הנסיך שלנו בהקרנת הבכורה של השירשלנ

talytal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

משתבח עם הזמן, הבחור. בעונה הראשונה הוא לא ממש עשה לי את זה, עכשיו כבר כן....

hela19

New member
כולם רק חיכו למתוק שיגיע../images/Emo6.gif..

ג'קו הוא המלך.. לא משנה מה .. והקטע עם הכמעט התנצלות בYNET,
, רק מוכיח כמה אסי כהן בארץ נהדרת, עשה את הדמות, בצורה הכי מבריקה.. איזה יופי לג'קו שלנו..שיהיה ערב מדהים.. הרבה בריאות לכולם.. הילה.

kapit5

New member
איזה כיף הילה-שכל מה שכתבנו

באותם 3 חודשים נוראיים מיתגשם.רק שאז כתבנו שהוא עוד יחזור ובגדול וזה היה יותר מתוך רצון לשמור על אופטימיות אבל הכל מיתגשם לאט לאט.הוא חוזר למרכז הענינים וזה בא לו כל כך טיבעי.אין עליו הוא פשוט כריזמטי בטירוף מגנט.

Karina85

New member
בעזרת השם בלי עין הרע טפו טפו טפו

בן פורת יוסף!
(בהשראת הנינה למי שלא יודעת)

talytal

New member
כל כך נכון

אם היה לי קצת יותר זמן, הייתי הולכת ושולפת הודעות נבחרות מהקומונה. ממש אפשר לקחת אותנו בתור חוזות עתידות. לדעתי אין שום דבר ממה שקורה עכשיו, שלא אמרנו וייחלנו שיקרה בתקופה ההיא. רק שאז הכל נראה כל כך רחוק ובלתי סביר, וכל כך נפלא שתוך כלום זמן (באמת כלום, זה עוד לא חודש אפילו מאז ההופעה הראשונה שלו) אנחנו כבר מדברות על האלבום בלי ספקות, והולכות להופעות, וג'קו מופיע ומצטלם וחוזר לתפקד ככוכב לכל דבר. פשוט כיף.
בטח כולם כאן כבר ראו את זה, אבל מצאתי עכשיו כתבת וידאו של YNET מימי כוכב נולד שלא ראיתי בזמן אמת. אז אם מישהי פיספסה כמוני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3274776,00.html

kapit5

New member
../images/Emo9.gifמדהים-באמת פחות מחודש

הכל התחיל יום לפני היומולדת עם ההודעה של נוגה על ההופעה בגהה,ואז הכל התחיל להיתגלגל במו כדור שלג. ואני כבר באיזשהו שלב השלמתי עם העובדה שלא יקרה שום דבר עד אפריל

hela19

New member
הכל התחיל בקריאה שלי לחזרתו לבמה..

זוכרת, את הקריאה שלי, שג'קו הגיב עליה, אצל ינינ בפורום,, לדעתי האישית, זו ייתה נקודת המפנה, שבוע אח"כ, נודע לנו על ההופעות.. והכי הכי, הייתה הנסיעה והעידוד שלנו בגהה... ההופעה של חמישי השבוע, הייתה משהו שלא יתואר, איזה עוצמות של רגש, של טלפטיית נשמה.. ואנחנו איתו ,,,זכינו להכיר ולעודד את הבחור הנפלא.. הילה.

kapit5

New member
תודה טליטל

זה ניראה כל כך רחוק פתאום.כאילו תחשבי מה ג'קו עבר מאז ואנחנו יחד איתו כמובן.גם בינינו וגם כל אחת עם עצמה.

תרגישי טוב ותודה שאמרת על ה../images/Emo202.gif

כולכן נהייתן חולות מאז ההופעה מעניין למה
ג'קו העלה לכם את מפלס החום
סתם סתם זה בטח מהקור והשוטטות ב4 בבוקר בחוץ .. תודה על הוודאו בכלל לא שמתי לב שיש גם וודאו, ואת הקטע בynet בכלל לא העלו פה אז הלכתי לחפש והיה ממש מצחיק ("נו שוב את הפליטות פה שלך , טובאני מצטער..." חח חמודה הכתבת קרן נתנזון ,היא הייתה גם בתוכנית 'דרוש מנהיג' אז מבינה עניין.. וג'קו - אין על ההומור שלו

talytal

New member
אין בעיה, מתוקיזה! ../images/Emo24.gif

ולא שמתי לב שלא נתנו כבר קישור לכתבה בYNET, אז הנה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3344361,00.html בכתבה עצמה אין כלום על ג'קו (ביזיון! מי אישר דבר כזה?!
) אבל בכתבת וידאו יש את הקטע המדובר שלו... נראה לי שהוא מתחיל באמת לראות את ההומור בעניין "המתנצל הסדרתי" שעשו ממנו, וזה טוב מאוד.

kapit5

New member
../images/Emo13.gifהכל הודות לארץ נהדרת

כמו שנאמר מערכון אחד עדיף על אלף מכתבי מחאה

אפרתי 29

New member
תודה על הסרטון, טליטל,

לא ראיתי אותו קודם... ותרגישי טוב - תבריאי כמה שיותר מהר !!
אני מסכימה עם כל מה שאמרתם, זה באמת כמו כדור שלג, וכל כך מרגש... עכשיו נשאר לחכות לסרט הפיינליסטים, אלבום, והופעה מסודרת שגם בנות בגילי יוכלו לבוא אליה... כן, זה קורה - ג'קו חוזר ובגדול, ופתאום אני מבינה כמה התגעגעתי...
כמה טוב לראות אותו שוב מחייך, צוחק...

kapit5

New member
אוףףף-איזה מדהים-שוב לילה טוב

תודה טליטל.מקווה שאת בכיוון של החלמה.תרגישי טוב.

talytal

New member
תודה רבה כפיתוש! ../images/Emo24.gif

נראה לי שרק מאיחולי ההחלמה מהפורום כאן כבר השתפר מצבי בצורה ניכרת. איזה חמודות אתן, בנות...
ולחצי הפורום שעדיין חולה - תשתו הרבה, ותסתכלו על הרבה תמונות של ג'קוש. לי זה עשה רק טוב...

Karina85

New member
יו טליטל,

הכתבות מפליקס ומוויי נט הכי יפות... חחח ממש מופע סטנד אפ הואנתן שם... כפרה עליו

eilati27

New member
תודהההה מהמם שכמוהו

והיי לכל הבנות המקסימות... קצת איחרתי להגיע אבל קיבלתי מלא מתנות מוקדמות ליום הולדת אז יש לי אחלה תירוץ

למעלה