../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifסיכומסיבה שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif
קודם כל- אפתח ואגיד שהיה נהדר, מעולה, מדהים ושאר מילים נפלאות וקסומות שכאלה עם דובוני איכפת-לי מרחפים על עננים ומעשנים גראס
אז ככה: תודה לאליאור ולי שצילמנו ותיעדנו הכל
תודה לאביעד ולאיתי על הפרס הנפלא, אני באמת מעריכה את זה
תודה לכולכם שהייתם חלק מהמסיבה הבלתי נשכחת הזאת!!! תודה לרמת-חן שהגיע כדי שכולכם תוכלו לראות מי זה
סתם. תודה להורי שהביאוני עד הלום (או לפחות הביאו ת'אוטו כדי שאוכל לסוע ולחזור במקום לסוע עם הילוכים לת"א... סיוט!)
אזזזז לכל מי שלקח חלק- מתנצלת מראש אם שכחתי מישהו- אלונה, איתי, אביעד, אליאור, יאיר, עלומה, גל, עידן, מיכל, דנה, ג'ים, פותינקה, דניאל, קזיה, נועה, גיל (למרות שלא יצא לי לדבר איתך בכלל), שירלי (שלא היה לי מושג שהיית עד לעצם הרגע הזה
) וואו אני באמת מקווה שלא שכחתי אף אחד!!! הייתם מדהימים וזו לא הייתה המסיבה כמו שזה היה האנשים שלקחו בה חלק! ולראיה- אפרסם את כל התמונות. וזדיינו, גם אני יצאתי מכוערת ברובם ולא איכפת לי אז מי שיש לו בעיה- חבל. כל התמונות יפורסמו בלי סנטימנטים
אני אוהבת אתכם מאודדדד!!! וממש היה לי כיף למרות שהשניצל ביאס בסוף ולא היה מה שציפיתי לו
איפה המלצר ההומו כשצריך אותו?!
לכל מי שלא היה- הפסדתם מסיבה אדירה, אבל לא נורא... נתארגן מתישהו על עוד משהו כזה
בתקווה
והיי-
בהופעה יהיה אפילו יותר אדיר...!!! והיה חבל לי לא לראות אתכם
באמת באמת
לכל מי שנאלץ לחזות בנו רוקדים את ריקוד הקטשופ לצלילי אמרנת'- אנא סלחו לנו ובבקשה אל תשלחו אותנו