אלוניס
מדוע כואב הלב?? אמרתי שבכיתי? שסבלתי? שקינאתי?? חלילה.. ההפך הוא הנכון, הייתי בטעם העיר בכייף שלי, טיילתי, רקדתי דיברתי עם מליון אנשים (שאין לי מושג מי הם), היה מהנה, האוכל אפילו לא דיבר אלי, בשנים הקודמות הייתי מקפידה לאכול מכל דוכן את המאכלים האהובים עלי וגם כאלה שאהובים עלי פחות, העיקר כדי לאכול, אבל הפעם זה היה שונה, הגעתי בידיעה שאני לא הולכת לאכול דבר, כי האוכל הבריא והלא ספוג שמן חיכה לי בבית, רבים האנשים שהיו במקום ולא קנו דבר.. בכל זאת נהנתי לראות את אחותי מתענגת על המאכלים שהיא בחרה (אגב אחותי רזה.. חח) נהנתי לראות את ההמון נהנה מכל ביס ותאמיני או לא, זה השביע אותי וסיפק אותי בצורה שלא אוכל לתאר לעולם.. . עכשיו לגבי ה"צום", אנחנו נשקלים על משקל מיוחד ולפני שקילה צריך מינימום 10 שעות של צום מאוכל ושתיה, והמשקל מודד בצורה טובה ומדוייקת יותר.. חלילה אני לא צמה.. אני? צמה?? הלוואי ויכולתי.. אני שיניתי את חיי, את הדרך שחייתי ואכלתי ואני יודעת שמצום לא מרזים... אז הסירי כל דאגה מליבך אני אוכלת ואפילו אוכלת טוב.. בכל אופן אני אחרי 4 שעות אימון בווינגייט אז אני אשכב לי לנוח.. שיהיה לך שבת שלוםםםם שלך, מירב