המשטרה קטעה את המופע

ק ר ח

New member
כולם ילדים פה? הא?..לפני שה"כתום" היה של

אורנג',תפוז,או של המתנחלים הוא היה הצבע של שב"ק ס' וזה הסבה למה הכל היה כתום. "אני מכור לכתום,אני מכור לבמה"-מוקי,הדיסק הראשון. המהפכה הכתומה קרובה.

The Rattlesnake

New member
משפט זה נאמר בציניות מוחלטת

כתום זה צבע ושב"ק ס' זו אימפריה!

ק ר ח

New member
אני לא יכול,אני עף עם הרוח

ובמקרה אני מעל כולם.תודה גם לך על עוד הודעה גבר,סתכל בחתימה הרבה,ותבוא.

EmGee

New member
אני לא ראיתי שם פרסום כשלהו

אבל אם היה כזה, אז זה בושה שכרטיס עלה 140 שקל במוקדמות. כל העניין בחסות הוא שמסבסדים את המופע לקהל, ע"ע כל הקופה שעל הנייר היה צריך לעלות יותר כסף אבל היה הרבה יותר זול.

idk

New member
אני מניח שהפרסום של תפוז היה אולי כחלק

מעסקה של "אתם תשימו באנרים של ההופעה שלנו אצלכם ואנחנו נשים שלטים שלכם ונצא פיטים"

RJT

New member
אדיר!

בהתחלה הייתי בשורה הראשונה, טירוף מה שהלך שם. ראיתי אנשים יוצאים דרך הגדרות כל שנייה כאילו הם הולכים להתעלף. מתישהו באמצע קספר זזתי טיפה הצידה כדי לנשום כמו בנאדם. אין מה להגיד, פרפומרים בחסד עליון, כל אחד ז'ון קלוד. היה אדיר לראות ככה את נימי קופץ ליד מירו וכולם עושים חיים ביחד. בקיצור, אני לא שוכח את ההבטחה של נימי "אלבום ראשון שבק זהב אלבום רביעי פלטינה", יאללה רק עוד!

DJ JuVi

New member
........

היה ממש ממש טוב. האנרגיות שעפו מהבמה לקהל היו מטורפות ושיתוף הפעולה של הקהל היה אדיר, אולי החלק הכי טוב בכל הערב. בכלל, מה שקרה אתמול צריך להיות גאווה גדולה לחברי השב"ק ולכל הקהל שהגיע. אי אפשר לשכוח כזה אירוע. חוץ מזה, השב"ק הוכיחו כמה הם רלוונטיים גם בישראל של 2007 עם כל ההתעוררות הזאת של הרגאיי והפאנק וכל זה. קיצור, הגיע הזמן לאלבום. חבל רק ש.... איימאר סאונד היו ממש לא לעניין (ניסו להיות יותר מדי מיינסטרים, לא היו מיקסים, האמ.סי היה אאוט לגמרי וניכר שהם לא נהנים יותר מדי, חבל כי הם הרבה יותר טובים מזה), ש"ס לא הביא בראש (הוא היה טוב, אבל כל מי ומה שהיה מסביבו - כולל הסאונד ועוד כמה דברים - היו רעים), והמשטרע, כמובן. חוק זה חוק, אבל אם היה סיכום ובלה בלה בלה, ובכל מקרה זו פשוט מטרה נוחה מדי. טוב חבל גם שנימי לא נתן אפילו חצי קטע חדש. מילה טובה לפלד ואורטגה - ככה צריכה להראות הופעות היפ הופ, רק שלא הבינו מה יוצא מהמקרופונים בחצי הראשון של ההופעה ובשיר האחרון. הקטע הכי טוב של הערב- פישי, כמובן. אין אף אמ.סי בארץ שיכול עליו, ומדהים איך שזה מוכח שוב ושוב ושוב. גאון. העבודה שלו עם הסאונדמן, הקהל והלהקה - ביחד - גאונית ואדירה. הנאה צרופה. שני הביצועים הכי טובים מבחינתי היו ל-"מלחמת מקרופון הזהב" והשיר החדש של החלוצים עם הוורסים של נימי ומוקי. זה כי אני לא כל כך בקטע של הדיסטורשנים וכו'. אבל ההופעה הייתה אדירה.

היה פשוט מהמם!!!

אחרי אין ספור תקלות שעקבו אותי בדרך(והיו מלא) הצלחתי להגיע לאמפי בדיוק ששבק התחילו בעסק ותוך דקה של פילוס דרך אחוז טירוף הייתי מול הבמה... היה פשוט מדהים, לא הספקתי לזוז וכבר הורדתי חולצה כי היא היתה כולה רטובה וסחוטה, ובאמת אני וכל האנשים סביבי היו רטובים באופן בלתי יאמן,הצמא הייתה נוראית וחוסר האוויר כמעט השביתו אותי ואז כמובן באופן טבעי קפצתי גבוה יותר וצרחתי חזק יותר!!! הייתה פשוט ההופעה של חיי! תודה שבק... ורק היה לי קצת חבל שאתה השיר שאני הכי אוהב בקושי שמעתי(נופל וקם*)

שב"ק הוכיחו לכולם שהקצב הוא בהחלט המסר ../images/Emo45.gif

הערב הזה הוכיח יותר מכל שיש לחבר'ה האלה עוד המון מה להציע לנו בתור להקה.. כמה אנרגיות
"הקצב הוא המסר" פשוט שרף בתור שיר פתיחה
העיבודים היו מצוינים נימי פשוט מאוד שרף חייבים לתת כבוד ענק לאדם בן לביא על הפול-אפ ועל כל הבלאגן, אין לנו הרבה פרפורמרים כאלה! וכנראה שהשב"ק רק הוסיפו לו עוד אנרגיות כי אני בחיים לא ראיתי אותו ככה.. כבוד! באמת שלא הפריע לי שום דבר, לא המשטרה, לא הסאונד, לא החוסר באלכוהול ולא החום המתיש! היה פשוט כיף לראות להקה שאתה כ"כ אוהב מתאחדת על הבמה, והכבוד לקספרים בכלל עשה לי תערב.. לא ציפיתי שישלבו אותם בתוך ההופעה!
תודה.

Funky Giraffe

New member
מצטער על הזלזול שיש בהודעה הזו

אמנם היה וייב מטורף בתתקעו - אבל מה הקטע של הפול אופ? אם הוא צעק את השתי מילים האלה זה הפך את ההופעה ליותר טובה?

למעלה