נתחי בשר כבש בסגנון הודי
רכיבים: 500 ג' בשר כבש חתוך לקוביות עגבניה טריה + 3-4 כפות רסק עגבניות 2-3 בצלים בינוניים קצוצים 5 שיני שום קצוצות כפית קארי מספר עלי כוסבארה קצוצים קמצוץ ציפורן קמצוץ ג'ינג'ר (עדיף שורש מגורד טרי) פלפל אדום חריף קצוץ ד' (אופציונאלי, כמות לפי הטעם שלכם) מלח פלפל לבן שבבי קוקוס יבש לא מסוכר שמן לטיגון הכנה: מייבשים את הבשר בנייר מגבת איכותי, ומפזרים מעט מלח מעליו. מחממים מעט שמן במחבת ואז מוסיפים את הבשר, הופכים מדי פעם עד שהוא נהיה זהוב-חום. מוציאים את הבשר, מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים כחצי כוס מים למחבת ואת הבצל, מבשלים עד שהם נהיים רכים. מוסיפים מעט מלח (לפי הטעם) , ואת כל התבלינים, העגבניות והבשר. את המנה אפשר להגיש על מצע אורז (הכי מתאים לדעתי) או על/ליד כל תוספת שאתם אוהבים.