המשטרה קטעה את המופע

זה פשוט לדפוק את הראש בקיר איתך

איפה ראית אותי אומרת ששוטרים הם חכמים? אומנם אני לא צועקת מדינת משטרה ומוות לכחולים או מה שזה לא יהיה אבל אין שום קשר בין זה לבין מה שאמרתי. צא מזה אני חושבת שפה אני אסיים כי כל דבר שאני אגיד יהיה לחזור על עצמי. שבת שלום.

אגב.. חלאס לרדת על שוטרים!!!!!

אני לוקחת את השרשור הזה נורא אישית...

dod drakon

New member
קרח אחי

לא הייתי אתמול ואני לא יודע בדיוק איך התבצעה סגירת השאלטרים, אבל כשהייתי בביסטי בויז בהופעה עם קהל קצת יותר גדול (200 אלף צופים +-) גם החלישו את הסאונד אחרי 9 וגם סיימו ב10 בול על הדקה. ועם כל הכבוד להנמיך את הביסטיז זה גובל בחילול קודש מוסיקאלי אבל הנה עשו את זה כמו גדולים כי זה החוק וככה העניינים צריכים להתנהל. הסיבה היית אותה סיבה בדיוק, ההופעה היית בפארק שמוקף שכונות מגורים. תמיד אומרים שבארץ זה שוק ושהכל צריך להיות הרבה יותר מאורגן, הרבה יותר מקצועי וכמו בחול ובלה בלה בלה. זה שמצב של lose lose, אם ימשיכו את ההופעה אחרי השעה המתוכננת אז כולם יגידו מה זה השכונתיות הזאת, למה אין איכפת חוק נגד רעש אחרי השעות הקבועות בחוק ומצד שני כשזה נפסק בפתאומיות אז כולם מתלהמים ומפנים אצבע בכיוון "משטרה זונה". אני אומר שהאחריות כאן היא של שבק בלבד, אם לורן היל על קוק עולה ועושה הכל בזמן שקבעו לה אז גם שבק יכולים. אם הם לא מספיק מקצוענים וזורקים זין אז שידעו לספוג את התוצאות. holla

StasikD

New member
בטח ששוטרים לא יכולים להתחבר!!!!1

שמעתי שאם שוטר בישראל נאלץ לחזור על טקסט נועז ושנון כמו "אני באתי להזכיר מה שאתם שוכחים, חייה ותן לחיות,לא אל תשפוט אחרים. בסוף כולם שווים בפני הבורא, הוא זה שקובע פה מה שיקרה", הוא פשוט עולה בלהבות והופך באותו הרגע לאבק שמתפורר באוויר. השוטרים האלו... פשוט קריקטורות, הא?

OldSkooler

New member
היה מ-צ-ו-י-ן... אבל

סביר להניח שלא הייתי אומר את זה אם לא הייתי מוצא מקום נורמלי בסופו של דבר בעזרתו של parnar וזה שהחליט לברוח מהכסא שלו.. אבל.. מצאתי !! אז ב2 שירים הראשונים מחצו אותי כמו את כל מי שהיה בשורות הראשונות שקרובות לבמה, מה שהתחיל כ"אין בעיה, אני אסתדר" והקמת מעגלי כח עם חברים שלי, הפך פשוט למשהו מתיש שהסיח את תשומת לבי מההופעה המדהימה הזאת.. הלכתי אחורה, אחרי זה מצאתי כסא בשורה הראשונה לעמוד עליו, ומשם.... קשה לתאר ! סאונד מצויין. ביצועים יפים, מדוייקים, לא מאוסים, מעניינים, מדובר בחבורת פרפורמרים אדירה שהרימה את כולם לקיבבבבינימט !!! שירים חזקים היו מה שציפיתי שהם יהיו בהופעה ופשוט - מעולה. נכון, בהדרן הייתה ירידת ווליום מטורפת, בגלל המשטרה הזונה, "מכופף הבננות" שחיכיתי לו כל כך לא היה עשירית ממה שהוא יכל להיות, וגם ב"נופל וקם" הקהל עזר להם... היה באמת קצת מאכזב, אבל השאר היה כל כך טוב, שהוא מצליח לחפות על זה.. וגם ישראכרט שיחקו אותה ונתנו להיות במינוס של הכוכבים.. אז שילמתי 104... :) במילה אחת - תענוג. אחת ההופעות אם לא הטובה ביותר בה הייתי עד עכשיו...

OldSkooler

New member
אחרי שקורא את הכתבה

אני מבין שהיו עוד כמה שירים מתוכננים להדרן... קצת בעסה..עדיין היה טוב אבל קצת בעסה.. וכן - יש בעיה עם מנטליות ישראלית, לפעמים בישראל (מפתיע ככל שיהיה) חוק הוא חוק, לא שאני בעד זה, אבל למה לא פשוט להתחיל בזמן (או אפילו לקצר את החימום, בצורה ידועה מראש או ספונטנית) כדי למנוע מצב שהוא מלכתחילה מועד לפורענות... היו מתחילים ומסיימים בזמן (ובדרך קצת פחות מייבשים את הקהל..)

The Rattlesnake

New member
ש ב ק ס וכל מילה מיותרת!

משטרת רעננה שתשרפו אתם והחוקים המזדיינים שלכם!!! פעם ב10 שנים הופעה הכי טובה שאיי פעם נראתה על במות ישראל ועוד מפסיקים בהדרן!

GDI aka OBP

New member
המשטרה סתם זונה...

השוטרים על הבמה התעצבנו כששב"ק שרו את שיר הגאנג'ה לדוגמא, וכל הקהל איתם. התעצבנו -> הורידו ת'שאלטר ;) ולחלק הרציני. באמת באמת באמת שזה היה השעתיים הכי טובות שאני זוכר שהיו לי לאחרונה. וכל מילה נוספת - מיותרת.

Funky Giraffe

New member
כמעט כל פעם באמפי פארק ברעננה זה נגמר

אותו הדבר. השלטר תמיד יורד ב23:00 גם אם החוזה הוא על 3 בלילה. ככה זה כשיש משטרה ויש שכנים

הופעה מעולה!

תכלס אפשר היה להתייחס בהרבה ציניות לכל המופע הזה, אבל המעמד פשוט מרגש מידי וגם הביצוע. בשורה התחתונה השבק נתנו הכל על הבמה, למרות התעייפיות של הסולנים וכל מיני גיחות לצד הבמה כדי לנוח, ההופעה נשמרה ברמות אנרגיה גבוהות. השב"ק עלו עם אחלה ליין-אפ ואחלה ביצועים לשירים ואפשר להגיד שנתנו לקהל את מה שהוא רצה (טוב נו חוץ מאסאסנים). השילוב עם הקספרים היה פשוט סוכריה ופישי עלה לבמה ופשוט נתן בראש. לגבי הקהל - לצערי יצא לי להפגש באופן צמוד ומיוזע עם החוליה החסרה בשרשרת האבולוציונית ועם כל מיני מתבגרים שלא שמעו על דאורדורנט(ואני יכול להשבע שהיה שם אחד שהזיע נפט...) סבבה לקבפוץ ולהנות אבל עד הקטע שבו אתה שולח דמוי בעיטת צוקהרה לבחורה שלידך. זה שהמופע נגמר ב23:00 אין הפתעות - לא התחילו ב21:00 אז לא עשו את כל מה שרצו. למרות שכמו שאמרתי לא היה חיסרון מיוחד של שיר. ועוד משהו על פלד ואורטגה - אני פשוט חייב להגיד שהם מעולים! עלו על הבמה ונתנו בראש, יש להם פוטנציאל להיות חיות במה אמיתיות. מחכה לאלבום (וחורש על המיקסטייפ) נ.ב. אלקס - התרגשת כשכולם שרו עבורך?

ובכן

הרגשתי די זול למען האמת אם אתה כבר מזכיר את זה
והשיא של הערב היה ללא ספק קטע הרגאמאפין המטורף שפישי דפק ב"תתקעו בחצוצרה", אין ספק אחד שמבחינת להחזיק קהל הוא מהטובים בארץ.

ק ר ח

New member
בקשר ל"אסאסנים"

כל אחד שהיה בברזילי בערב מחווה שהיה לחברי שב"'ק ס' עם אלפרבר,אקסום,ש"ס,פלד,אורטגה,כהן,מושון,אני,והנגנים הכי מוכשרים בת"א פתאום זכה לשמוע אותו בביצוע לייב באחלה סאונד,ובהפתעה(זה בכלל לא היה מתוכנן ככה שכולם יבואו) שהובילה בסופו של דבר לשיר הזה....... וגם אני מחכה מאד לאלבום של פלד ואורטגה,הם מארחים אותי באלבום,ותשמעו,מימי השב"ק לא שמעתם דבר שמתקרב לזה,באחריות.

skretch

New member
מי משיג לי את הדגל של שבק?

הגעתי לאמפיפארק בסביבות רבע ל7, נכנסתי, התמקמתי בשורה הראשונה הצד שמאל של הבמה. ההופעה של פלד ואורטגה הייתה מעולה, הבחורים יודעים להופיע ולסחוף את הקהל איתם, והשירים שלהם סוכריות אחד אחד. איי-מאר די עשו בלאגן, אני אישית לא אוהב סאונדסיסטמים בגלל כל הדיבורים, פול-אפס ועוד כל מיני דברים כאלה, אבל הפעם היו המון דיבורים ובלי מיקסים בלי השירים, לא אהבתי בכלל. נראה לי גם שרוב הקהל לא אהב את זה בגלל שחלק גדול בשורות הראשונות התחילו לצעוק הומו, אבל אז זה עבר לשבק וכולם הבינו שצריך להבין את המופע
ההופעה הזאת הייתה באמת אירוע מיוחד שדרש פתיחה טקסית, אף אחד לא ממש שם לב אבל זאת הפעם הראשונה ששבק הופיעו בהרכב המלא של כל הזמנים! ג'יימס עלה לו בכיף עם הנוצות האינדיניות, ונראה לי שחמי הכריז על הנפת הדגל והאימפריה הכתה שוב! מתחילים עם הקצב הוא המסר וכל הקהל קופץ כאילו חיברו להם דאבל בס לתחת. פתיחה אנרגטית, סוחפת, מקפיצה, כמו זיקוקי-דינור ביום העצמאות. טירוף. אחרי זה אני כבר לא ממש זוכר מה היה הסדר של השירים, אני פשוט קפצתי, הרמתי את הידיים כמו חולה נפש ושרתי את כל השירים...תענוג! רגעי השיא ללא ספק היו החלק שד''ר קספר עלו, הרימו את הקהל והוסיפו להופעה צבע חדש. עוד שיא הוא כשפישי עלה, כיבה את האורות וכולם הדליקו את המצתים והפלאפונים
. לראות את זה מהשורה הראשונה היה משגע
ואז כמובן התחילו לשיר את תתקעו בחצוצרה. בסוף השיר אמרתי לעצמי שעכשיו אני יכול למות בשקט. אני מקווה שפילוני לא סתם אמר בסוף ההופעה נתראה בקרוב. אם הם יעשו סיבוב הופעות קטן זה יהיה מדהים. ההופעה שלהם אתמול השאירה לי טעם לעוד.
ש ב ק ס אימפריה!!!!!!

Silly A

New member
וואו. איזה ערב.

באמת אחת ההופעות הטובות בהן יצא לי להיות... שווה כל אגורה במחיר הלא קטן ששילמתי על זה. אנרגיות מטורפות, נימי ומוקי באמת הראו רמה של "דיווה", ג'דיי מאסטרס של מיקרופון. הקספרים באו נורא בטוב, למרות שאני לא מת עליהם בדרך כלל. פישי כמו תמיד שרף את הבמה, לטוב ולרע. בחירת השירים הייתה מעולה ואני לא הרגשתי שפספסתי משהו מבחינת שירים. לקראת ההדרן אני אישית הייתי כבר באפיסת כוחות אחרי "אין כבוד", והקטע שכולם צרחו את נופל וקם בע"פ ריגש אותי. חבל שנושא כיבוי השאלטר תופס יותר מקום מההופעה המופלאה והשואו המטורף שהם נתנו אתמול. סה"כ מדובר ברבע שעה של 2 שירי הדרן, אז אני קצת יותר נוטה לעמדה של סופרים, שמדובר בפרובוקציה מבויימת מראש ו\או חוסר תכנון של הזמן, מאשר שבגלל שהשוטר הרשע שמעון ביטון (שם בדוי) ממרחב ירקון שעמד על הבמה ושמע שירים בעד שימוש במריחואנה החליט לצאת מניאק ולסגור להם ת'ווליום. זה הזוי ונאיבי. כולם סה"כ מכירים את הרפרטואר, ויודעים למה הלהקה מטיפה, ולשוטרים שעל הבמה לא כיף במיוחד באירועים כאלה גם אם מדובר בילד טוב כמו הראל סקעת, כל עוד צריך לשמור על סדר בין המעריצים למטה. אניוויי, לבוא בטענה לשוטרים על כך שהם עוכפים חוק זה מטופש, שילמתם ממיטב כספכם למארגני האירוע כדיי לקבל את המוצר בדמות ההופעה, אם יש לכם בעיה עם המוצר, הטענות יכולות להיות מופנות רק כלפי המארגנים, שככל הנראה לא התחשבו מספיק בנסיבות, שמשום מה, למרבה ההפתעה מכילות את החוק. זה לא בדיוק אירוע אינטימי במרתף בלבונטין, אז someone should have known better. נ.ב. פספסתי את החימום של פלד ואורטגה, מקווה לתפוס הופעה מלאה בקרוב :). המון בהצלחה וכבוד.

kombinaizer

New member
וווואוווו

איזה הופעה. סאונד מעולה, מיליון איש, לייןאפ כמו שצריך. חוץ מהכמעט התעלפות שדפקתי עוד לפני שבכלל התחילה ההופעה, חזרתי כמו גדול לשורות הראשונות
אחת ההופעות הכי טוב שאי פעם ראיתי.

Funky Giraffe

New member
גמני חזרתי אחר כך... זה היה מטורף

בהתחלה כולם עלו אחד על השני, דרכו אחד על השני, הפילו אחד את השני... מטורף מה שהלך בקצב הוא המסר ואימפריה

למעלה