המתמודדים כותבים לכם

pitriya

New member
על פי האנרגיה שאת משקיעה את אשמה

ניראה לי שתפסו אותך עם התחתונים למטה גברת טלי היקרה... כמה מילים וכמה עצבים זה מראה שאת פשוט לא מסוגלת לקבל ביקורת ושאת לחוצה פחדדדד ממה שיחשבו עלייך... טלי... דבר ראשון תצחילי להיות בן אדם את ניראית כמו אדם סכסכן שדואג רק ל"תחת" של עצמו....

פטרייה...למה להיות שלילית כל כך?

את סה''כ ראית את התוכנית כמו כולם ולא יודעת מה באמת הלך שם. באיזו זכות את אומרת לטלי שהיא סכסכנית ? או יותר נכון, ''נראית אדם סכסכן''.. מזו השפיטה המכוערת הזו ? את בסה''כ קנאית שרע לה שטלי קיבלה פלטפורמה נהדרת להרזייה בזמן שלך אין... הקנאה לא בריאה בכלל. וטלי המדהימה, את כרגע משתתפת בתוכנית עם הרבה ריטיינג.. את חשופה כרגע להמון המון אנשים שלכל אחד יש מה להגיד גם לטובה וגם לשלילה.. אם תכנסי לזה ותקחי את זה ברצינות, לא תצאי ראש ורק תהיי מתוסכלת.. את רואה משהו שלילי? קחי צעד אחורה ותעיפי אותו מהראש שלך. תני רק לאהבה מקום בחיים שלך ולפירגון.. מי שלא מכיר אותך לא יכול להעיד שאת סכסכנית וכו'.. מה גם שהאיטרנט מלא באנשים קטנים שבעולם האמיתי לא מסתדרים, אז את תיסכולם יורים דרך מקלדת ומסך מחשב.. שיהיה לך בהצלחה ואל תקחי ללב חרא של אחרים. בשביל זה יש אסלה...(שאגב, מקום מעולה לחילוף חומרים
)

המונשרי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif פטריה צודקת.

אצלינו בעבודה היום רבים חשבו כמו הפטריה.

מוקת

New member
אויש טלי - תנוחי ובגדול!!!!

אני לא רוצה לריב איתך אבל רבאק - לא מבינה למה החלטת להיטפל לצ'יפ? היא נראתה פיין לחלוטין! ומעבר לזה - נראתה ברמה מאוד גבוהה. משכילה, אירופאית, אישה מטופחת, יפה. ממש לא מבינה לא אותך ולא את החברות שלך.

טלי יצאת קטנה מאוד!!!

ראיתי את צ'יפ בבלוג TV בתפוז והתפעלתי מהאישה המדהימה הזאת.. אין ספק שאתן חבורה של קנאיות וגזעניות שלא מקבלת את השונה מכן!!! מהתחלה לא אהבתי אותך ואת ההתבטאויות שלך נגד שמנים לא נורא את בטוח לא תהיי זאת שתזכה.... צ'יפ בדרך הנכונה!!!

טלי תיזכה ../images/Emo47.gif היא מלכה../images/Emo70.gif

את קנאיתתתתת עלובה
עוד חברה של ציפ
פחחחחחחח הביאה את כל הכפר הדרוזי חחחחח

SimsY

New member
אני לא חושב שצריך להגרר להעלבות

למרות שאני בכלל לא מצדיק את כל ההתלהמות הזאת של אלומת אור, עדיין אין שום סיבה לרדת על צ'יפ.

SimsY

New member
לא הגזמת בכלל

מה זה השטויות האלה גזעניות - אומנם אני לא חושב שצ'יפ הייתה זאת שאשמה בכשלון הקבוצה אבל עדיין - את נשמעת יותר מידי היסטרית.

טלי הנשמה שלייי ../images/Emo24.gif

כולם מקנאים בך ולא מבינים שאת נשמהההה ענקיתתתתתת פשוט הכי מדהימה שם!!!!!!!! הייתי איתך במיונים ומירב סתם תחרותית ומגעילה לאחרים וגם ציפ מוזרההההה שחבל על הזמןןןןן רק את תמכת ועזרת במיונים והיית חברה טובההההה מי שכותב עלייך דברים רעים מקנא נבך כי את פשוט מדהימההההה וכולם רואים את זה ביי כפרוששששש פיני

חחח מזה כולם מקנאים בה? מי זה כולם?

למה צריך לקנא בה? מה היא קבלה שאין לאחרים ונותן להם סיבה לקנא בה? אתה לא מבין כמה עלוב אתה נשמע במילים האלה, וזה בא בנוסף לעובדה המצערת שאתה סתם גזען קטן ומושתן (כאילו מה הקטע בציון כפר דרוזים?) תכף תגיד שכולם מקנאים גם בך...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא מבינה איך אתם שופטים

כל עוד לא הייתם במקומה, איך בכלל אתם יכולים לנחש מה הייתם עושים במצב הזה? איך אתם יכולים לבקר אותה? מאיפה אתם כ"כ בטוחים שהיא לא פעלה נכון? ואגב, קחו את כל מה שמשודר בטלוויזיה בערבון מוגבל, התכנים שם לא כאלו קודש הקודשים... לפעמים קורה ומוציאים דברים מהקשרם בשביל עוד קצת רייטינג.

../images/Emo24.gifחברים כנסווווווווו לפה מיד..

טוב אז ככה, קודם כל שלום לכולם אני אציג את עצמי קוראים לי הילה ואני הייתי עם החבר'ה באודישנים עד הסוף .. הכרתי קצת את הנפשות הפועלות ואני רוצה להסביר לכם משהו .. אני חושבת שאתם מוציאים דברים מהקשרם ולוקחים את העניין באופן אישי מידי.. תבינו יש פה קבוצה של אנשים שרוצה לשנות את החיים שלהם והם יעשו זאת בכל מחיר ובמקרה הזה יש גם המון תחרותיות כי זה שם המשחק .. מי שלא יהיה מספיק תחרותי ומי שלא ירצה מספיק לא ישאר ולא ימשיך את התוכנית ... הספקתי להכיר קצת את צ'יפ שהיא בחורה מקסימה ביותר וגם את טלי שנכנסה לי ללב וכבשה אותו בהומור המדהים שלה ובאהבה שלה כלפי אנשים ובטוב לב שלה. אני לא באה להגן עליה או לצאת נגד צ'יפ כי את שניהם הכרתי אותו דבר אבל תבינו שאלו הם חוקי המשחק והם מחוייבים ללכת לפי המנגינה אחרת משהו מהם ישאר בחוץ.. ואם זה להדיח את החבר שלהם או לא זה שיכול מידי שהם צריכים לקחת . אל תשכחווווווו וזה הכי חשוב שהתוכנית ערוכה , ובשביל שהייה רייטינג טוב ובשביל שזה יהייה תחכני מספיק עורכים את זה באופן שהם רוצים והפעם הם רצו להוציא את טלי הלא בסדר כביוכול למרות שהיו דברים אחרים וקרו דברים אחרים אבל מה שאנחנו רואים בבית זה מה שרצו בהפקה שנראה והפעם רצו להוציא את טלי הביצ'ית . מה שאני מנסה להגיד פה שאין פה עניין של טוב או רע , יש פה משחק ,משחק השרדות על החיים שלנו .. והם משחקים בלי חוקים ועושים רק מה שטוב בשבילם כי לא לחינם הם הווינרים שהגיעו ל 12 הסופיים . אז במקום לשפוט אותם תנו להם את הקרדיט ותהנו ממה שאתם רואים. נשיקות לכל המתמודדים והצלחה לכולם. הילה

לטלי ../images/Emo13.gif

כשהלכת לתוכנית הזאת כדי להרזות לפני כל האומה היית צריכה לקחת בחשבון שיהיה לאנשים מה להגיד לא רק על הצורה אלא על היתנהגותך אם לא היית רוצה פירסום לא היית נימצאת בתוכנית אף אחד לא הכריח אותך ללכת לתוכנית ויכולת לעשות את זה לבדך בלי אור הזרקורים הבחירה הייתה בידייך אז אל תפני אצבע מאשימה אל הצופים אלא רק אל עצמך שבחרת לעשות דיאטה מול כל המדינה! בהצלחה לך! מינה בשן

למעלה