הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

deathcaster

New member
ממממ...

"לא הוצגה מעולם עדות להתפתחות טבעית של מערכת מורכבת"- האם אי פעם הוצגה עדות לתכנון תבוני שלא ע"י האדם?

אם כן... נא הצג אותה. הוכחה ישירה לקיומו תספק את הסחורה, הבמה שלך... (טיעון השען אינו הוכחה)

ואם לא הבנת... אז בגלל שעברנו את פורים, מצפים ממך שלא תנהג כליצן.

deathcaster

New member
אם לסבתא היו גלגלים

היא כנראה הייתה קורקינט...

אבל סבתא היא סבתא

ומכבסת המילים שלך לעולם לא תשנה את העובדה ששעון ומנוע הם חפצים מלאכותיים מעשה ידי אדם ואילו חלבון וכל מולקולה/מבנה ביולוגי אורגני חי, אינו כזה ואין הדבר אומר בהכרח שחבר דמיוני כלשהו ברא אותם... אלא אם כן יש לך הוכחה ישירה לקיומו של מתכנן תבוני שתסתום פעם אחת ולתמיד את פיותיהם של כל האבולוציונרים .... יש לך? כי אם אין לך... מן הראוי שאתה תסתום.

deathcaster

New member
גם אתה לא יודע כלום על דברים אחרים

ההבדל הוא שגם על דברים שאתה מתיימר לדעת עליהם, אינך יודע כלום ואתה מעולה בלעשות "קופי פייסט" מהאתר של משיחי השקר שלך.מבלי לעשות שנייה אחת של עיבוד מידע במוחך...

אבל זה לא מפתיע, אינך מרשה לעצמך להתבלבל עם עובדות, לפחות לא בכדי לענות על שאלה פשוטה מאוד שהיא: "האם יש לך הוכחה ישירה לקיומו של מתכנן תבוני?"

deathcaster

New member
שירות חובה היה שנתיים?

באלו שנים אביך שירת בצה"ל?

כנראה הוא יצא מצה"ל בקיצור שירות מסיבות לא נעימות... (בגללו או לא בגללו) או שאבא שלך היה פשוט אמא שלך?

שירות חובה בצה"ל נקבע לתקופה של 30 חודשים בשנת 1949, ובהוראת שעה בשנת 1968 הוארך ל-36 חודשים.

או שהוא שוב משקר לך.... או שאת משקרת.

נו אז את לא רוצה להוכיח את השטות של הדיסקית ולא רוצה להתאמץ.... האם את רוצה להתאמץ להוכיח ששירות חובה היה שנתיים לגברים?

deathcaster

New member
אם אינני טועה.................

30 חודשים כפי שציינתי, זה שנתיים וחצי

תמשיכי לעשות צחוק מעצמך.

לחילופין, אם את טוענת ששירות חובה לגברים עדיין היה שנתיים, אשמח לראות בדל של הוכחה לטענתך.

פולספגן

New member
אתה לא טועה, אך יש לך בעיה רצינית של הבנת

הנקרא, כי אני לא כתבתי שלא אמרת את זה, אלא ציינתי שגם תקופה כזאת היתה.

לא נורא, לביולוגיה זה מספיק לך ...

deathcaster

New member
ההבדל הוא

שזה שהשירות היה שנתיים וחצי- זו עובדה ידועה וניתן להוכחה בקלות.

מה עם שירות החובה המהולל של אביך? שנתיים? שירות מלא? יש הוכחה? (כן כן..... למה שתתאמצי עבורי... שמענו.... תמשיכי להאמין בשטויות שמכרו לך)

פולספגן

New member
אכן אמשיך להאמין לאבי בניגוד אליך שלא שם על

אביך בדיוק כמו שאתה לא שם על הזהות שלך כיהודי ועל המדינה שלך.

מעניין למה נשארת בארץ לדוקטורט? האם עד כדי כך הנתונים שלך היו גרועים שלא התקבלת בחו"ל?

יוהו!

מי שנמצא בחו"ל - ברח, עריק, אנטי-ציוני, לא הצליח להסתדר בארץ.
מי שנמצא בישראל - זה כי לא התקבל בחו"ל.

איפה למדת, פולספגן? על המאדים?

פולספגן

New member
אני למדתי בארץ, אך עשיתי את זה כי הייתי צעירה

מאוד ואת הבתר עשיתי בארה"ב.

שלא תבין לא נכון, לא כל מי שלומד בארץ, זה כי לא התקבל לחו"ל, אך במקרה שלו מכיוון שהוא אנטי ציוני, זה מתבקש להיות הסיבה.

deathcaster

New member
חחחחח

תמשיכי... זה משעשע... עכשיו אני גם אנטי ציוני... מה הצעד הבא?

מעניין מאוד מה הקשר בין הקשקושים שאביך מכר לך ובין זהותי כיהודי?

מעניין גם מה הקשר ללימודים שלי והיכן למדתי והיכן לא...

מעניין מתי תמציאי הוכחה לטענה המגוחכת שלך לרמת משכל על דיסקית צה"לית

deathcaster

New member
כמו שקומרן אמר...

עבדתי בתת תנאים עם כוח אדם בעייתי ובגיל 24 זכיתי למלא תפקיד באישור מיוחד של ר' אט"ל ששמור רק לבני 40 פלוס..... רק בגלל הכסף האדיר שקיבלתי (קצת מעל שכר המינימום)... ולמרות שלא הייתי סמכות מבקרת..... בגלל שהשגתי ציון חסר תקדים של 96 בביקורת אב"כ מטכ"לית, גם שלחו אותי ברחבי פצ"ן לייעץ ליחידות כיצד לשפר את מוכנותן בתחום זה... אח"כ הבינו שאני אנטי ציוני ועושה הכל למען הכסף... והפסיקו לתת לי תעודות הצטיינות כי לא היה מקום על הקיר במשרד שלי... אז התחילו לתת לי כסף.... והרבה.

פולספגן עלתה עליי... איזו באסה.

deathcaster

New member
חחח....

תמשיכי לרדת לפסים אישיים... אין לך משהו יותר טוב לכתוב כשמבהירים לך שאת עושה צחוק מעצמך.

לחילופין את יכולה להביא הוכחה לשטויות שאת רושמת.

אנחנו לא הוצאנו את זה מדיון, את העלית את נושא הדיסקית המהוללת של אביך.

פולספגן

New member
תראה לי איפה העלתי את זה בשרשור הזה?

בא קומרן והביא את זה, אז כמו שהוא הביא את זה, כך ימשיך לדבר עם עצמו ויחפש בעצמו.

deathcaster

New member
את העלית את הטענה המגוכחת הזו...

קומרן רק הביא את הקישור לכך.... הוא נקט באותה טקטיקה שאת נוקטת.... לנסות להביך משתמשים שכתבו בפורומים אחרים..... רק שבמקרה שלך את מצליחה להתעלות מעל כולם.

למעלה