נמצאת כאן! התשובה שלך נמצאת רק אצלך, ועם כל הכבוד לרוב האנשים שהגיבו פה ושאמרו שאת לא מתאימה, אני חושב שזה בולשיט! פחד זה עוד מחסום שבלמידה שלנו אנחנו צריכים לעבור! אני "בורכתי" ביכולות שלי מהיום שאני נולדתי, זה אומר שאני מתאים למאגיה? לא יותר מכל אדם אחר! והעובדה שזה הפחיד אותי, כמוך פחדתי על השפיות שלי, ושגם אני ברחתי מזה שנים רבות עושה אותי פחות מתאים למאגיה? לא יותר מכל אדם אחר! את חשבון הנפש שלך את צריכה לעשות עם עצמך, וביננו, רק בזכות העובדה שיש לך את המאגיה, אם -באמת- לא היית רוצה אותה, הא היתה נעלמת... תנסי לחשוב על עצמך ללא המאגיה, ואיך זה היה מרגיש להיות כזאת, ולכל שאלה שיש לך, תשאלי את עצמך, וגם כשאת מקבלת תשובה, תשאלי את עצמך "למה, מאיפה זה מגיע?" ורק ככה תדעי מה לעשות נ.ב. ד"א, פחד נובע מחוסר ידע וחוסר שליטה, ואת שניהם אפשר לרפא בעזרת לימוד ותירגול, בכל נושא שהוא
מתן.

mbinh

New member
היא לא מתאימה למאגיה לפי דעתי

בידיוק היא למדה,פחדה ועזבה.ולכן היא לא מתאימה! דרך אגב זו היתה רק המלצה ודעה אישית.את יכולה לקבל אותה ואת יכולה שלא,אני לא קובע עובדה אני רק אומר את דעתי.

צריך לזכור שהיא נבהלה ועזבה

בתקופה מסוימת בחיים שלה. היה לה יותר קל להניח את המאגיה בצד ולא להתמודד עם תוצאותיה-הטובות והרעות. אבל זה תחום שהיא טובה בו.עובדה. אני חושבת ,אלנור,שאם התבגרת ואת מסוגלת להסתכל על דברים מנקודת מבט אחרת מלפני כמה שנים,את יכולה לחזור אל המאגיה ולהפיק ממנה תועלת.חבל להתעלם ממשהו שבא לך כ"כ בטבעיות. בעצם,המילה "לחזור" אל המאגיה היא אולי לא מילה כ"כ טובה לבחירה. אני חושבת ש"ללמוד מחדש" היא בחירה מוצלחת יותר. להתחיל מחדש,להניח את כל מה שידעת ,את כל החוויות הקשות שחווית ,בצד,ולהתחיל ללמוד בצורה רצינית. סביר,גם ,שבעבר,חווית יותר "נשיכות",מאחר שלא ממש התעמקת בלמידה של איך המאגיה עובדת,אלא הלכת בצורה אינסטינקטיבית לאן שהוּבלת. כשתלמדי,פחות תרגישי כאילו המאגיה שולטת בך ומוליכה אותך למקומות שהיא רוצה לקחת אותך אליהם,אלא את זו שידה תשלוט במהלך העניינים.

mbinh

New member
אני נישאר בעמדתי

אני חושב שהיא נטשה את האמונה שלה ולכן האי לא צריך לחזור

ההגמון

New member
תסלח לי, אך פה

אני חייב למחות על עמדתך. אפילו ברוב הדתות בעולם, האל או האלה או האלים, תמיד מוכנים לקבל את בני האדם, אפילו אם בעבר הם נטשו את אמונתם. מדוע שבני האדם לא יהיו סלחניים באותה המידה? לא לנו לשפוט. נכון?

ebony

New member
מסכימה

אנחנו לא כאן כדי לשפוט זאת העבודה של האלים

gwizard

New member
לא מסכים

אנחנו כאן כן כדי לשפוט כי זו דווקא העבודה של בני האדם

ebony

New member
אבל לא בעיניין

של האם לחזור למאגיה או לא א: רק היא יכיולה לשפוט את עצמה בעיניין ב: זה שהיא עזבה את המאגיה זה עיניין שלה ועם המאגיה אתם לא רוצים לקרוא לזה אלים אז אחלה המאגיה תשפוט האם היא צריכה לחזור או לא לא אתה ולא אני אין לנו את הכלים להבין אותה עד הסוף

תלוי של מי.;

יש אנשים שהתפקיד שלהם לשפוט אחרים, כי החברה מינתה אותם לזה, עפ"י כישורים מסויימים שלהם. לא כל אחד מסוגל לשפוט לגבי אחר. מה שכן, כל אחד חייב ללמוד לשפוט לגבי עצמו, אך גם בזה לא להגזים.

gwizard

New member
רציתי לומר את זה אבל הסתייגתי

כי זה כבר משהו מחוץ לסקופ של הדיון.

mbinh

New member
לא נכון.

אני לא אל (ובטח שלא אלה.ובטח שלא אלים)ולכן אני לא נוהג כאל. אני לא גוזר עליה מוות,אני רק טוען שהיא צריכה לעזוב את הכישוף בגלל שהיא(לטעמי)לא מתאימה לו.

gwizard

New member
OK, פה אני מרגיש צורך להתערב דחוף !

לרוב האנשים שעוסקים במאגיה או מאמינים בוויקה שאני מכיר תמיד הייתה תקופה של משבר וחוסר אמונה. יום אחד אתה קם ואומר "מה זה כל הבולשיט שאני תמעסק בו ?". "אולי כל זה לא נכון ואני סתם מבזבז את הזמן ?" "אולי האלים לא באמת קיימים ואני מדבר עם עצמי ?" "אולי היציאה למישור האסטראלי זה הכל הדמיון שלי ולא באמת מישור קיום אחר ?" והשאלות ממשיכות וממשיכות עד שאתה נכנע, עוזב את הכל וממשיך את החיים הרגילים שלך כמו כל אדם ממוצע אחר. מכאן ישנם 3 יציאות: 1. אתה מפסיק להאמין כליל ולא מתקרב יותר לנושא. 2. אתה מבין שההוויה חזקה מדי בשביל להיות שקרית וחוזר. 3. אתה נתקע במצב אי וודאות. כמו שאמרתי, לכל מי שאני מכיר הייתה תקופה כזו, גם לי הייתה תקופה כזו. האם אתה חושב שלא מגיע לי ללמוד מאגיה בגלל שפעם איבדתי את אמונתי ברגע של משבר ? האם אתה זה שתגיד לי מה עלי לעשות ובמה עלי להאמין ? תחשוב על זה, neophyte ותחשוב טוב כי מחר.....זה עלול לקרות גם לך !

ההגמון

New member
בדיוק מה שניסיתי להבהיר.

אך, כרגיל, הכשרון שלי מתמצה בדמגוגיה. תודה אלון.

זה גם יכול לקרות כמה פעמים

יש אנשים שזה לא קורה להם בכלל, יש אנשים שזה קורה להם כמה פעמים. לי אישית זה קרה כמה וכמה פעמים, בקשר לכמה וכמה דברים.

mbinh

New member
אני נישאר בעמדתי

זה מעבר לחוסר האמונה.כל מה שהיא אמרה נשמעה לי תמוה וביחד עם זה שאיבדה את האמונה זה יצר אצלי התנגדות(שלא מרפה ממני!) אני אומנם לא מנוסה כמוך(במאגיה)אבל אני לא טירון. אני אישית לא חושב שאני אעבור "משברי אמונה",מפני שאני האמנתי במשהו ואז ראיתי שזה תואם לאיזה שהן אמונות(אמונה>מחשבה)

Polar Aurora

New member
אם ילדה קטנה ותמימה,

בת 11 ככה, תקיים יחסי מין כשהיא לא מוכנה לזה סביר להניח שהיא תבהל, תגעל, ותחשוש מכך בעתיד. ומהו סקס אם לא מאגיה? אני לרה אגב, והייתי כותבת כאן לפני שנה ככה אז אני לא אני לא באה להגיד שלמאגיה יש גיל, ממש לא. אבל אם יש לך כישרון מיוחד לזה (או שבגיל 11 את מפותחת ומפתה כמו נערה בשלה יותר, לצורך הדוגמה) אבל עוד לא הבשלת לשלוט בו בלי שהוא ישלוט בך, אולי זה דווקא נבון למתן את הכישרון הזה (להתלבש בצניעות נגיד). אולי התבשלת והכישרון קורא לך ממעמקיך לבוא ולהקים אותו לתחיה. הרי לא מתנזרים לכל החיים אחרי נסיון מיני טראומטי אחד (טוב, לפחות אני לא הייתי מתנזרת). אגב קוראים לי לרה, ואני לא לגמרי חדשה כי לפני שנה ככה הייתי כותבת פה קצת בפורום (נראה לי, או שרק קראתי - לא זוכרת), אבל נטשתי אותו ולכן אציג את עצמי מחדש. והסיפור שלך מזכיר לי את הסרט קונסטאנטין.

סקס הוא לא מאגיה.

נכון,אפשר להשתמש בסקס במאגיה אבל סקס לא = מאגיה. אני ממש לא הבנתי את ההשוואה והיא לא טובה לדעתי.

למעלה