מי משיג לי את הדגל של שבק?
הגעתי לאמפיפארק בסביבות רבע ל7, נכנסתי, התמקמתי בשורה הראשונה הצד שמאל של הבמה. ההופעה של פלד ואורטגה הייתה מעולה, הבחורים יודעים להופיע ולסחוף את הקהל איתם, והשירים שלהם סוכריות אחד אחד. איי-מאר די עשו בלאגן, אני אישית לא אוהב סאונדסיסטמים בגלל כל הדיבורים, פול-אפס ועוד כל מיני דברים כאלה, אבל הפעם היו המון דיבורים ובלי מיקסים בלי השירים, לא אהבתי בכלל. נראה לי גם שרוב הקהל לא אהב את זה בגלל שחלק גדול בשורות הראשונות התחילו לצעוק הומו, אבל אז זה עבר לשבק וכולם הבינו שצריך להבין את המופע
ההופעה הזאת הייתה באמת אירוע מיוחד שדרש פתיחה טקסית, אף אחד לא ממש שם לב אבל זאת הפעם הראשונה ששבק הופיעו בהרכב המלא של כל הזמנים! ג'יימס עלה לו בכיף עם הנוצות האינדיניות, ונראה לי שחמי הכריז על הנפת הדגל והאימפריה הכתה שוב! מתחילים עם הקצב הוא המסר וכל הקהל קופץ כאילו חיברו להם דאבל בס לתחת. פתיחה אנרגטית, סוחפת, מקפיצה, כמו זיקוקי-דינור ביום העצמאות. טירוף. אחרי זה אני כבר לא ממש זוכר מה היה הסדר של השירים, אני פשוט קפצתי, הרמתי את הידיים כמו חולה נפש ושרתי את כל השירים...תענוג! רגעי השיא ללא ספק היו החלק שד''ר קספר עלו, הרימו את הקהל והוסיפו להופעה צבע חדש. עוד שיא הוא כשפישי עלה, כיבה את האורות וכולם הדליקו את המצתים והפלאפונים
. לראות את זה מהשורה הראשונה היה משגע
ואז כמובן התחילו לשיר את תתקעו בחצוצרה. בסוף השיר אמרתי לעצמי שעכשיו אני יכול למות בשקט. אני מקווה שפילוני לא סתם אמר בסוף ההופעה נתראה בקרוב. אם הם יעשו סיבוב הופעות קטן זה יהיה מדהים. ההופעה שלהם אתמול השאירה לי טעם לעוד.
ש ב ק ס אימפריה!!!!!!