הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

פולספגן

New member
מה לא ברור במה שרשמתי?

אשאל שוב (מעניין כמה פעמים אצטרך לשאול עד שתפנים), איפה כתבתי "את זה בשרשור הזה?‬"

deathcaster

New member
מצטער אני עונה למה שנשאלתי

בשאלתך הקודמת כתבת: "איפה כתבתי את זה?" ועניתי בהתאם.

בשאלתך זו שאלת: " איפה כתבתי "את זה בשרשור הזה?‬" - אם את מתכוונת לכך שאת טוענת שבדיסקית של אביך רשומה מנת המשכל שלו....... כתבת זאת פעמים רבות בשרשור זה.
האם הפסקת לטעון טענה מגוחכת זו ולא שמתי לב?

פולספגן

New member
כפי שראית ציטטתי

זה שהזכרון שלך לא משהו אני יודעת, אז לפחות תטרח להעלות תגובה אחת למעלה, אך מסתבר שגם את זה אתה לא יודע, אז זה לא בעיה שלי.

deathcaster

New member
אז זו הסיבה מדוע אינך מתאמצת, תודה על כנותך

הקרנה פסיכולוגית תמיד מלמדת על אופי האדם המקרין, יפה ...בדיוק מה שחושבים עלייך.

פולספגן

New member
נראה לי שמי שחי ב"נדמה לי" זה אתה

אתה חי באשליות שאתה מדען והפלא בפלא, אתה חכם רק על תיכוניסטים.
לדוג' ניקח את פורום מתמטיקה שבו אתה מאודם כ"מומחה" ונראה שאתה משיב רק לשאלות של התיכוניסטים ואף פעם לא נכנס לשרשורים האקדמיים.

הגיע הזמן שתצא מהבועה שלך כי היא עומדת להתפוצץ ואם לא עכשיו, אז שתסיים את התואר או שהתואר יסיים אותך

deathcaster

New member
חחח....

אני כותב בעוד פורומים... עם האובססיה שלך, היית מצפה שתדעי מהם כבר ותרשמי עליי עוד לכלוך...

שימי לב... כל הניסיונות שלך לעשות לי רצח אופי נחלו כישלון חרוץ ורק העיבו על אופייך.

לחילופין, את מוזמנת לנסות להפסיק לעשות מעצמך צחוק.

מצאת כבר סימוכין לכל ההמצאות השטותיות שלך מאתמול? או שעד עתה חיפשת באילו פורומים אני עוד כותב?

פולספגן

New member
ולא השבת על השאלה, למה אתה משיב רק

לתיכוניסטים?
מה קרה קשה לך לעבור את המחסום של הבגרות.

אז תגלשי שם.

אני לא רואה איך את יכולה לבוא בטענות למישהו שעוזר לאנשים במתימטיקה, כשאת לא עושה כלום.
אם משתתפי הפורום ומנהליו מרוצים ממנו (וכנראה שכן, כי את אומרת שהוא קיבל מעמד של "אדום"), אז כנראה שהוא עושה את מה שהוא עושה ברמה טובה מספיק בשביל כולם.

את, לעומת זאת, לא עוזרת לאף אחד שם; את כנראה מהאנשים שמעדיפים לשבת ולבקר את מי שבאמת עוזר במקום לתת כתף. אולי לא נאה לך לענות על שאלות של תיכוניסטים (שחלק מהם עלולים לצמוח ולהיות בסטיונרים בשוק, חלילה, ובכאלה את מזלזלת באופן קבוע). אולי את פשוט לא יודעת חשבון. אולי אפילו יש לך דברים חשובים יותר לעשות בחיים מאשר לעזור בהתנדבות לאנשים ללמוד מתימטיקה, מי יודע.

אגב, אני מתחיל לפתח תאוריה ולפיה כל ההתנגדות שלך לחיסונים נובעת מכך שאת עובדת ב"תחום התרופות", כהגדרתך, ולכן מעדיפה שאנשים יהיו חולים יותר כדי שיזדקקו לתרופות שאת מתפרנסת מהן. האינטרס הכלכלי שלך ברור, וזה גם מסביר מדוע את מקדישה כל-כך הרבה מאמצים להתנגדות לחיסונים.

פולספגן

New member
אני לא באה בטענות על כך שהוא עוזר לתיכוניסטים

אלא על כך שהוא לא עוזר לסטודנטים והסיבה היא ברורה כי אין לו את היכולת לעזור להם.
כנראה, שההתנהגות הילדותית שלו השאירה אותו בדיוק איפה שהוא מתאים להיות.

אז גם לי יש טענות:

את לא עוזרת לא לסטודנטים ולא לתיכוניסטים, והסיבה ברורה: כי אין לך את היכולת לעזור להם. כנראה, שההתנהגות הילדותית שלך וכו' וכו'.

או אולי את כן יודעת, אבל פשוט לא רוצה לעזור לאנשים. או אולי את גם לא יודעת וגם לא רוצה.

אם את באמת עושה את זה,

ואם באמת יש לך סטודנטים, אז את עושה את זה כחלק מעבודתך ומקבלת על כך תשלום. deathcaster, לעומת זאת, עוזר לתלמידים בהתנדבות על חשבון זמנו הפרטי ובאופן אנונימי. הוא לא מקבל על זה שכר, או רשומה לקורות-החיים, או כבוד, או הכרה רשמית כלשהי, או כל סוג אחר של תגמול שהחברה מעניקה לאנשים שעוזרים לאנשים אחרים.
כל מה שיוצא לו מזה הוא (אולי) תחושת סיפוק אישי מהידיעה שהוא עזר למישהו. ביהדות זה נקרא "מתן בסתר", ומסתבר שגם אתאיסטים יכולים לקיים את המצווה החשובה הזו.

מדהים שאת מנסה לסובב את זה כאילו את אמורה לצאת טוב מההשוואה הזו.

למעלה