קציצות בשר ברוטב פטריות עשיר
החומרים הדרושים : 300 גרם הודו אדום/בקר טחון 1 תפוח אדמה, מגורר וסחוט 1 ביצה 1 כוס פטרוסיליה קצוצה 1 כף פירורי לחם מלח ופלפל 1 בצל קצוץ לרוטב: 1 בצל קצוץ 3 שני שום, קצוצות 1 כפית מרק עוף 1 כפית כורכום 1 כפית כמון חופן כוסברה קצוצה 2 קופסאות פטריות חתוכות שמן לטיגון אופן ההכנה : מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה ומשהים שעה במקרר. מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל ושום. מוסיפים פטריות ותבלינים ומאדים כמה דקות תוך ערבוב. מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים. מוסיפים כ - 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מטילים קציצות לרוטב ומבשלים על אש קטנה כשעה. מגישים חם לצד פירה/אורז. בתאבון
החומרים הדרושים : 300 גרם הודו אדום/בקר טחון 1 תפוח אדמה, מגורר וסחוט 1 ביצה 1 כוס פטרוסיליה קצוצה 1 כף פירורי לחם מלח ופלפל 1 בצל קצוץ לרוטב: 1 בצל קצוץ 3 שני שום, קצוצות 1 כפית מרק עוף 1 כפית כורכום 1 כפית כמון חופן כוסברה קצוצה 2 קופסאות פטריות חתוכות שמן לטיגון אופן ההכנה : מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה ומשהים שעה במקרר. מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל ושום. מוסיפים פטריות ותבלינים ומאדים כמה דקות תוך ערבוב. מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים. מוסיפים כ - 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מטילים קציצות לרוטב ומבשלים על אש קטנה כשעה. מגישים חם לצד פירה/אורז. בתאבון