המתמודדים כותבים לכם

BellA עלמה

New member
אותי אישית מעניין

מה יקרה אחרי שתסתיים התוכנית הכי קל לרדת שכל העולם צופה ויש לחץ מה יקרה שכבר אין לחץ? האם אתם עוברים גם הדרכה נפשית? לדעתי זה הכי חשוב בכל התהליך ולא דווקה התפריט .

מ ר י ל

New member
כל אחד והקצב הנכון לו

בדיאטה ובכושר גופני! אז היא יותר איטית אז מה?זה הופך אותה למצורעת? למה שיהיה כוח להמשיך אם היא רואה שהיא לא מצליחה לרדת ולא מקבלת תמיכה מהבנות האחרות?! איך אפשר בכלל לקבל תמיכה בתוכנית הזאת , אם כל פעם מעיפים מישהו אחר?! לכי לקבוצה של מירי בלקין יעלה כסף אבל שם לא מעיפים אנשים בגלל שאין שם תקנה כזאת בכלל.

efratcn

New member
מה הקשר בכלל למה שאמרתי?

לא אמרתי שהיה צריך להדיח אותה בגלל שהיא לא ירדה במשקל אלא בגלל שהיא לא התאמצה מספיק בשביל הקבוצה! וש*זה* התבטא בירידה פחות משמעותית במשקל. מי הפך אותה למצורעת?? הגזמת לגמרי בתגובה שלך... תסתכלי שוב בפרק ותראי שהיא נתנה פחות מעצמה לעומת האחרות וזו הסיבה שהיה יותר נכון, לדעתי, להדיח דווקא אותה.

bami24

New member
כל הכבוד למירב על מה שכתבה

היי לכולם סה"כ ניתנה לחלק מהחולים במחלת ההשמנה הזדמנות פז לעלות על תהליך להתחברות עצמית ועם ההכחשה של עצמם ולהגיע לשורש האמת. עשו מה שמבקשים ממכם עשו למען עצמכם ורק עצה לגבי ה"דיאטה שלכם" = תכנית אוכל כדי שיהיה לכם יותר קל לעבור את הימים - הימנעו מאכילת פחממות לפחות לשבועיים שלוש של התכנית , ארגנו לכם ארוחות של 3- 4 פעמים ביום תנו מרווח בין הארוחות . החליטו ותכננו מה תאכלו , עקפו את המח הערמומי. שיהיה בהצלחה לכל המתמודדים ההתמודדות תהיה אחרי התחרות לשמור על מה שירדתם זה אפשרי אבל צריך להשקיע מציעה לכם להגיע לקבוצות תמיכה כיוון שהשמירה היא לכל החיים הדיאטה היא לא יעד ולא מטרה חיים חדשים הם דרך חיים בריאה ומי שהיה שמן מאד כמו החברה כאן שהתמודדו זה התמכרות ואובססיביות , אני כותבת זאת מנסיון אישי ומסבל אישי של להיות שמנה דיאטנית רזה יכולה לתת לנו תכנית אוכל שלא כל כך אפשרית - לדעתי רובן לא כל כך מבינות את הכמיהות המשגעות אותנו.(במיוחד כשהן מרשות לשמן לאכול 2 קוביות שוקולד ביום- מי שמסתפק ב 2 שיקום) אבל מחלת ההשמנה היא מעבר לזה. מי שרוצה לקחת אחריות על חייו שיילך לקבוצות תמיכה שעולות מחיר סימלי ואף אחד לא מתעשר עלינו. ואין לנו "גורו" אנו כולנו עוזרים אחד לשני. מחלת ההשמנה היא דבר רציני והורס איכות חיים לרבים מאיתנו בגיל צעיר, ובגיל מבוגר יותר מלא מחלות . מאחלת לכולם לעלות על דרך ההחלמה

טלי בהצלחה!!!!

אף אחד לא אומר לי "אם תרזי תיהיה יותר יפה" אני אומרת את זה לעצמי.. חח ברצינותתת אני מלאה ואני חייבת להוריד כמה קילוגרמים הבעיה שאף אחד לא חושב ככה רק אני..!

SimsY

New member
גם אם היא כותבת יפה

אני מרגיש שזה כמו בכי אין סופי הפוסט הזה של הבלוג ואם היא מאשימה היא צריכה לתת את הזכות למי שהיא תוקפת אותו זכות להגן על עצמו.

מ ר י ל

New member
למה אתן לא מוחות על התנאים האלה

של הדחה ושל קבוצות נפרדות לפי מין? זה תנאים ממש דבילים. בתוכנית האמירקנית לפי מה שהבנתי היו קבוצות מעורבות ולא חד מיניות. נכון שבחרתם להשתתף אבל זה לא אומר שאתם חייבים לקבל את כל תנאי התוכנית כתורה מסיני. יכולתם לדבר עם ההפקה ולהחליט שמי שיודח הוא זה שלא יתמיד בדיאטה ובספורט.

אז שורה תחתונה

אם אני לא הייתי מקבלת חסינות אני הייתי עפה אה?! טוב נו מילא... דברים לא נשארים בקרקעית זמן רב ובסוף החרא צף.... שניה אני עושה שיחזור בראש להיזכר בשבוע הראשון.... !$%!%$%$%$%#@@@#$%$#&# טוב סיימתי כבר כואב לי הראש...

מירב, יש לי הרושם שאותו משפט היה

נאמר לגבי כל אחת/אחד שהיה/תה מקבל חסינות, לולא את היית מקבלת אותה. הכי נוח להתלבש על תירוץ שאי אפשר להפריך אותו.. אל תקחי ללב :) את יודעת מה את שוה, לכי עם זה! ותצליחי בגדול, בין אם בתכנית ובין אם מחוצה לה!!

SeazeR

New member
גם אני חשבתי בהתחלה שיש לך פנים

יפות ושאת מדהימה, אבל.....מבפנים את לא כל כך יפה!

AD890

New member
טלי לפחות כנה ואמיתית..היא צודקת ב.

במאה אחוז זו התוכנית, זה הפורמט. המטרה של כולם זה לשרוד ולהמשיך להיות בתוכנית,מי שיגיד אחרת הוא שקרן! לכל אחד יש את הזכות (יותר נכון החובה) להדיח, ואין דרך אחרת . טלי לפחות לא שיחקה אותה בוכה ומצטערת על ציפ,כמו מירב אלא הייתה כנה בדבריה ובהבעות פניה. מי שנפגע מההדחה ולוקח את זה אישי כנראה לא היה צריך להבחר לתוכנית מלכתחילה, והיה צריך להתאדות כבר בשלבי האיבחון הפסיכולוגי. עוד רבים וטובים יודחו קחו את זה קל זו רק תוכנית. ובהצלחה לכולם.

דרלינג, צאי מהסרט שאת חיה בו

אין לי קשר לצ'יפ (למרות שהייתי שמחה, היא מותק בעיניי). זה טיבה של תכנית ריאלטי, את חושפת את עצמך על הצדדים הטובים והרעים שלך וזוכה לביקורת של אחרים שיכול להיות שלו היו במקומך היו עושים אותו דבר. יש רק דבר אחד שלא מובן לי אסטרטגית - למה להדיח את הנשים שהורידו הכי הרבה? החלטתם להדיח את מירב ואחר כך את צ'יפ שמבחינת הורדה תרמו הכי הרבה לקבוצה. לא מצליחה להבין איך אתן פועלות. כל טוב ובהצלחה, נעמה

niva99

New member
למה להדיח את הנשים שהורידו הכי הרבה

בגלל שהן המתחרות החזקות ביותר. ואם יתפטרו מהן כמה שיותר מהר - יקטן האיום עליהן עצמן.

נעמה

ההדחה לא היתה אסטרטגית.חברתיתי בלבד. תקראי את מה שכתבתי שוב. או לחילופין תשאלי את שאר הבנות. אני את שלי אמרתי. אני היחידה שלא רצתה להדיח את צ'יפ. ולגבי העשיה... באמת ובתמים נתתי את כל כולי, בספורט, לא היה שיעור אחד שישבתי. ביקשתי לעשות חדר כושר במקום הליכות חוץ.. כי שם אני שורפת יותר קלוריות... קשה לי הליכות בחוץ בעליות ובשמש מאחר ואני סוחבת הכי הרבה שומן!!! ביחס לגובה שלי..וההליכון או האליפטיקל עוזרים לי איכשהו. מעולם לא עשיתי ספורט לפני כן( כמו בנות אחרות בקבוצה שהיו אצניות.. או רקדניות) ואני גם כבר לא בת 20 . הורדתי במשקל כמו חני קילו וחצי וקרוב מאד להילה קילו שמונה מאות. זה יפה מאד לשבוע ראשון.לא התבטלתי לרגע.. פשוט איטית בהליכות חוץ ביחס לאחרים . אני רק יכולה לקוות שעם הזמן יבוא הכושר גם בהליכות בחוץ ולא רק בהליכון .

SeazeR

New member
טלי שלום רב

אני כותבת לך בניק של אחותי, איני קשורה בשום אופן לצ'יפ, ואני רוצה לומר לך שאני חושבת שאת "ביצ'ית", לקום מהשולחן ולומר את המשפט הזה "ולמי שאני מדיחה, יש לי רק לומר זה בגללך ולא בגללי"...??? משהו כזה בסגנון את נראית לי מאד בי'צית אולי בגלל שכל החיים נאלצת להגן על עצמך מפני אנשים רעים שלועגים לשמנים, יכול להיות שאת מנסה להיות כמה שיותר זמן על המסך,אבל לא אהבתי את ההתנהגות שלך, ואת ההתפנקות שלך על הפעילות הגופנית, מותק שלי....נתנו לך את הזדמנות חייך ...לרזות אז יאללה תעבדי קשה.

תיקון טעות

אמרתי בגללכן.. לא בגללי.. זה ערוך ( היו עוד כמה משפטים קודם לכן) וזה נאמר כי לא רציתי להדיח את צ'יפ. וכל הקבוצה רצתה פה אחד.. והיה לי קשה עם זה.

למעלה