המדען רבי שמעון בר יוחאי

preacher

New member
הקשר הוא...

שאתה נוטה להאמין אוטומטית לכל דבר בלי לבדוק, והאתר הזה ממש מתאים לך.

כנ"ל

ואני שמעתי הרבה דעות של אנשים חילונים והם פשוט לא מצודקים ומעוותים את המציאות

קח דוגמא...

דוגמא מספר אחת היא שמצאו את המכתב של פפירוס שהוא בסך הכל חצי עמוד וכל מה שרשום שמה זה את מכות מצרים ומה שעובר על האנשים באו אתר חופש ומה עשו םירשו אותו בשני בדפים אז אני אומר לעצמי איאך הם מפרשים אותו בשני עמודים שהמכתב הוא בעצם חצי עמוד ואפילו פחות מזה(אז איך הם יכולים לעשות מזה שני עמודים?) דוגמא מספר 2: הזוהר הקדוש מסביר דברים ומגלה דברים שאף אדם לא יכל לדעת לפני 2000 שנה ואתם עיותתם את המציאות בכך שאמרתם שהזוהר הקדוש בכלל קיים רק חמש מאות שנה ונגיד שאתם צודקים למרות שאתם לא אבל נגיד אז איך הזוהר הקדוש יכל לפני 500 שנה יכל לדעת את מתי הלבנה מתחילה מחדש בדיוק באותו באותם אלפיות השניה ומאיות השניה והעלו לוינים לשמים ומצאו את המספר שהזוהר הקדוש אמרעוד לפני 500 שנה כפי שאתם טוענים ורבי שמעון מספר על עוד דברים שרק היום רק אחרי שחוקרים את הגלקסיה ודברים כאלה מגלים שהוא צדק ויש עוד מלא דוגמאות לזה שאתם פשוט מעוותים את המציאות

preacher

New member
חחחחחחחחחחחחחח

"המכתב של פפירוס".... נשפכתי מצחוק!!!!

neko

New member
בוא נראה:

א. את התנ"ך פירשתם כ"כ הרבה שכבר יש בערך 1000 מילה פרשנות לכל מילה בתנ"ך, שחצי מהן סותרות זו את זו או לא דומה למה שהיה כתוב. כתוב בתורה שחובה להשמע לדין מקומי. כתוב בתורה שחובה לעשות צבא. כתוב "בזעת אפך תאכל לחם", לא "בזעת החילונים תאכל לחם" וכו' וכו', ואם היו משלמים לי 1500 ש"ח לחודש על זה גם אולי הייתי יושב ולומד את כל הסתירות כדי לתת עוד כמה דוגמאות. ב. אסטרונומים היו בכמויות, כמו למשל הבבלים שהמציאו את מושג השניות-דקות-שעות-ימים-שבועות-חודשים-שנים. בגלל שהם ספרו על בסיס 6 (ולא 10) עד היום יש 60 שניות בדקה ו24 שעות ביממה. כל זאת הם עשו לפני שהיהדות הומצאה, ד"א, (והרבה לפני מעמד הר סיני אפילו אם התרחש, וזאת אפילו לפי הכתובים). נ.ב: דעת אמת מגלים לך בסוד שהחישוב לא היה מדוייק עד כדי כך, ובודאי לא היה מקורי.

Lu Tze

New member
כן כתוב.

בתנ"ך כתוב שבמקרה של מלחמת רשות (מלחמה שבאה להרחיב א גבולות א"י המקראית) חובה לכולם לצאת למלחמה חוץ מ-3 אנשים: מי שבנה בית ולא גר בו, מי שהחתן ולא מימש את הנישואין ומי שמפחד. למלחמת חובה (מלחמה שמטרתה להגן על גבולות א"י המקראית) כל הגברים חייבים לצאת.

למבדה

New member
נכון

למעשה הסכמת איתי. לא כולם צריכים לצאת אם יש שלושה יוצאים מן הכלל...

neko

New member
מדינת ישראל

במצב חירום לאומי רשמי. אני לא חושב שמדובר ב"מלחמת רשות".

Lu Tze

New member
לפי היהדות, כן מכיוון שהם רוצים

להקים מדינה על חלק מארץ ישראל, כפי שהיא מוגדרת בתנ"ך.

למעלה