הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

kapit5

New member
אין סרט על פיינליסטים.

ורד אמרה שהסרט יהיה רק על ג'קו!!! איזה כיף,והוא ישודר במאי-כניראה לפני העונה החדשה של כוכב נולד 5

דורית41

New member
איך נוכל לראות כוכב נולד 5?

זה כמו להגיע לפסגה של הר-ואח"כ יש רק ירידה....

kapit5

New member
לא ראיתי אף כוכב נולד

לפני העונה הזו àזה תמיד ניראה לי רדוד.רק אלוהים יודע איך נפלתי על הטלויזיה בדיוק באודישן של ג'קו והשאר היסטוריה. לא ניראה לי שאני אראה עוד.אבל איך אומרים never say never

talytal

New member
יווו, איזה כיף!!! ../images/Emo13.gif

אין כמו לקבל מנה רצינית של ג'קו בשביל לעודד אותי אחרי עוד יום לימודים ארווווווווווווך מדי. אבל איך, איך זה שאף אחת עוד לא שמה כאן את התמונה הזו? היא פשוט מושלמת!
דווקא לא נראה לי שג'קו יישחק ב"שיר שלנו" לפי מה שהוא וצביקה הדר אומרים בקטעי הוידאו, אבל עצם זה ששלחו אותו לארוע יח"צ זה כבר סימן טוב מאוד. בתכלס זה הדבר האחרון שבתור סלב הוא לא עשה בחודשים האחרונים, אז זה מאוד מאוד משמח לראות שהכל, אבל באמת הכל, חוזר לנומליות.

talytal

New member
נומליות=נורמליות ../images/Emo3.gif

כי ג'קו לא שר "נשארתי נומלי", נכון?

talytal

New member
יותר טוב ../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif

אתמול בקושי הוצאתי את הראש מהמיטה, אבל היום כבר כמעט חזרתי לעצמי. וחוץ מזה, מספיקות כמה תמונות של ג'קוש וכבר אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב...

Karina85

New member
אני שמחה לשמוע...

והקטע עם התמונות של ג'קוש - מוכר, מוכר. היה לי יום מגעיל ביותר בצבא, אני עצבנתי את המפקדת שלי משום מה ונמאס לי! ואז חזרתי וראיתי את התמונות החדשות ואת הוידאו המצחיק (אני אומרת לכן, ג'קו יותר מכל הוא מצחיק!) והשתפרה הרגשתי קצת...

Karina85

New member
תכנסי ללינקים שנתנו

ותשימי לב שיש כמעט בכל אחד מהם כזה ריבוע עם פליי למטה... חחח

talytal

New member
לא אחד, אלא שלושה קטעי וידאו שלמים!

בכל אחד מהם יש ראיון עם ג'קוש. קישורים דרך הכתבה ב-nrg, הכתבה ב-msn, והכתבה ב-Ynet.

hela19

New member
האגדה על ג'קו..צריך לכתוב סיפור ...

אין אין על הבחור המדהים שלנו.. איך, לפתע חזר, והוא במרכז, מחוזר על ידי כולם, שרוצים לשמוע אותו, לראיין, לצלם.. איזה יופי.. איזו התעשתות של כולם.. מ ד ה י ם.. היי, וערב טוב לכולם.. והכי חשוב, המון בריאות לכל החולים והמקוררים למיניהם(כולל אותי).. הילה.

kapit5

New member
כל אחד דאג לראיין את ג'קוש

למרות שהוא לא בסידרה.והוא כזה מצחיקול.הכי נהניתי ב-ynet שהראיון כמעט הסתיים בהתנצלות גורפת

talytal

New member
נכון? ממש אהבתי את זה

שהוא לוקח הכל בקלות, מתחיל כמעט להתנצל ומפסיק את עצמו. הכל בהומור. חמוד חמוד.
ולמרות שהוא בכלל לא משתתף בסידרה, הוא קיבל בכל שלושת הקטעים חלק לא מבוטל מתשומת הלב, שלא לדבר על זה שב-msn הכתירו אותו בתור מוקד העניין הבלתי מעורער של הערב. אם זה מה שיש לנו מסתם השתתפות באירוע יחצני, חכו חכו כשייצא האלבום...

למעלה