הנפילונת השווה שלי

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

ששרון

New member
יש לי מועמד מתאים ....

(אם כי נראה לי שהוא כבר קצת התעייף להביא ללי , לסדר לי, לעזור לי... כל היום בכל מני דברים טוב...ננסה ונראה

mira ker

New member
בחנויות ניו אייג' מוכרים דיסקים

עם רעש גלים, גשם מטפטף, רעשים של ג'ונגל, קולות של ליותנים. וסתם מוסיקה מרגיעה כמו שאני מצרפת עכשיו. תהנו מירה

ששרון

New member
מירה תודה על האתר המקסים!

הצצתי הרגע, ויש בו המוןןןןןן חומר אני אכנס אליו יותר ברצינות בהמשך, נראה מאוד מסקרן לגבי הקלטת-האמת שצלילים,מוסיקה, רעשי טבע וכו זה משהו שאני פחות מחפשת, מה גם שאני מנגנת בעצמי, ויכולה לחבר לי כל מני מנגינות כאלו ולהקליט...
החיפוש שלי הוא יותר לדיבורים- למנחה שמדבר ועושה מה שנקרא או דמיון מודרך, או מדיטציה מודרכת (שזה דבר שעשיתי פעם אחת עם מנחה והיה מדהים! ומאוד הרגיע אותי)... משהו שקשור ללימוד הרפיה. יש לי בבית קלטת של ד"ר אליצור שמדבר על הרפיה, וכן קלטת אחת נפלאה! ששלחה לי חברה , שמי שמדברת בקלטת זו מנחה שלה שמטפלת בדמיון מודרך במרכז ביהוד. מאידך, חרשתי עליהן כבר כ"כ הרבה פעמים, שלדעתי זה איבד את האפקטביות. ואני מחפשת להרחיב את האופקים לדברים נוספים. אם מישהו במקרה מכיר משהו... אשמח מאוד לכל המלצה. תודות שרון

mira ker

New member
שרון וכולם, אני שולחת אתר

מיוחד במינו הוא כולו טרייד אין. את מקבלת משהו שאת רוצה ונותנת מה שאת יודעת. קוראים להם שרשרת או קהילת אדמה או משהו כזה. יש כאלה שמוכנים להשאיל קלטות להרפיה ולתת טיפולים בחינם, ובתמורה לקבל משהו מהשכלתך במוסיקה למשל. הכל חינם כמובן. כדאי מאוד להיות קשורים אליהם. קראתי פעם שיש להם מרכז גדול בטבעון, ועוד כל מיני מקומות אחרים.

מרוצה

New member
../images/Emo91.gif שרון

שמעתי שיש אנשים הנרדמים טו עם קלטות של המית רוח או המית מי ים (גלים וקלות שחפים ועוד) כדאי לך לברר אם לא מועיל לא מזיק מה שבטוח זה נעים.
.

daud

New member
גם אני חושב שעשיתי אותו....

למען האמת זה חלק שהיה קל יחסית הוא היה מוטבע אצלי עמוק באופי עוד בטרם חליתי. פשוט מין הרגל של להוציא את מכסימום הטוב שאפשר מכל מצב
אז מה שהייתי צריך זה רק להתאים את התפיסה הזו למצב החדש ולנסות לאלתר כלים להתמודדות איתו.

sayv

New member
אני בת 23 ו9 חודשים!!!

נראה לי מספיק קרוב ל24 לא.. ? 23 נראה לי קצת קטן עלי..
אני מתחילה להתרגל למחשבה על ה-24 (שזה כבר די גדול...) ולכן כנראה בחרתי בלכתוב זאת. רק כדי להעמיד דברים על אשורם - היומולדת שלי היא (נא לפתוח יומנים) ב-15.6- (וגם של סיון מהעמותה- 2
במכה אחת). כל שנה בהתקרב המועד אני מתלבטת אם לכתוב את הגיל ממנו אני מתרחקת או את הגיל המתקרב.. מה את אומרת? יש כללים אוניברסליים באיזשהו מקום? אגב בתחילת ההודעה שלך בהתחלה חשבתי שאת כותבת אלי ולא אל שרצ'ה ולא הבנתי למה את מספרת לי דברים שאני יודעת ושואלת אותי דברים שאת יודעת.. ושרצ'ה- אני חושבת שפסיכולוג התנהגותי זה רעיון מעולה!!! ממוקד, יעיל, אפקטיבי ומהיר יותר.. כדאי לחשוב על זה!! במיוחד אם "חיטוט בנפש" גורם לך עכשיו לכזה בלבול!!

ששרון

New member
24, היו ימים......./images/Emo7.gif

כשהיתי בת 24, עוד לא היתה לי פיברו, והיו לי חיים נהדרים. מקווה שזה ישוב. תרגישי טוב

daud

New member
לגבי אמירת הגיל....

אמרו לי שאצל הסינים אומרים את הגיל איליו אתה מתקרב כאשר אתה עובר את ה"וחצי" או בלשון הצבא "הופך תקליט"
ו עוד לפני כן מתי שהוא אחרי הוחצי הייתי מתחיל לומר את הגיל ה"בא" שלי למה מתי שהוא אחרי החצי כי לוקח זמן לעקל ש פתאום אתה מתקרב לשנה הבאה
בקיצור אני כבר בן 35, לפחות לפי זה!!! ו אם אנחנו בעניין אז אנקדוטה לפני כשיתיים או שנה כאשר היו שואלים אותי בן כמה אני הייתי עונה 32 כי תמיד הייתה לי הרגשה שהחיים שלי נעצרו כאשר חליתי, פשוט הייתי עושה טעות פרואידיאנית.
היום למדתי לא לטעות אתהטעות הזו או שאולי יותר הסתגלתי לחיים שלי כחולה ולקצב השינויים והתנועה הזניח בחיי נכון לעכשיו

daud

New member
אני עדיין משלם על הסופ"ש הזה...

ו היום שוב התקשרו אלי כמה חברה הם חושבים שאני כבר חוזר לסורי
אבל אני עדיין לא החלמתי מהסופ"ש שעבר אז עשיתי קפיצונת קטנה ליפו כדי לקנות קצת ירקות, וזהו חזרה למיטה. מזל ש יש לי השבוע תירוץ טוב

mira ker

New member
דאוד, איך אתה מטפס את כל המדרגות

לדירתך. אני רוצה לעבור לגור בתל אביב, אני יכולה לגור ע"י שיינקין אבל הדירה בקומה השלישית ללא מעלית. ואני קצת פוחדת מהמדרגות. יום טוף מירה

sayv

New member
אז אני בת 24 תודה..

(או 23 ו9 חודשים פחות יומיים- למדקדקים שביננו.. ולאלו שנרעשו על זה שאולי פספסו את היומולדת שלי - תודה שרון!) שאני לא אגיד באיזה גיל נתקעתי אני מבחינת המחלה... אבל- נדמה לי שה-24, השנה, דווקא משקף איזו הסתגלות. כאילו חזרתי לקצב. והזמן לא סתם עובר לידי... מעניין אותי אבל, באיזה גיל אני אפסיק להרגיש "קטנה" ליד אנשים מבוגרים יותר.. נראה לי שזה גם משהו שקשור לתסמונת איכשהו... כי כאילו נתקעתי בגיל (מבחינות מסויימות) שבו הכל התחיל, וזה היה די צעיר.. אני נראית בת 16+-, ככה שזה גם בעיה.. אבל.. אולי אני אשמח על זה עוד כמה שנים..

ששרון

New member
דויד, מאוד הזדהיתי על דבריך

אם אני מריגשה שמאז הפיברו, יש מעצור, תקיעות, איך שתקרא לה, כאילו הכל נספר עד לשם... ומאז אין כמעט חדש, אז יש מעצור. אני מנסה לעבוד על עצמי לעשות כל מני דברים למרות הקשיים, לצבור חוויות בתוך הכאוס והנאחס הכללי, וגם לא לאבד תקווה-שהימים הטובים עוד יחזרו, והתקיעות הזו תעלם. מקווה לטוב ומחזיקה לכולנו אצבעות שרון

daud

New member
שרון פתאום הכל ההופך לענין של התמדה

אם פעם הייתי רגיל להזיז עניינים מהר ו לראות את השינויים ו ממש הייתי מכור לשינוי ולתנועה פתאום הכל הפך ליותר איטי ההתמדה הפכה לתכונה העיקרית שצריך!!! צריך להתחיל דבר שפעם הייתי יכול לתת לו לו"ז מדוייק של חודשים ולעמוד בו (תמיד ידעתי להכניס מקדמי ביטחון), מבלי לדעת מתי הוא יסתיים ו אם לא יגמר לי האויר קודם!!! בערך כמו שהיה אומר ה|חילזון| של סייב.

tiaa1

New member
אני בעד טיפול התנהגותי...

ממוקד , מתיחס למציאות העכשוית ולא ל"מתי הפסקת לינוק/להרטיב וכו'. (סליחה פרויד) אולי גם פסיכואנליזה עוזרת אבל בפסיכואנליזה יש הרבה פעמים ירידה לצורך עליה, אבל לפעמים המטפל גם בנפילה או ירידה(מהארץ?) אני בעד טיפול התנהגותי . טוב ויעיל לעוד הרבה מצבים.

למעלה