המשגיח הרוחני רוצה לדבר איתך

אם שינו את הכללים באמצע שנת הלימודים

אז זה ממש חוצפה? ועכשו לגופו של ענין, אני מבין אותך שאולי את עדיין מסופקת ומבולבלת בחינוך שאת רוצה לתת לילדים שלך, או שיש לך אילוצים אחרים, בכל אופן זה חלק מהמחיר שכולנן משלמים מהיותנו שייכים למגזר הזה, וכולנו אנוסים ועושים דברים בעל כרחם. זה קשה ומעצבן, אבל זה החיים. תנסי למצוא פתרון ולשלוח אותם למקום קצת יותר פתוח.

הבטחתי לפרסם

רדפתי אחרי אוטובוס ואמרתי אם אתפוס אותו אדחף מהצד של הנשים ונענתי

רק אחרי 40 יום

רק אם תלכי עם חצאית ארוכה ושביס תואם, עם גרביים 500 דנייר אטומים בצבע גוף במשך 40 יום תוושעי ומצווה אחר כך לפרסם.

answers2

New member
גם לא טוב.

אמהות אחרות ילשינו למשגיח שלפעמים בימים קרים היא הולכת ברחוב עם צעיף.

סוג ב

New member
קינאהההה (למה אין פרצוף ירוק שהוא לא טרול?)

צרות עין של נשים חנוטות בסמרטוטים, זה דבר נוראי. תמיד שאלתי את עצמי, מי הן אותן נשים מצועממות משיגרת חייהם המבאסת, שאשכרה הולכות להלשין..
וווווי מצאתי אחד..

מתבי6

New member
מכיר המון נשמות טובות כאלו

בקהילה שלי ידעו לספר מי... טוב לא אסגיר את עצמי. אבל כנראה בכל מקום יש כאלה.

mister xy

New member
../images/Emo45.gif הקנאה מעבירה אותן על דעתן

מכיר את זה מקרוב..

גם במעון של ילדי

שם הזהירו בתחילת השנה שכל אבא שמגיע לקחת את ילדו לא יכנס לתוכו מחשש אי צניעות מהגננות אלא ימתין בחוץ!ואף יותר מזה הגדילו וכתבו שבשום פנים ואופן לא ידבר האב עם הגננת מטוב ועד רע ואם יש לו משהו לברר אצלה יעשה זאת מבחוץ במיעוט הדיבור!כן,והכל מחשש לגדרי צניעות! עלק!

מתבי6

New member
נו, ואתה שומר על זה?

איזה מזל שאצלינו לא השתגעו לגמרי, ומדובר עדין בקהילה חסידית די מצומצמת

אני שומר על זה?

מהרגע שקראתי את ההוראה הזו בדף קשר נכנסה בי כזו שנאה לגננת שכבר ממש לא בא לי לדבר איתה...ואגב, מדובר במעון כללי ולא של חוג מסוים!

../images/Emo6.gifאיזה 'טיפוס' מוכר בב"ב

שמשקלו שואף למאתיים ,חיכה פעם ליד הגן של הבן שלו . הגננת שאלה אותו "אתה מחכה לילד ?" אז הוא ענה "לא, אני סתם שמן."

כשרשמתי את הילד

היה מוסד אחד שהצהיר כי "האב צריך להביא את הילד בצוווי (2) מלבושים" האמא? יכולה להביא את הילד רק עד פתח המבנה. משם שהילד יתעה במבוך הילדים וימצא את דרכו אל האור. לא שאלתי, אבל מעניין כמה מלבושים על האם לעטות על עצמה אז.

מתבי6

New member
את מתארת מקום מאוד קיצוני

כי איפה שהילד שלי לומד לא עושים בעיות לאימהות וגם לא לאבות. זה מקום חסידי ואני הולך בו כמו שאני רוצה, את יכולה לתאר איך. נכון שבשנה האחרונה קמו כמה הורים שלא מצא חן בעיניהם איך מתלבשות אימהות אחרות, רחמי עליהם. אבל שלא תביני לא נכון, אני באמת מזדהה עם מה שאת מספרת כי אם אצלינו אין את זה, יש שגעונות אחרים. אני כבר אמרתי להם פעם, אם אתם כ"כ בטוחים בחינוך הטוב שלכם, קחו את זה כאתגר. קבלו גם את אלה שלא מוצא חן בעיניכם איך האימא מתלבשת (מה זה קשור לילד?) ותחנכו אותו שייצא לפחות הוא כמו שצריך. אין להם תשובה.

המשיח בדרך

אני בעד שהמין היפה יציע לנו את מה שיש לו אבל גם שלא יבלבל אותנו זאת אומרת תראי קצת

mister xy

New member
ובפעם הבאה..

הוא ימולל בזקנו, יכחכח בגרונו ויאמר: שמענו.. אפעס.. אנחנו כמובן לא רוצים להאמין אבל ככה האמהות מדברות שיש לך בבית את... ה... המחלה הידועה (גימטריה של משהו) בתוך המחשב. ועוד שמועה שמענו שכתבת שם באיזה פורום של... חולי סרטן רח"ל ולזה אנחנו כבר ממש לא מאמינים רק רציתי לספר לך על מה האמהות החסודות מדברות. גם כן לא מאמינים, הם שומעים כל היום לשון הרע ואומרים שהם לא מאמינים כדי "להציל" את עצמם מהאיסור.

אתמול נכנסתי לראשונה לכיכר השבת

ואחזתני התרגשות דקדושה, למראה הפסוק "מי האיש החפץ חיים וכו" המופיע ליד שליחת התגובות . אנחנו חיים בעולם של צביעות ,אבל כמדומני שבקטע הזה הם התעלו מעל עצמם .

תצחק תצחק

יש לי חשש כבד שמנהל אותו מוסד עצמו מנהל אורח חיים כפול שכזה. ומעניין מה הסיכוי שהוא גולש כאן בפורום. ועכשיו, אם יש כאן מנהל מוסד, אודה לו אם יסור לתיבת המסרים שלי לתת הסברים. מבטיחה לא להסגירו לקהילה. בתמורה, שיוריד ממני את כל המזוקנים...

למעלה