המשטרה קטעה את המופע

rockninja

New member
ואני מבין שאתה חושב ש"אל תגידו לי" הוא הכי

חלש שלהם. מה נסגר אחי זה שיר בנזונה! !! שידור חוזר: חלש שלהם. מה נסגר אחי זה שיר בנזונה! !! שלום

ק ר ח

New member
חחחח,הרגת אותי מצחוק ניר...

לפעמים ההומור שלך פשוט הורג,אם כבר אז השב"ק חייבים להתנצל שלא באשמתם הם נולדו במדינה שבה המשטרה היא השולטת במדינה,מה שנקרא מדינת משטרה, ובתכלס אני לא מאמין שמישהו פה עד כדי כך טיפש,שלוריין היל או איזה מישהו אחר חורז באנגלית השוטרים פשוט לא מבינים, אבל כשזה שב"ק ס' ברור שהשוטרים יסגרו אך ורק בכלל השירים שלהם. שוטר בישראל לא יכול להתחבר לטקסט כמו: "אני באתי להזכיר מה שאתם שוכחים, חייה ותן לחיות,לא אל תשפוט אחרים בסוף כולם שווים בפני הבורא הוא זה שקובע פה מה שיקרה" או לטקסט כמו:"לא תוכלו לסגור אותנו אלף ניידות אם אהוד אולמרט יבוא ניתן לו גם ג'וינט אל תעשה לי פרצופים אדון שוטר אני לא פוחד ממך פשוט מדליק אחר"

אתה צריך לפנות אליי

כדי שאני אגיב? אם לא בא לך שיגיבו לך אל תכתוב פה לפי מיטב ידיעתי זהו פורום באינטרנט משמע יש לי זכות לעשות זאת.

bigm2

New member
אין לך זכות להגיב פה

אפילו ג'חנון אין לך בבית

../images/Emo6.gif!!

תפסת תחת קיבלת פעם אחת תגיד תודה ותשתוק אתה יודע כמה אנשים עומדים בתור?

ק ר ח

New member
לא אמרתי את זה לרגע,גם לא חשבתי את זה לרגע

אבל בד"כ שרושמים "וואי כמה שטויות" מבלי לנמק מה שטויות במה שאמרתי,מקבלים תגובה דומה ועוד יותר מעצבנת,שמטרתה היחידה הייתה לעצבן וכנראה שהצלחתי,כי החזרת לי תגובה חזרה מעצבים,שעליה פשוט לא אגיב. אם היית מסבירה את עצמך לא הייתי רושם כלום,אבל כרגע בעיניי כל מה שתכתבי כאן או כתבת זה שטויות אחושרמוטה גם.

ק ר ח

New member
ודרך אגב-השטויות שרשמתי נכונות,הלוואי וזה היה

שטויות. כל אחד שנעצר פעם אחת בחייו לפחות,ושמכיר את ההתנהגות המבישה והמסריחה של החלאות במדים שקוראים לעצמם שוטרים יודע שמה שרשמתי זה הסבה האמיתית ללמה ההופעה הזו נסגרה,וזה כל כך עצוב שזה ככה כי האנשים האלה הם האנשים שאמורים לשמור עליכם,אבל הם כל כך טיפשים באופן שזה לא מצחיק כבר,אלא עצוב.

זה לא יאמן כמה אתה פשוט חי במציאות משלך

אין שום קשר בין הורדת השאלטר למה שאתה אומר. את התסכול שלך על זה שאין לגיליזציה לסמים תשמור לפעם אחרת.

ק ר ח

New member
שמרתי.

שוב-הלוואי ושוטרים בישראל היו אנשים חכמים.-עובדה שאת לא יכולה להתווכח איתה,והייתי אומר אותה גם אם לא הייתי אתמול בהופעה של שב"ק ס'. את יודעת מה את צודקת,אין שום קשר בין הורדת השאלטר לבין העובדה ששוטרים בישראל הם אנשים לא חכמים,הם פשוט לא חכמים בלי קשר. ואני מבקש ממך פעם אחרונה לא להפוך את הדיון הזה לאישי כי אני לא אמרתי עלייך כלום באופן אישי,ועד עכשיו,גם לא היה לי כלום נגדך באופן אישי,רק חבל לי לגלות כאן שאת בן אדם מאד מגעיל,מאד,כי אני לא יודע איפה בהודעות שלי כאן ועכשיו בשרשור הזה,יצא לך להבין שאני מתוסכל מזה שאין ליגלזיציה לסמים,לא,אני מתוסכל מזה שאתמול שילמתי כסף והשוטרים הרסו לי את ההופעה באמצע. רוצה להגיב? תגיבי....אני לא מגיב יותר לסתומות.שבת שלום.

bigm2

New member
אתה הפכת את את הדיון הזה לאישי

כי אתה כל כך חי בסרט של "כל השוטרים זונות, בואו נשרוף את באבילון" שאתה פשוט מדבר שטויות. אתה מדבר את הדיעות האישיות, והשגויות, שלך.

ק ר ח

New member
הדיון הזה נהפך לאישי מהרגע שנאמר שם-

"תשמור את התסכול שלך שאין לגזציה לסמים בארץ לפעם אחרת"-שנאמר ע"י שאנטי במבי,אליי באופן אישי,מבלי שהעליתי/הזכרתי/אמרתי את הנקודה הזאת,סה"כ כעסתי שהמשטרה סגרה לי את המופע אחרי ששילמתי על כרטיס,כמו כולם פה,אבל כשאני אמרתי את זה אז ה"שאנטי במבי" קפצה בראש כמו סתומה,אמרה לי שזה שטויות,מבלי להוסיף למה,ואז בטון הכי אישי בארץ אמרה- תשמור את התסכול שלך שאין לגזציה לסמים בארץ לפעם אחרת ואז זה נהפך לאישי,אם הדעות שלי לא מוצאות חן בעיניך אחי,זו בעיה שלך,ודרך אגב מי אתה בכלל?

ק ר ח

New member
הא נזכרתי,אתה הטמבל שכותב סיפורים,סבבה.

אני יודע מי אתה.

bigm2

New member
ואתה הראפר הכושל, אז מה?

ולא אתה לא יודע מי אני כי בחיים לא נפגשנו, מה שאני יודע עליך אני יודע ממה שאתה כותב פה, שזה לא מוציא אותך באור הכי חכם בדרך כלל

חח (כנראה) שאתה לא מכיר אותי

אם תגובה כמו שלך הייתה מעצבנת אותי הייתי בודקת מה לא בסדר איתי. הבעיה שכל מה שרשמת זה אוסף של שטויות אם היה צורך לפרט הייתי מפרטת. זכותך.

ק ר ח

New member
באמת שאני נשבע שהלוואי והיית צודקת.

הלוואי ושוטרים בישראל היו אנשים חכמים.

למעלה