המשטרה קטעה את המופע

ק ר ח

New member
היה ברור שזה לא יתחיל ב-21:00 הופעה כזאת

ודי כבר עם התרוץ המביש הזה של החוק,בייחוד שכשלוריין היל הופיעה בארץ החוק הזה לא הכי פעל... שהשטויות האלה באות מהמשטרה או קאקרים שונאים סבבה מבליגים,אבל כשאתה רושם פה את השטויות האלה זה גורם לי להתבייש שאתה כותב בפורום הזה בכלל,חוק אלק.

SHIKO2000

New member
חבוב לוריין היל נגמר ב 23:00 און דה ספוט

כל מי שמתעסק בביזנס הזה של לארגן הופעות אמור לדעת על כמה מקומות ספציפים בארץ שגם אם אלוהים יופיע שם יסגרו לו תמיקרופון ב 23:00. יש כאן סך הכל חוסר ארגון מצד המנהלים של הלהקה - אבל וואלה להאשים את המשטרה בבילון וכוחות האופל תמיד יותר קל. ואם כנראה היית מקבל בכתה א ציון יותר גבוה בהבנת הנקרא כנראה היית מבין שאני לא ממש מוחא כפיים למשטרת ישראל שנעמדה על רגליה האחוריות למען השקט של תושבי רעננה...

../images/Emo45.gif

ידוע שבאמפי פארק ברעננה הופעות לא יכולות להמשך לאחר 23:00 על השעון אם למישהו מהמופיעים זה לא מתאים שלא יופיע שם כל העניין של דיברו עם המשטרה [או אנערף מי] על למשוך את זה עד 23:30 זה בולשיט אין דבר כזה. לא פה. לא משנה כמה זמן שבקס' לא היו על הבמה וכמה אנשים באו לראות אותם ושילמו ממיטב כספם. ההפקה הייתה צריכה לקחת את זה בחשבון.

da^Lord

New member
כוס אמא שלהם, ההופעה הכי בת זונה שראיתי בארץ

למרות שהגעתי מוקדם וחשבתי שמצאתי מקום טוב להתיישב, לא ציפיתי לכמות כזאת של קהל.. בגלל זה התבאסתי בהתחלה כי נאלצתי לעלות למעלה ליד הכניסה ומשם צפיתי בהופעה, כולם נראו קטנים מרוב שזה רחוק. וכל האיזור שביני לבמה היה מלא באנשים, היה כל כך מטורף. אנרגיות מטורפות, ביצועים מעולים לכל השירים, סאונד טוב.. הופעה פשוט מצוינת. ודווקא את הדובדבן שבקצפת-שני השירים שהשאירו להדרן לא יכולנו לשמוע, כי ב-11 סוגרים את השאלטר, מי הדפוק שקבע דבר כזה? מי המטומטם שהחליט שהוא יותר חשוב משב"ק ס? מי? המקום מרוחק מאיזורים מיושבים, למי הפריע הרעש בדיוק? וממתי משתיקים במות ב-11? מה זה ילדים קטנים שצריכים ללכת לישון מוקדם? זה סתם מעצבן, למרות התשישות יכולתי להשאר שם עוד שעה שעתיים בלי להרגיש כי ההופעה היתה בת זונה. ואני מתחיל לחזור על עצמי אז די. אני רוצה עוד מופע איחוד.

DJ$upreme

New member
סליחה, אבל איזה קשקוש...

אין באמפי רעננה הופעות אחרי 23:00, ראה מקרה לוריין היל למשל, שהסתיים בדיוק ב-23:00 (ולא ברבע לחצות כפי שנכתב בטעות ב-YNET). מה שיש כאן זה נסיון לרקוד על כל החתונות. היו מתחילים בזמן, היו גומרים בזמן. curfew זה curfew בכל מקום בעולם. ככה גם בפארק הירקון למשל, גדולים וטובים התאימו את השעות שלהם לכללים. גם שב"ק יכולים. אם מישהו חיב התנצלות לקהל, זה הם.

DJ$upreme

New member
כן אבל יותר יקר לעשת קיסריה

ויש פחות כרטיסים למכור שם.

volatile

New member
זה נכון

אבל על איכות לא צריך להשתפר. אני הייתי מוכן לשלם גם 200 שקל להופעה בקיסריה, האקוסטיקה שם בלל פתוח זה חרא רציני. אחת הסיבות שלמרות שרציתי ללכת לא הלכתי לשבק היתה המיקום שבלוריין התברר לי כמיקום מזעזע לא מאורגן ועם נתונים איזוריים לא מוצלחים בעליל (ששעת סגירה מוקדמת זו אחת התסמינים שלו, היעדר אלכוהול זה תסמין אחר)

da^Lord

New member
לא רק בארץ מתחילים באיחור

כל הופעה שהייתי בה התחילה באיחור . והייתי בדי הרבה הופעות בחו"ל.

DJ$upreme

New member
ובכמה הופעות בחול היית

שנמשכו מעבר לשעת הסגירה של ה - VENUE?

da^Lord

New member
לא יודע

כי אף פעם לא סגרו את השאלטר באף מקום. אני גם לא יודע מה שעת העוצר שם.

DJ$upreme

New member
אז תבדוק...

אני יודע על הרבה מאוד הופעות שמופסקות בגלל חוקי curfew, סתם לדוגמה פרינס במיניאפוליס לפני חודש וחצי.

da^Lord

New member
אז כנראה שגם הוא לא התחיל את ההופעה בזמן

בסך הכל זה מה שאני אומר, לא רק בישראל לא מתחילים הופעות בזמן כמו שכולם אוהבים לטעון ש"רק בישראל". זאת פעם ראשונה בכלל שאני נוכח בהופעה שמכבים את השאלטר.

DJ$upreme

New member
גם לוריין היל לא עשתה הדרן

בגלל זה, היא היתה אמורה לעשות את doo wop.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif איזה זין שהשירים הכי חזקים יורדים בהדרן

אני הבנתי שאתמול פספסנו את שוב כאן 2, אסאסינים, הבלדה על פלומפי בי וזאת רשימה חלקית בלבד

rockninja

New member
אה בקטנה

אסאסנים היה באמת חסר, אבל הם עשו כל כך הרבה שירים מהדיסק הראשון שהחיסרון של הבלדה על פלומפי לא ממש בולט... ושוב כאן 2 זה אחד השירים החלשים בקריירה שלהם.

למעלה