הנפילונת השווה שלי ../images/Emo13.gif
אז ככה אולי שמתם לב שלא הייתי כ"כ און ליין כמה ימים בסופ"ש שעבר אז מה שקרה זה שגרמתי לעצמי לנפילה קטנה!!!
למה ??? כי הייתי פשוט חייב אותה
) אני לא זוכר איך בדיוק זה היה אבל ביום חמישי אני ניקיתי את הבית עד ממש מאוחר, ואח"כ ביום שישי קמתי עם ליום מקסים, מלא שמש. ו הייתי חייב פשוט הייתי חייב לצאת עם חברים לסיבוב ביפו, ואני לא בדיוק זוכר איך אבל איכשהוא התגלגלו העניינים ככה שנסעתי איתם לירושלים לעזור במשימה הקדושה של לנסות ולאחות לב שבור של חבר ו איכשהוא מצאנו את עצמינו בסיבוב בילוים בירושלים שבו אספתי גם שלושה מחשבי גרוטאה מאיזה חבר. ו אח"כ הגענו עד למישור אדומים בסביבות 01:00 בלילה ו בסוף חזרנו לת"א בסביבות השעה 03:00 ו אני לא יודע איך ו לא זוכר איך אבל איכשהוא ביום שבת שלפו אותי כמה חברה וסחבו אותי לארט-קפה בקרית עתידים ו אח"כ נפלתי בבית מת!!! ביום ראשון ב08:00 בבוקר הייתי צריך ללכת עם איזה חבר לאן שהוא ואח"כ המשכנו וניצלנו את הצהרים לקפה על הטיילת ואח"כ עוד אכלנו באיזה מסעדה. האמתץ אני כבר הייתי כ"F ממוטט שיתכן ששכחתי כמה דברים בעיקר מאיזור השישי שבת. אבל היה שווה אה כן כמובן שאני בנפילה אבל לפחות הצלחתי להוכיח בצורה חד משמעית שהתסמונת היא פיזית לחלוטין, אין לה סיבות נפשיות.
אז ככה אולי שמתם לב שלא הייתי כ"כ און ליין כמה ימים בסופ"ש שעבר אז מה שקרה זה שגרמתי לעצמי לנפילה קטנה!!!