המאגיה רודפת אחרי?

Mist2

New member
תודה

הכתבה נועדה לקשת רחבה של אנשים לכן התמקדתי בפרקטיות, איך יוצאים ולא במה שיש שם ואיך זה קשור לשיטה זו או אחרת. גיליתי שהגישה השניה מבהילה אנשים שמעונינים לדעת על ההקרנה אך עינין הכישוף נשמע להם מפחיד או אבסורדי.

neophile

New member
הם משלימים

המאמר של mist משלים את המאמר של קרייג . קרייג רושם שבמישור האסטרלי המיינד משמש להתמצאות Mist2 דיבר על תירגול של המיינד.

Mist2

New member
שלום Elanor

אני חדש כאן לכן אני חייב להתנצל על כך שאני נדחף, ולא מציג את עצמי כראוי. היה אדם אשר החליט להקדיש את עצמו לעולם הרוח ולעזוב את עולם החומר. הוא סגר את עסקיו ולאחר חיפוש וחקירות רבות מצא גורו שהרשים אותו די הצורך. ובהזדמנות הראשונה, כאשר הוא מצא את עצמו משוחח עם הגורו על עיניני הרוח, הוא הצהיר בפניו שמטרתו ללמוד להפסיק את מחשבותיו! "זה הוא דבר פשוט מאוד" אמר לו הגורו, "פשוט הפסק לחשוב על קופים לבנים, וכך תצליח להפסיק את החשיבה". זה באמת לא קשה חשב לעצמו האיש, ומייד החל בעבודתו להפסקת החשיבה על הקופים הלבנים. אך ככל שניסה יותר, כך גילה שכל מה שיש בראשו הם מחשבות על קופים לבנים. הוא החליט שהוא יגביר את מאמציו וכך הכפיל ושישלש את הקופים הלבנים שהתרוצצו במוחו. לאחר כמה ימים ממש על סף השגעון צצה במוחו מחשבה חלושה ומוזרה, שטענה ובצדק רב, שהוא מעולם לא חשב על קופים לבנים עד שקיבל על עצמו את התרגיל - להפסיק לחשוב עליהם. מה שאני אומר בעצם שככל שנכה חזק יותר באגרופינו בקיר בטון, כך הן יכאבו יותר. אם מטרתנו להפסיק משהו כמו "מאגיה", הרי שאנו צריכים לעשות את זה בעורמה, לא להלחם וללחוץ, המלחמה גורמת להתעסקות בנושא, וההתעסקות מובילה להזדהות, ומשם יוצאים רק באלונקה! ובמיוחד לא להקיף את עצמינו בדברים שמזכירים לנו את הנושא, כמו הפורום הזה למשל. בהצלחה :)))))))))

mbinh

New member
תוספת

אני רק רוצה להזכיר לElanor שכישופי אהבה הם לא שטויות. אני חושב שאת לא מתאימה למאגיה,היתי ממליץ לך להתרחק מכל העינין

Elanor Rigby

New member
קראתי לכשפי אהבה שטויות../images/Emo96.gif

כי זה הדבר הראשון שילדים שמתעניינים במאגיה הולכים לעשות. הנזקים שזה עושה אח"כ זה כבר משהו אחר.. לכן הבהרתי שזה לא מה שאני הולכת לעשות אם אחזור למאגיה. וסתם מעניין, מה ממה שאמרתי גורם לך לחשוב שאני לא מתאימה למאגיה? (לא שאני לא חושבת שזה נכון... יכול מאוד להיות שאני לא מתאימה למאגיה אבל המאגיה לא ממש שואלת אותי
)

PurpleFilth

New member
ברוכה השבה =]

כן, תחזרי!! שפיות זה לחלשים. סתם, מעניין לראות איך כל אחד הגיב לך, נראה שזה אומר יותר על האדם שהגיב מאשר עלייך.

mbinh

New member
דעתי

אני חושב שאם ברחת מהעינין ואת מפחדת ממנו את לא מתאימה לו(צריך להתמודד עם דברים). את ברחת מהאמונה שלך סימן שאת לא באמת מאמינה.ואם את לא באמת מאמינה את לא צריכה לעסוק בזה.

neophile

New member
מה זה מאגיה?!

מאגיה זה תחום מאוד רחב ואף בלתי מוגדר , לא להיות מתאים כביכול לתחום מסויים במאגיה(מה שזה לא יהיה) לא שולל תחומים אחרים . מאגיה זה מונח חסר משמעות לדבר עליו מפני שהשאלה היא באיזה הגדרה אתה משתמש? קצת הסטוריה

neophile

New member
עוד כמה דברים

שלא מצויינים שם הם שהמאגים היו האסטרולוגים הראשיים בניגוד לאמונה הרווחת באל טוב ואל רע - אהורה מאזדה וחרימן - זורואסטרים הם האמינו בזורבניזם , אמונה בבורא האחד .

mbinh

New member
אני חוזר בי

לפי הגדרתי האישית לכישוף היא אכן מתאימה לעסוק בו כמו כל אדם אחר. אבל אנו לא קובעים האם אדם ראוי הוא יכל לעסוק במשהו רק עפ"י הגדרתו. ולכן לפי דעתי היא לא צריכה להתעסק המאגיה בגלל שאין בה אמונה אמיתית(כך זה נראה לעיני).

למעלה