למישהו בא סמבוסק?
סמבוסק טעים מאד ממולא בשר- מצרכים - חצי ק"ג קמח רגיל, חצי שקית שימרית, מעט מלח, מים לפי הצורך. למלית: 1/4 ק"ג בשר טחון, 2 בצלים קצוצים דק, שמן לטיגון, פלפל שחור, מלח, בהרט (תבלין מזרחי). אופן ההכנה - מנפים את הקמח, מוסיפים מלח , שימרית ומים לפי הצורך, לשים לבצק רך וגמיש, מתפיחים כשעה וחצי. מטגנים את הבשר עם הבצל עד להזהבה . מוסיפים לבשר, מלח , פלפל שחור ובהרט. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדוריי פינג פונג בערך, מרדדים כל כדור לעלה , ממלאים בבשר ומהדקים לסגירתו, מטגנים בשמן חם, מזהיבים ומשגיחים מאוד שלא לשרוף אותם, מוזהבים מהר מאוד, לאחר ההזהבה להוציא אותם לקערה . הערה: ישר לאחר הטיגון הם קצת קשים למגע, אבל מייד לאחר דקה או שתיים הם מתרככים והופכים רכים וטעימים. בתיאבוןןןןןן. חג שמח!