המתמודדים כותבים לכם

מחזקת אותך

ערב טוב ברי.ענת. ירושלים. המשרד המגעיל הזה שעושה לכם את המוות. כל הכבוד על התעוזה והחשיפה. תמשיך. אל תוותר. אני אמשיך דרך התוכנית לדעת מה קורה איתך. ד"ש גם מריקי ורונית.

מחזקת אותך

ערב טוב ברי.ענת. ירושלים. המשרד המגעיל הזה שעושה לכם את המוות. כל הכבוד על התעוזה והחשיפה. תמשיך. אל תוותר. אני אמשיך דרך התוכנית לדעת מה קורה איתך. ד"ש גם מריקי ורונית.

ברי ...

תאמינו לי אין אייש המגיע לו יותר חיוך באשר ברי הבן אדם ידע לחזק אותי כל יום ויום ידע ליהות שם בעת צרה ואיפלו לסגור את הטלויזיה ולחסות אותי בלילה ברי אתה מספר אחד כל פעם שאת מספר משהו אני יודע שה מהלב וזה אפילו גרום לדמעה לזלוג באמת שאני ידוע שטוב לך עכשיו ואין מאושר ממני כולנו לא אנשים מסיכנים כמו שמציגים אותנו אלא האנשים הכי מאושרים בעולם שמצילים את החיים שלהם וכמו שברי חותם כל מכתב שלו אני הכי שמח בעולם

ללי 10

New member
הי ברי,

קודם כל בהצלחה. ראיתי את שני הפרקים הראשונים וממש שמחתי שנשארת. אתה מהמתחרים החביבים עלי.
שמחה בשבילך שהחלטת לקחת את עצמך בידיים ולרזות. זה לא רק הקטע האסתטי, זה גם הקטע של לדאוג לגוף שלך מבחינה בריאותית ולדאוג לחיים שלך ולאהוב את עצמך. אני ממש מאחלת לך שתחזיק מעמד. תהיה חזק ותעשה את זה גם בשביל עצמך, בשביל החיים שלך והבריאות שלך. מאחלת לך שיהיה לך המון כוח להמשיך ולא להישבר. ללי

אביטל25

New member
ברי פשוט מרגש לקרוא אותך!!!

שמחה שהצלחת להגיע להחלטה לדאוג לעצמך, שמשהו גרם לך להארה, בזמן לפני שאתה מפרק משפחה. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת בהצלחה!!!

סיגל בר

New member
../images/Emo25.gifלאחי היקר

אני אוהבת אותך. מגיע לך חיים הרבה יותר טובים .ישר כוח, יש לך אישה טובה , ולך יש לב זהב,( ברי אתה זוכר את החלום שלי).

לברי האחד והיחיד

אמן והייתי מוצא מילים כמו שלך כדי לתאר איזה אדם נפלא אתה! אני מכיר לא מעט אנשים בחיי, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים טובים כמוך! עוד באימון הראשון שלנו ביחד בבריכה אתה ראיתה קבוצה של ילדים מוגבלים מתאמנים ואמרתה שזה כל כך מחמם לך את הלב שאם תזכה במקום הראשון אתה מוכן לתרום את הפרס שלך כדי להמשיך ולקיים את המצווה של החוג הזה. זו רק דוגמא אחת מני רבות שבעזרתה הייתי יכול לתאר אותך, ועדיין, אני לא מכיר הרבה אנשים עם רצון ומוטיבציה לקום ולקחת החלטה כל כך גורלית ואמיצה ולשנות את חייהם במאה שמונים מעלות כמו שאתה לקחתה. ההתמדה שלך גם בימים הקשים והאמונה שלך בצדקת הדרך היא השראה לכולנו. הדרך שבה אתה מציג את הדברים עוזרת לנו בכל עת לעמוד מול הקשיים והמאמץ הגדול שלפנינו, הקלילות שבה אתה מצליח לרוץ גם כשלכולנו אין עוד טיפת אויר מחדירה בנו את המוטיבציה להמשיך. אתה יודע שאני בדרך כלל לא מכביר במילים, אבל אני שמח על ההזדמנות שהביאה אותנו להפגש, אני רוצה להודות לך על היותך מי שאתה ותמשיך להיות השראה לכולנו בהמשך הדרך... כי בזכותך גם אנחנו הכי שמחים בעולם! רונן

אתה מדבר מ-ז-ה שטיות../images/Emo70.gif

אוכל זה לא אויב, אוכל זה לא חטא, ואוכל זה לא פשע, אוכל זה צורך אנושי דבר שהוא בעל חיים! הוא אנרגיה, הוא מקור כוח, והוא גם מהנה ועושה טוב.. היא כן יכולה ללכת לטעם העיר ולראות את כל האוכל, ואפילו לטעום חתיכה סבירה ממשהו עתיר קלריות בשביל לספק את הנפש. המטרה היא לשלוט על אוכל, ולא שהאוכל ישלוט עלינו.. מירב המון בהצלחה יא סלב :) תתרגלי כבר לחתימות וכאלה..

SimsY

New member
גם אתה מדבר מ-ז-ה שטויות

יש אנשים שבשבילם אוכל (לפחות בתחילת הדיאטה) אז כדי לא להתפתות סתם חבל ללכת למקומות שאתה יודע שאתה תתפתה ותחזור מבואס כי לא יכולת לקנות את כל המאכלים השומנים האלה שאתה אוהב. אז תחשוב דקה לפני שאתה מבטל - חשבת ? קראת שוב? תגיב.

SimsY

New member
אני רק הצעתי.

אני לא באתי לאסור כאן על בילויים באופן גורף בזמן הדיאטה.

SimsY

New member
אני מתכוון

לא ללכת על יד הבופה. כי אני כשאני צריך ללכת למקומות בעייתים כאלה אני פשוט מתרחק ממוקדי הסכנה - חבל סתם להסתכל ולהתגרות, כי בסוף זה יגמר בבכי אני יודע, וגם אם אפשר להתאפק אז עדיין לחשוב על זה מקלקל את המצב רוח.

shoo1

New member
מירבי מנעמה חולי -אישי

מאמי כל כך שמחתי לראות אותך. אני ראיתי את התוכנית שסיפרת על אמא שלך ז"ל ואני כול כך מבינה אותך . אני מקווה שתהיה חזקה קודם כל בשביל עצמך ודבר נוסף אל תלכי למקומות שאת יכולה ליפול רק מקומות שיתנו לך כוח.אם את רוצה תבקשי מההפקה את הטלפון שלי ואני ישתדל לדרבן ולעזור. דבר נוסף אני יופיע עם טל-ליהי בפרסומת של גלידה של נסלה החל מיום רביעי זה היה חוויה חבל על הזמן. מתוקה תחזיקי מעמד כל המדינה מאחוריך ממני נעמה חולי

mtb7

New member
נעמה-אישי

קודם כל מה שלומך? אני מצטערת בשבילך שלא התקבלת לתוכנית אבל שמחתי לראות אותך ש ו ב בטלויזיה. בפעם הקודמת הופענו יחד בטלויזיה בשנת 1999, זוכרת? באר שבע? תחרות??? אשמח לשוחח איתך באופן יותר אישי אפילו במייל שלי ופחות בפורום הזה, גם להעלות זכרונות וגם סתם לקשקש על החיים ועל הדברים המשותפים בינינו. אם הייתה לי אפשרות הייתי גם מגיעה לאודישנים של התוכנית אבל זה היה קצת קשה, אפרט לך באופן אישי אם תרצי. אשמח לשמוע ממך ביי ונשיקות... מיטל

mtb7

New member
אני לא גרוזינית ממי

זוכרת? היינו חבורה שמשך תקופה מסוימת- אני, את, שרון, כוכי, רוית ועוד שאני לא זוכרת את שמן. היה לי שיער קצר ופרוע... כתבתי לך עוד תגובה תסתכלי יותר למעלה... מיטל

shoo1

New member
אוווי אחותי מה קורה?

הקשר בינינו היתנתק כאשר עשית ניתוח קיצור קיבה איך את? האם את בקשר עם משהו מהתחרות? אני מתה לשכפל את הקלטת אין לי אפילו מזכרת! תרשמי לי את המייל שלך אני מתה לדבר איתך!!! מזל שיש את הפורום אהההה.

למעלה